2014 Yarenleri! :)

Amiiin bebegim hepimiz sevdiklerimizle.. Biliyorum coook zor olucak ama onu ozlemek bile guzel ;-) onun yolunu gozlemek, onun icin dualar etmek, askerlik anilarinda beraber biseyler yasiycak olmak bana mutluluk veriyo;-) o askerdeyken ona mektuplar yazicam ve sakliycam;-) ileride acip okuycam.. kimbilir belkide cocuklarimla okurum;-)

aynen canim.. cumartesi benimkinin asker gecesi vardi.. butun gun hic yazismadik.. aksam olunca yazdi askere universteden kizlar da gelmis tabi benim kiskancligim tavan yapti ben yokum orda baska kizlar var diye.. -.- resimde cekilmisler üstüne üstlük icie tavirliydim anlican., gece yazdi isde ara da konusalim diye sonra ben aradigimda uyuya kalmis konusamadik gece ertesi sabah ben seni bitirdim artik fln dedi.. yani tatsiz tuzus biseydi yine butun gun yazismadik aksam oldu ben sehit haberleri duydum hakkariden insallah usta birligin oraya düsmezdiye mesaj attim yine konusduk ben sana dargin degilim ben dun bitirdim seni dedi. bende canin sagolsun bidaha yazmicam kusura bakma diye msj atinca geri arada konusalim dedi gece yine uzun uzun konusduk anlican bizde bi öyle bi böyleyiz.. ne olcak nasil olcak hic bilmiyorum zaten benim diger acdigim konulari okudunmu bilmiyorumda okuduysan bazen ayrilmak daha mi iyi diye dusunuyorum..

Canım şükür halloldu bizim sorunlarımız anlamadımki benim abartı ve kuruntularımdan ibaretmiş tüm sorunlar. :)

Ne kadar süredir birliktesiniz? Seni bitirdim demesi sonra ara demesi vs saçma geldi aklı karışmış sanırım.

aovv benimkide acemiliğini alaşehirde yapmıştı tatlım:) ordan edirneye düştü yanı başıma geldi ben ist. da oturuyorum. Alaşehir iyiydi ya rahattık çok.

aovv benimkide acemiliğini alaşehirde yapmıştı tatlım:) ordan edirneye düştü yanı başıma geldi ben ist. da oturuyorum. Alaşehir iyiydi ya rahattık çok.
Darisi basimiza insallah tatlim yaa.. Allah yardimcimiz olsun.. Burdan bi arkadasin da nisanlisi alasehirde acemilik yapmis o da rahatti dedi.. MasaAllah sizinde doguya cikmamis yani basina gelmis ne guzel.. Internette alasehirden %70 doguya gonderiyolar diye okudum cok moralim bozuldu:-( sizinkileri duyunca moral oldu bana ;-) o arkadasinda kayseriye cikmis usta birligi.. Tu tu tu allah nazarlardan korusun rahatiniz hic bozulmasin

Düzelttik canım mecbur yani askerde olduğu içn çok uzatmadım kuzum.. Sabır ediyorum sadece bugünlerde geçecek inşallah.. :)

evet canım biliyorum :) gecen yıl bu zamanlardan beri bu topikteydik biz pofuduklada burda tanıstık. Onun sevgilisine Mayıs celbi cıktı benimkine mart. Önce ben öğrendim alaşehire gittiğini, sonra o dedi bana alaşehire düştü diye :) onada söylemiştim bunları. Ya bizim yaptıgımız dönem çok rahattı ve doguya gidenler yok denecek kadar azdı. Şimdi her celp farklı olur diye düşünüyorum ama inşallah hayırlısıyla yakınına düşer. Nerde oturuyosun canım bu arada?

