çok heyecanlıyım pofuduk yaa 6 ay sonra ilk defa ellerini kokusunu hissedecegim içinay olsun yaa görceksin ya kuşum daha ne olsunn çok şükürr
Amiiin bebegim hepimiz sevdiklerimizle.. Biliyorum coook zor olucak ama onu ozlemek bile guzel ;-) onun yolunu gozlemek, onun icin dualar etmek, askerlik anilarinda beraber biseyler yasiycak olmak bana mutluluk veriyo;-) o askerdeyken ona mektuplar yazicam ve sakliycam;-) ileride acip okuycam.. kimbilir belkide cocuklarimla okurum;-)ohh ohhhdeğmeyin keyfime desene yavrum sen güzel olmazz mııı tadını çıkarr bu akşamların bu anlarıın çoook ağlayacaksın her sofraya oturduğunda.. gitmeden önceki akşam bizde yemekteydi nişanlım ertesi sabah o masaya oturdum ama bir lokma yiyememiştim dizilmişti boğazıma kalkmıştım masadan daha dün karşımdaydı diye hüngür hüngür ağlamıştım. bu biraz göz korkutucu gibi oldu ama o niyetle söylemiyorum canım sakın yanlış anlama şuan şafağım 191 mesela o yine gelecekk biz yine çok güzel zaman geçiricez yemekler yapıcaz birlikte birlikte yicez daha çok gezicez diye moral oluyo başta bir karamsarlık çökmüyor değil ama sonra alışıyorsunn :) hepp mutlu olun kuzu :)
Gitmeden önce bizde böyleydik bir garipleşmişti doğal olarak. :) Şimdi izne geldi gene garip moralim çok kötü.Dün geldi aradı abisinden telefonu bozuktu hala da ses soluk yok insan bir arar abisinden falan ama tık yok verdiği değere üzülüyor bazen insan. Ne yapacağımı şaşırdım.
aynen canim.. cumartesi benimkinin asker gecesi vardi.. butun gun hic yazismadik.. aksam olunca yazdi askere universteden kizlar da gelmis tabi benim kiskancligim tavan yapti ben yokum orda baska kizlar var diye.. -.- resimde cekilmisler üstüne üstlük icie tavirliydim anlican., gece yazdi isde ara da konusalim diye sonra ben aradigimda uyuya kalmis konusamadik gece ertesi sabah ben seni bitirdim artik fln dedi.. yani tatsiz tuzus biseydi yine butun gun yazismadik aksam oldu ben sehit haberleri duydum hakkariden insallah usta birligin oraya düsmezdiye mesaj attim yine konusduk ben sana dargin degilim ben dun bitirdim seni dedi. bende canin sagolsun bidaha yazmicam kusura bakma diye msj atinca geri arada konusalim dedi gece yine uzun uzun konusduk anlican bizde bi öyle bi böyleyiz..ne olcak nasil olcak hic bilmiyorum zaten benim diger acdigim konulari okudunmu bilmiyorumda okuduysan bazen ayrilmak daha mi iyi diye dusunuyorum..
aovv benimkide acemiliğini alaşehirde yapmıştı tatlım:) ordan edirneye düştü yanı başıma geldi ben ist. da oturuyorum. Alaşehir iyiydi ya rahattık çok.Allah kavustursun insaAllah tatlimmm ;-) bende deniz.. Nisanlimi nasipse 6 kasimda alasehire ugurlucam.. Bizim henuz acemiligimiz basliycak :-( cok sukur acemiligi yakin yer cikti insaAllah usta birligide rahat edebilicegi yakin bi yer cikar.. Burdaki kader arkadasligini gorunce araniza katilmak istedim.. Birbirimize destek olalim Allah'in izniyle iyisiyle kotusuyle bu sureci atlatip sevdiklerimize kavusalim ;-)
Darisi basimiza insallah tatlim yaa.. Allah yardimcimiz olsun.. Burdan bi arkadasin da nisanlisi alasehirde acemilik yapmis o da rahatti dedi.. MasaAllah sizinde doguya cikmamis yani basina gelmis ne guzel.. Internette alasehirden %70 doguya gonderiyolar diye okudum cok moralim bozuldu:-( sizinkileri duyunca moral oldu bana ;-) o arkadasinda kayseriye cikmis usta birligi.. Tu tu tu allah nazarlardan korusun rahatiniz hic bozulmasinaovv benimkide acemiliğini alaşehirde yapmıştı tatlım:) ordan edirneye düştü yanı başıma geldi ben ist. da oturuyorum. Alaşehir iyiydi ya rahattık çok.
