2014 Yarenleri! :)

Şu an iyiyim canım bir sorunumuz yok bugün yola çıkıyor aradı beni sabah. :) Arada geliyorlar sanki o da gayet normal bu durumda. :) Bende üzerine gidiyorum sonradan farkına varıyorum.

gitmeden önce normal canım ya stresten nereye saracagını sasırıyo insan . Sen ıstıyosun hergun benmle gecrsn son gunlerini ama işte yogun oluyo etraf canım :/. aa öyle demesi bana çocukca geldi biraz yada kavga mı ettınızde onu dedi hani giderim insallahta gelmem kurtulursun benden gibisinden.. Öyle degilse daha gitmedene psikolojisi bozulmus cocugun destek ol canım sevdiğinee trip attma yanında ol aksine .

Evet canım aynen öyle :) amin kuzum darısı başına izinlerini kullandın mı naptı? Askerin nasıl :)

Yaaa :-D:-D:-D insallah canim yaa.. Acemiliginiz rahat miydi peki tatlim kac gun suruyo alasehirde acemilik?

Valla canim iyi olmaya calisiyoruz ama cok skiliyorum ben ya offf :) sizde ne var ne yok bakalim :)
sıkılmaaaa iyiyim çok şükür şu sıralar çok keyifliyim nedense ben de bilemiyorum ya enerji patlaması yaşıyorum

Kizlar naber nasilsiniz askeriniz nasil ? :)
ikimiz de iyiyiz çoook şükürr sizleri sormalı kuzuu :)

Allah kavusdursun canimm.. benimkide 03.11.2014 de yola cikicak 05.11.2014 de de teslim olucak
amin canım benim cümlemizi Allah kavuştursun tez zamanda♥

Şu an iyiyim canım bir sorunumuz yok bugün yola çıkıyor aradı beni sabah. :) Arada geliyorlar sanki o da gayet normal bu durumda. :) Bende üzerine gidiyorum sonradan farkına varıyorum.
yok yok üstüne gitme kuzu o hatayı ben de yapıyordum eskiden ama şimdi farkındayım kuruntu ve gereksiz olduğunun ben dikkat ettikçe sorunlarımız da hiç yok denecek kadar azaldı zaten sen de dikkat etmeye bak hep mutlu olun inşallahhh♥

Evet canım aynen öyle :) amin kuzum darısı başına izinlerini kullandın mı naptı? Askerin nasıl :)
7 gün iznimiz var şuan için canım pek kullanmayı düşünmüyoruz bakalım niyetimiz bu yönde daralıyor bazen farkındayım ama aramız pek iyi maşallahh şu sıralaarr♥ sizde durumlar nasılll?

Yaaa :-D:-D:-D insallah canim yaa.. Acemiliginiz rahat miydi peki tatlim kac gun suruyo alasehirde acemilik?
45ti canım öyle hatırlıyorum rahattı canım çok şükür hani bocalama dönemiydi bir iki hafta zorlandı ama daha sonra düzenimiz oturmuştu iyice canım sıkma canını her şey güzel gidecek inşallah canım :)

evet haklisin canim soguk duruyordum bi kac gündür ikimizde gergindik oda soguk oldugumu görünce insallah dönmem dedi sanki öyle deme askim fln dememi beklemis gibi.. dedigin gibi heranini benimle gecirsin istiyorum bak mesela yarin asker gecesi olucak ev misafir dolu bana yazamiyo ama mesela whatappe giriyo girdiginde bile yazmiyor buda benim canimi sikiyo niye yazmiyorsun madem girdin deyincede misafir var vaktim olmuyo diyor madem vakti olmuyo nediye giriyo böyle ufak seylere bile trip atabilyiorum cok mu abartiyorum ben yaaa dün gece mesela diyorki bu son konusmamiz olabilri ev tiklim tiklim misafir olcak gelen giden haftaya gidiyorum ya diyor sonra gece telde konusurken pek konusmuyor uyuyor bense konusmasini bekliyorum madem son konusma olcak bu asker öncesi ozm insan konusur diye dusunuyorum sabah ise gidecek olan ben oldugum halde ben uyumamaya calisiyorum ki biraz daha vakit gecirelim diye isde ondanda istedigimi göremeyince bozuluyorum ister istemez..

Gitmeden önce bizde böyleydik bir garipleşmişti doğal olarak. :) Şimdi izne geldi gene garip moralim çok kötü. Dün geldi aradı abisinden telefonu bozuktu hala da ses soluk yok insan bir arar abisinden falan ama tık yok verdiği değere üzülüyor bazen insan. Ne yapacağımı şaşırdım.

canım gergin oldugu cok belli bazısı iiçine kapanıyor işte. Benim abimde gidecek 10 gun sonra işte kasımda mesela annem şunu yapalım bun uyapalım diyo annemle kavga ediyor istemıyorum bilmem ne diye. Bunlar geçici cnım emin ol oraya gitiği zaman hep seni arayacak konusmak isteyecek. Şunu unutma özlem gercekten sevgiyi güçlendiriyor. Sende haklısın duygularını cok iyi anlıyorum moralin bozuluyor ama rahat bırakmaya çalış istemyerekte olsa. Zaten bunalımdalar bide üstüne sen gidersen ilişkiniz zarar görür şimdiden.

kızlar meraba kimse yokmuuu :)

haftaya sevgilimi askere gönderıyorum kısa donem .. önerılerınız varmı kızlar bana cok zor gelıyor suan derste calısmam gerekıyor sınava hazırlanyrum

hoşbulduk tatlım :)
ee nasılsın napıyosun canım? :)

kızlar meraba kimse yokmuuu :)
huhuu olmaz mıı ben varım kuzu
haftaya sevgilimi askere gönderıyorum kısa donem .. önerılerınız varmı kızlar bana cok zor gelıyor suan derste calısmam gerekıyor sınava hazırlanyrum
sabır canım biz ne desek boş kabullenmesi zor geliyor ama yapıcak bir şey malesef ki yok

iyiyim kuzum çarşıdan geldim çeyiz taksidimi yatırdım son 1 tane kaldı sen napıyosunn nasılsınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…