nQUOTE="nidagkhn, post: 37502029, member: 434378"]evet canım biliyorum :) gecen yıl bu zamanlardan beri bu topikteydik biz pofuduklada burda tanıstık. Onun sevgilisine Mayıs celbi cıktı benimkine mart. Önce ben öğrendim alaşehire gittiğini, sonra o dedi bana alaşehire düştü diye :) onada söylemiştim bunları. Ya bizim yaptıgımız dönem çok rahattı ve doguya gidenler yok denecek kadar azdı. Şimdi her celp farklı olur diye düşünüyorum ama inşallah hayırlısıyla yakınına düşer. Nerde oturuyosun canım bu arada?[/QUOTE]
aydinliyim tatlim ben is sebebiyle denizlide oturuyorum ;-)

aydinliyim tatlim ben is sebebiyle denizlide oturuyorum ;-)[/QUOTE]
aa evet manisaya çok yakın :) ben gitmiştim yemin törenine iki gun beraber kalmıstık orda. Denizli yakın demişşti gökhan :)

aydinliyim tatlim ben is sebebiyle denizlide oturuyorum ;-)
aa evet manisaya çok yakın :) ben gitmiştim yemin törenine iki gun beraber kalmıstık orda. Denizli yakın demişşti gökhan :)[/QUOTE]
Eveeeet bebegim cok yakin cooook sukur.. Birakmaya gidicez allah nasip ederse.. InsaAllah usta birligide hayirlisiyla rahat edebilcegi yakin bi yer cikar ;-)

çok heyecanlıyım pofuduk yaa 6 ay sonra ilk defa ellerini kokusunu hissedecegim için
yaa çook güzelll Allahım hayırlısıyla bana da nasip etsinn o günlerii bir aksilik çıkmasın da gidebileyim askerimin yanınaaa♥
aynenn öyle kuzum böyle düşünmeye devamm böyle diye diye biticek Allahın izniyle♥

Düzelttik canım mecbur yani askerde olduğu içn çok uzatmadım kuzum.. Sabır ediyorum sadece bugünlerde geçecek inşallah.. :)
aynen canım iyi yapmışsın uzatmaya gerek yok sen elinden geleni yap alttan al, hep sabır kuzuumm heeppp :)

4 senedir brilikdeyiz.. jaa biz cok seyler yasadik bu sürec icinde.. inisli cikisli hani bi laf vardir ya ne seninle nede sensiz biz o durumdayiz suan.. ne birlike ypabiliyoruz ne birbirmizden kopabilyioruz.. birlike olunca tartisiyoruz ayri kalincada birbirmizi özluyoruz... cok acayip bi durum isde karisik biraz..

Olmayınca da zorlamanın bir anlamı yok ama. Hakkınızda hayırlısı o zaman ne diyim. :)

Olmayınca da zorlamanın bir anlamı yok ama. Hakkınızda hayırlısı o zaman ne diyim. :)

aynen canim yaa bu askerlik bi yandanda iliskimiz icin iyi gelcek .. bakalim bu 1 sene icinde biribrimizden haber almayinca kopucazmi baglanicazmi.. belkide ayri kalmak daha iyidir.. hic bilmiyorum yaa.. cok karisik kafam..

aynen canim yaa bu askerlik bi yandanda iliskimiz icin iyi gelcek .. bakalim bu 1 sene icinde biribrimizden haber almayinca kopucazmi baglanicazmi.. belkide ayri kalmak daha iyidir.. hic bilmiyorum yaa.. cok karisik kafam..

Canım açtığın konuya baktımda ayrılık senin için daha mantıklı geldi bana. :) İyice bir düşün kendinide fazla yıpratma. :)

Canımın içi de izinlerini kullanmamıştı erken gelebilmek için ama son ayında sadece 3 gün izin kullanma hakkı veriyorlarmış şuan. Daha 33 gün izni var :'( Aralık ayını ailesiyle geçiricek Ocak da askerliğe devam :'( çok morali bozuk ben de şimdiye kadar hep bir an önce askerden gel çalışmaya başla demiş bi sevgili olarak nasıl destek olabilirim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…