2014 Yarenleri! :)

kızlar ya bütün yorumlar karışmış sanki forumda mı bir şey var yoksa biz mi karıştırdık

merhaba cnm seninle tanısmadık tanışalım ben tuğçe sevgilim 6 aydır artvinde :)
Allah kavustursun insaAllah tatlimmm ;-) bende deniz.. Nisanlimi nasipse 6 kasimda alasehire ugurlucam.. Bizim henuz acemiligimiz basliycak :-( cok sukur acemiligi yakin yer cikti insaAllah usta birligide rahat edebilicegi yakin bi yer cikar.. Burdaki kader arkadasligini gorunce araniza katilmak istedim.. Birbirimize destek olalim Allah'in izniyle iyisiyle kotusuyle bu sureci atlatip sevdiklerimize kavusalim ;-)

kızlar ya bütün yorumlar karışmış sanki forumda mı bir şey var yoksa biz mi karıştırdık
ben biraz karıştırdım cnm sana yazıp aynı anda teefonda konuşuyordum karıştırdım valla

canım benim burda birbirmize çok destek olduk oluyoruzda zor bi süreç ama geçecek inşallah :)

iyiyim kuzum çarşıdan geldim çeyiz taksidimi yatırdım son 1 tane kaldı sen napıyosunn nasılsınn
vayy ne güzel canım benim çok mutlu oldu senin adına bende iyiym anneannem dişini implant yaptırıyo doktorda geldi onun yanındayım yanlız kalmasın dedim sevgilimle msjlaşıp foruma göz gezdiriyorum :)

Masallah masallah Canim :) biz iyiyiz Canim cok sukur ama cok SACMA sapan bir konu Yuzunden atistik

aa çok özel değilse nedir kuzum sebep?

Ileride calisip calismama konusunda canm carsiya Cikti bugun bende calisiyordum bende iste sakasina takiliyordum ilerde calismicam oyle birsey Yok ama naz yapiyordum niye oyle demisim diye Bir acildi konu oyle uzadi gereksiz

Ileride calisip calismama konusunda canm carsiya Cikti bugun bende calisiyordum bende iste sakasina takiliyordum ilerde calismicam oyle birsey Yok ama naz yapiyordum niye oyle demisim diye Bir acildi konu oyle uzadi gereksiz
hmm konu gereksiz yere uzamış baksana belli veya seninki bu konuda biraz hassas belki de :/

Gunaydinlaaar ;-) bugun nisanlimi ailesiyle birlikte asker yemegine davet ettik, aksama allah nasip ederse misafirlerimiz var yani ;-) simdiden yemekleri yapiyoruz annemle.. Cooook isimiz var ;-) ama guzel bi heyecan ;-)

Gunaydinlaaar ;-) bugun nisanlimi ailesiyle birlikte asker yemegine davet ettik, aksama allah nasip ederse misafirlerimiz var yani ;-) simdiden yemekleri yapiyoruz annemle.. Cooook isimiz var ;-) ama guzel bi heyecan ;-)
Ayy canim ne kadar guzel kolay gelsin canim benim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…