Allah kavustursun insaAllah tatlimmm ;-) bende deniz.. Nisanlimi nasipse 6 kasimda alasehire ugurlucam.. Bizim henuz acemiligimiz basliycak :-( cok sukur acemiligi yakin yer cikti insaAllah usta birligide rahat edebilicegi yakin bi yer cikar.. Burdaki kader arkadasligini gorunce araniza katilmak istedim.. Birbirimize destek olalim Allah'in izniyle iyisiyle kotusuyle bu sureci atlatip sevdiklerimize kavusalim ;-)merhaba cnm seninle tanısmadık tanışalım ben tuğçe sevgilim 6 aydır artvinde :)
ben biraz karıştırdım cnm sana yazıp aynı anda teefonda konuşuyordum karıştırdım vallakızlar ya bütün yorumlar karışmış sanki forumda mı bir şey var yoksa biz mi karıştırdık
canım benim burda birbirmize çok destek olduk oluyoruzda zor bi süreç ama geçecek inşallah :)Allah kavustursun insaAllah tatlimmm ;-) bende deniz.. Nisanlimi nasipse 6 kasimda alasehire ugurlucam.. Bizim henuz acemiligimiz basliycak :-( cok sukur acemiligi yakin yer cikti insaAllah usta birligide rahat edebilicegi yakin bi yer cikar.. Burdaki kader arkadasligini gorunce araniza katilmak istedim.. Birbirimize destek olalim Allah'in izniyle iyisiyle kotusuyle bu sureci atlatip sevdiklerimize kavusalim ;-)
vayy ne güzel canım benim çok mutlu oldu senin adına bende iyiym anneannem dişini implant yaptırıyo doktorda geldi onun yanındayım yanlız kalmasın dedim sevgilimle msjlaşıp foruma göz gezdiriyorum :)iyiyim kuzum çarşıdan geldim çeyiz taksidimi yatırdım son 1 tane kaldısen napıyosunn nasılsınn
sıkılmaaaaiyiyim çok şükür şu sıralar çok keyifliyim nedense ben de bilemiyorum ya enerji patlaması yaşıyorum
ikimiz de iyiyiz çoook şükürr sizleri sormalı kuzuu :)
amin canım benim cümlemizi Allah kavuştursun tez zamanda♥
yok yok üstüne gitme kuzu o hatayı ben de yapıyordum eskiden ama şimdi farkındayım kuruntu ve gereksiz olduğunun ben dikkat ettikçe sorunlarımız da hiç yok denecek kadar azaldı zaten sen de dikkat etmeye bak hep mutlu olun inşallahhh♥
7 gün iznimiz var şuan için canım pek kullanmayı düşünmüyoruz bakalım niyetimiz bu yöndedaralıyor bazen farkındayım ama aramız pek iyi maşallahh şu sıralaarr♥ sizde durumlar nasılll?
45ti canım öyle hatırlıyorumrahattı canım çok şükür hani bocalama dönemiydi bir iki hafta zorlandı ama daha sonra düzenimiz oturmuştu iyice canım sıkma canını her şey güzel gidecek inşallah canım :)
ohh daha ne olsun değmeyin keyfime desene kuzucuğumvayy ne güzel canım benim çok mutlu oldu senin adına bende iyiym anneannem dişini implant yaptırıyo doktorda geldi onun yanındayım yanlız kalmasın dedim sevgilimle msjlaşıp foruma göz gezdiriyorum :)
aa çok özel değilse nedir kuzum sebep?Masallah masallah Canim :) biz iyiyiz Canim cok sukur ama cok SACMA sapan bir konu Yuzunden atistik
hahah olcak o kadar canım ya ben de bir an çözemedim de ne olduğunu olur öyle şeyler
ben biraz karıştırdım cnm sana yazıp aynı anda teefonda konuşuyordum karıştırdım valla
kafam karıştı o an canım haha :)hahah olcak o kadar canım ya ben de bir an çözemedim de ne olduğunu olur öyle şeyler
aman olur canım benim yakafam karıştı o an canım haha :)
anneannemle fatih harbiye izliyoruz canım iyiyim şükür sende ne var ne yok bakalım:9aman olur canım benim yaee iyisin dimi kuzum
aa çok özel değilse nedir kuzum sebep?
iyi seyirler kuzum benim de anneannem olsa keşkeanneannemle fatih harbiye izliyoruz canım iyiyim şükür sende ne var ne yok bakalım:9
hmm konu gereksiz yere uzamış baksana belli veya seninki bu konuda biraz hassas belki de :/Ileride calisip calismama konusunda canmcarsiya Cikti bugun bende calisiyordum bende iste sakasina takiliyordum ilerde calismicam oyle birsey Yok ama naz yapiyordum niye oyle demisim diye Bir acildi konu oyle uzadi gereksiz
Hiç sorma kuzum aman neysehmm konu gereksiz yere uzamış baksana belli veya seninki bu konuda biraz hassas belki de :/
Gunaydin canim benim :)günaydın kızlaar♥
Ayy canim ne kadar guzel kolay gelsin canim benim :)Gunaydinlaaar ;-) bugun nisanlimi ailesiyle birlikte asker yemegine davet ettik, aksama allah nasip ederse misafirlerimiz var yani ;-) simdiden yemekleri yapiyoruz annemle.. Cooook isimiz var ;-) ama guzel bi heyecan ;-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?