canım ben de böyle bir süreç geçirdim şuan geçiş döneminde erkek arkadaşın hak ver.. zamanl her şey ortaya çıkar sakın canını sıkma kuruntu da yapmaa daha çoook vaktiniz var önünüz de bu zamanları kimse kötü geçirmek istemezz, düzelir inşallah canım♥
gitmeden önce normal canım ya stresten nereye saracagını sasırıyo insan . Sen ıstıyosun hergun benmle gecrsn son gunlerini ama işte yogun oluyo etraf canım :/. aa öyle demesi bana çocukca geldi biraz yada kavga mı ettınızde onu dedi hani giderim insallahta gelmem kurtulursun benden gibisinden.. Öyle degilse daha gitmedene psikolojisi bozulmus cocugun destek ol canım sevdiğinee trip attma yanında ol aksine .merkezde yapicak canim yaabenimkide dün demezmi isnallah dönmem Sehit olurum hakkariye giderim insallah diye moralim bozuldu bu ara ikimizinde alinganligi üstünde ben cok görüsemiyoruz diye her allahin gunu misafir geliyor askere gitcek ya oda vakit ayiramiyor bana baslyioruz alingalik yapmaya cok sacma bilyiorum ama isde arada mesafe olunca ve insan onun herseyinden mahrum kalinca biraz trip atiyo ister istemez.. dünde telde cok soguk davrandim ona yaa.. gider ayak
Evet canım aynen öyle :) amin kuzum darısı başına izinlerini kullandın mı naptı? Askerin nasıl :)
Yaaa :-D:-D:-D insallah canim yaa.. Acemiliginiz rahat miydi peki tatlim kac gun suruyo alasehirde acemilik?
sıkılmaaaaValla canim iyi olmaya calisiyoruz ama cok skiliyorum ben ya offf :) sizde ne var ne yok bakalim :)
ikimiz de iyiyiz çoook şükürr sizleri sormalı kuzuu :)Kizlar naber nasilsiniz askeriniz nasil ? :)
amin canım benim cümlemizi Allah kavuştursun tez zamanda♥Allah kavusdursun canimm..benimkide 03.11.2014 de yola cikicak 05.11.2014 de de teslim olucak
yok yok üstüne gitme kuzu o hatayı ben de yapıyordum eskiden ama şimdi farkındayım kuruntu ve gereksiz olduğunun ben dikkat ettikçe sorunlarımız da hiç yok denecek kadar azaldı zaten sen de dikkat etmeye bak hep mutlu olun inşallahhh♥Şu an iyiyim canım bir sorunumuz yok bugün yola çıkıyor aradı beni sabah. :) Arada geliyorlar sanki o da gayet normal bu durumda. :) Bende üzerine gidiyorum sonradan farkına varıyorum.
7 gün iznimiz var şuan için canım pek kullanmayı düşünmüyoruz bakalım niyetimiz bu yöndeEvet canım aynen öyle :) amin kuzum darısı başına izinlerini kullandın mı naptı? Askerin nasıl :)
45ti canım öyle hatırlıyorumYaaa :-D:-D:-D insallah canim yaa.. Acemiliginiz rahat miydi peki tatlim kac gun suruyo alasehirde acemilik?
gitmeden önce normal canım ya stresten nereye saracagını sasırıyo insan . Sen ıstıyosun hergun benmle gecrsn son gunlerini ama işte yogun oluyo etraf canım :/. aa öyle demesi bana çocukca geldi biraz yada kavga mı ettınızde onu dedi hani giderim insallahta gelmem kurtulursun benden gibisinden.. Öyle degilse daha gitmedene psikolojisi bozulmus cocugun destek ol canım sevdiğinee trip attma yanında ol aksine .
