2014 Yarenleri! :)

Hiç sorma kuzum aman neyse
Günaydın canm ve topiğimizin diğer güzel yarenleri :)

hayatım naptınız düzelttiniz mi sorunlarınızı merak ettim?
Gunaydin canim benim :)
nasılsın kuzuu?

Gunaydinlaaar ;-) bugun nisanlimi ailesiyle birlikte asker yemegine davet ettik, aksama allah nasip ederse misafirlerimiz var yani ;-) simdiden yemekleri yapiyoruz annemle.. Cooook isimiz var ;-) ama guzel bi heyecan ;-)
ohh afiyetler olsun şimdiden keyifli sohbetler o yemeğin tadını çıkar valla nasıl hasretim onunla aynı sofraya oturmaya karşımda olmasına
Günaydın canım
nasılsın canım?

Günaydin tatlimmmmm :)
nasılsın canııım?

Gunaydin canim benim :)
napıyosun bakalım yavrum? :)

iyiyim bebegim hala anneannemdeyim vizeler yaklaşıyor derste ses kaydı yapmıştım yetişemediğim yerler vr diye oturdm onların notunu çıkarıyorum işte canım sendene var ne yok bizim pek tadımız yok dün haberlerde gördün mü bilmeiyorm 3 aske hakkaride şehit oldu bir taneside artvinli sevgilimle şuan artvinde albay habercisi albay şehidin ailesine haber vermeye gitti dün sevgilim götürdü albayı sabaha kadar ordaydılar bugunde cenaze vardı sabahtan beri orda morali çok bozuldu görüşemedikte bugun böyleyiz sizde ne var ne yok canım

çalış kuzu tabi aksatma derslerini.. of malesef gördüm. Allah ailelerine sabır versin. kendimi sevgilinin yerine koydum da ben bile çok fena oldum şuan insan ister istemez etkilenir haklı olarak ne denir ki.. ki bir de bu şehitlerimizin aileleri var milletimizin başı sağolsun çok şükür canım kayınvalidemlerdeydim geldim oturuyorum öyle ben de

İyiyim canım sen nasılsın

evet canım çok zor dün akşam 9 gibi gittiler sabaha karşı 4 te uyudu bugunde cenaze için 10 da çıktılar ama defnedememişler yarın defnedilecek bu saat oldu hala ordalar canım ya kötüyüm bende üzgün yorgun uykusuz . senin askerin nasıl bebegim

haklı olarak sana da yansıyor tabi of of çok zor.. bugün yanımızda değil belki ama uzaklarda da olsa onun nefes aldığını hayatta olduğunu bilmek, en büyük şükür sebebimiz aslında kızlar, çok şükür iyi canım biraz özlem var sanki gergin gibi ama sağlığı sıhhati yerinde hamd olsun :)

evet canım çokk haklısın nefes almaları bile yeter bunun için dua ediyorum . canım nişanlın izine gelecek mi :)

Kizlaaaar canimmm sevdigimi ve ikinci ailemi (kayinvalidemmm keyinpederimmm ve abicigim) ugurladim simdi.. Cok guzel bi aksamdi ;-)

evet canım çokk haklısın nefes almaları bile yeter bunun için dua ediyor canım nişanlın izine gelecek mi :)
izin kullanmak istemiyoruz canım benim nasıl dayanırız bilmiyorum ama kullanmamayı deneyeceğiz ama nasipse önümüzdeki ay kayınvalidem ve ben gitmeyi düşünüyoruz evciye çıkarmayı falan bakalım ben genelde bir şeyi çok isteyince olmuyor o yüzden pek ümitlenmek istemiyorum ama izin kullanacağına 1 hafta erken gelsin kuzu ya öyle düşünüyorum :)

Kizlaaaar canimmm sevdigimi ve ikinci ailemi (kayinvalidemmm keyinpederimm ve abicigim) ugurladim simdi.. Cok guzel bi aksamdi ;-)
ohh ohhh değmeyin keyfime desene yavrum sen güzel olmazz mııı tadını çıkarr bu akşamların bu anlarıın çoook ağlayacaksın her sofraya oturduğunda.. gitmeden önceki akşam bizde yemekteydi nişanlım ertesi sabah o masaya oturdum ama bir lokma yiyememiştim dizilmişti boğazıma kalkmıştım masadan daha dün karşımdaydı diye hüngür hüngür ağlamıştım. bu biraz göz korkutucu gibi oldu ama o niyetle söylemiyorum canım sakın yanlış anlama şuan şafağım 191 mesela o yine gelecekk biz yine çok güzel zaman geçiricez yemekler yapıcaz birlikte birlikte yicez daha çok gezicez diye moral oluyo başta bir karamsarlık çökmüyor değil ama sonra alışıyorsunn :) hepp mutlu olun kuzu :)

bizde izin kullanmıcaz canım izni şafaktan düşürdük bile 24 kasımda sınava gircek ankarada onun için diploma gerekio oda okulda canım ve okuldan biz alamıyrmusuz ankaraya gitmeden 20 kasımda kayseriye ugrayacak bir kaç gün mazerat izni kullanıcak canım onu eklicez kaç gün olursa artık erken gelmesi daha iyi dayanıcaz :)

biz de nasipse 21 Kasımda yola çıkıcaz 22 Kasım sabahında Kayseri de olucaz Allah nasip ederse♥ ay biz düşürmedik daha bizimki emin olamıyor yine de kendinden hahaha sen daha düşme dur bakalım diyor aynen dayanmak şartt bir gelecek ve hiç gitmeyecekkkk♥

QUOTE="pofuduk16, post: 37489016, member: 469479"]biz de nasipse 21 Kasımda yola çıkıcaz 22 Kasım sabahında Kayseri de olucaz Allah nasip ederse♥ ay biz düşürmedik daha bizimki emin olamıyor yine de kendinden hahaha sen daha düşme dur bakalım diyor aynen dayanmak şartt bir gelecek ve hiç gitmeyecekkkk♥[/QUOTE]
bizde albay izin vermez zaten canımda bu sınav olayı çıkınca bir gece gelip görüecekti beni diplomayı biz alamayacak olunca oda geliyim dedi 4 gün izin kullanıcak canım yaa zaten 3 günü mazeret izni bakalım nasıl olacak canım ya:) kalbim çarpmaya başladı 6 ay ilk defa kokusunu ellerini hissedicem diye

ay olsun yaa görceksin ya kuşum daha ne olsunn çok şükürr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…