galiba buldum :)günaydın güzel yarenleriimm♥
evett hoşgeldin canııım♥galiba buldum :)
hoşbulduk tatlım :)evett hoşgeldin canııım♥
evet haklisin canim soguk duruyordum bi kac gündür ikimizde gergindik oda soguk oldugumu görünce insallah dönmem dedi sanki öyle deme askim fln dememi beklemis gibi.. dedigin gibi heranini benimle gecirsin istiyorumbak mesela yarin asker gecesi olucak ev misafir dolu bana yazamiyo ama mesela whatappe giriyo girdiginde bile yazmiyor buda benim canimi sikiyo niye yazmiyorsun madem girdin deyincede misafir var vaktim olmuyo diyor madem vakti olmuyo nediye giriyo böyle ufak seylere bile trip atabilyiorum cok mu abartiyorum ben yaaa dün gece mesela diyorki bu son konusmamiz olabilri ev tiklim tiklim misafir olcak gelen giden haftaya gidiyorum ya diyor sonra gece telde konusurken pek konusmuyor uyuyor bense konusmasini bekliyorum madem son konusma olcak bu asker öncesi ozm insan konusur diye dusunuyorum sabah ise gidecek olan ben oldugum halde ben uyumamaya calisiyorum ki biraz daha vakit gecirelim diye isde ondanda istedigimi göremeyince bozuluyorum ister istemez..
canım gergin oldugu cok belli bazısı iiçine kapanıyor işte. Benim abimde gidecek 10 gun sonra işte kasımda mesela annem şunu yapalım bun uyapalım diyo annemle kavga ediyor istemıyorum bilmem ne diye. Bunlar geçici cnım emin ol oraya gitiği zaman hep seni arayacak konusmak isteyecek. Şunu unutma özlem gercekten sevgiyi güçlendiriyor. Sende haklısın duygularını cok iyi anlıyorum moralin bozuluyor ama rahat bırakmaya çalış istemyerekte olsa. Zaten bunalımdalar bide üstüne sen gidersen ilişkiniz zarar görür şimdiden.evet haklisin canim soguk duruyordum bi kac gündür ikimizde gergindik oda soguk oldugumu görünce insallah dönmem dedi sanki öyle deme askim fln dememi beklemis gibi.. dedigin gibi heranini benimle gecirsin istiyorumbak mesela yarin asker gecesi olucak ev misafir dolu bana yazamiyo ama mesela whatappe giriyo girdiginde bile yazmiyor buda benim canimi sikiyo niye yazmiyorsun madem girdin deyincede misafir var vaktim olmuyo diyor madem vakti olmuyo nediye giriyo böyle ufak seylere bile trip atabilyiorum cok mu abartiyorum ben yaaa dün gece mesela diyorki bu son konusmamiz olabilri ev tiklim tiklim misafir olcak gelen giden haftaya gidiyorum ya diyor sonra gece telde konusurken pek konusmuyor uyuyor bense konusmasini bekliyorum madem son konusma olcak bu asker öncesi ozm insan konusur diye dusunuyorum sabah ise gidecek olan ben oldugum halde ben uyumamaya calisiyorum ki biraz daha vakit gecirelim diye isde ondanda istedigimi göremeyince bozuluyorum ister istemez..
ben burdayiiiiim caniiim, merhaba ;-)kızlar meraba kimse yokmuuu :)
ee nasılsın napıyosun canım? :)hoşbulduk tatlım :)
huhuu olmaz mıı ben varım kuzukızlar meraba kimse yokmuuu :)
sabır canım biz ne desek boş kabullenmesi zor geliyor ama yapıcak bir şey malesef ki yokhaftaya sevgilimi askere gönderıyorum kısa donem .. önerılerınız varmı kızlar bana cok zor gelıyor suan derste calısmam gerekıyor sınava hazırlanyrum
ee nasılsın napıyosun canım? :)
huhuu olmaz mıı ben varım kuzu
sabır canım biz ne desek boş kabullenmesi zor geliyor ama yapıcak bir şey malesef ki yok[/QUOT
umarım bir an once alısırın(
merhaba cnm seninle tanısmadık tanışalım ben tuğçe sevgilim 6 aydır artvinde :)ben burdayiiiiim caniiim, merhaba ;-)
canım benimmmm nasılsın bakalımmmm:)
sabır canım biz nbir şey malesef ki yok
canımmmm seni çok özledimm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?