hayatım naptınız düzelttiniz mi sorunlarınızı merak ettim?
nasılsın kuzuu?
ohh afiyetler olsun şimdiden keyifli sohbetler o yemeğin tadını çıkar valla nasıl hasretim onunla aynı sofraya oturmayakarşımda olmasına
nasılsın canım?
nasılsın canııım?
napıyosun bakalım yavrum? :)
evet canım biliyorum :) gecen yıl bu zamanlardan beri bu topikteydik biz pofuduklada burda tanıstık. Onun sevgilisine Mayıs celbi cıktı benimkine mart. Önce ben öğrendim alaşehire gittiğini, sonra o dedi bana alaşehire düştü diye :) onada söylemiştim bunları. Ya bizim yaptıgımız dönem çok rahattı ve doguya gidenler yok denecek kadar azdı. Şimdi her celp farklı olur diye düşünüyorum ama inşallah hayırlısıyla yakınına düşer. Nerde oturuyosun canım bu arada?Darisi basimiza insallah tatlim yaa.. Allah yardimcimiz olsun.. Burdan bi arkadasin da nisanlisi alasehirde acemilik yapmis o da rahatti dedi.. MasaAllah sizinde doguya cikmamis yani basina gelmis ne guzel.. Internette alasehirden %70 doguya gonderiyolar diye okudum cok moralim bozuldu:-( sizinkileri duyunca moral oldu bana ;-) o arkadasinda kayseriye cikmis usta birligi.. Tu tu tu allah nazarlardan korusun rahatiniz hic bozulmasin
aydinliyim tatlim ben is sebebiyle denizlide oturuyorum ;-)[/QUOTE]nQUOTE="nidagkhn, post: 37502029, member: 434378"]evet canım biliyorum :) gecen yıl bu zamanlardan beri bu topikteydik biz pofuduklada burda tanıstık. Onun sevgilisine Mayıs celbi cıktı benimkine mart. Önce ben öğrendim alaşehire gittiğini, sonra o dedi bana alaşehire düştü diye :) onada söylemiştim bunları. Ya bizim yaptıgımız dönem çok rahattı ve doguya gidenler yok denecek kadar azdı. Şimdi her celp farklı olur diye düşünüyorum ama inşallah hayırlısıyla yakınına düşer. Nerde oturuyosun canım bu arada?
aa evet manisaya çok yakın :) ben gitmiştim yemin törenine iki gun beraber kalmıstık orda. Denizli yakın demişşti gökhan :)[/QUOTE]aydinliyim tatlim ben is sebebiyle denizlide oturuyorum ;-)
yaa çook güzelll Allahım hayırlısıyla bana da nasip etsinn o günlerii bir aksilik çıkmasın da gidebileyim askerimin yanınaaa♥çok heyecanlıyım pofuduk yaa 6 ay sonra ilk defa ellerini kokusunu hissedecegim için
aynenn öyle kuzum böyle düşünmeye devamm böyle diye diye biticek Allahın izniyle♥Amiiin bebegim hepimiz sevdiklerimizle.. Biliyorum coook zor olucak ama onu ozlemek bile guzel ;-) onun yolunu gozlemek, onun icin dualar etmek, askerlik anilarinda beraber biseyler yasiycak olmak bana mutluluk veriyo;-) o askerdeyken ona mektuplar yazicam ve sakliycam;-) ileride acip okuycam.. kimbilir belkide cocuklarimla okurum;-)
aynen canım iyi yapmışsın uzatmaya gerek yok sen elinden geleni yap alttan al, hep sabır kuzuumm heeppp :)Düzelttik canım mecbur yaniaskerde olduğu içn çok uzatmadım kuzum.. Sabır ediyorum sadece bugünlerde geçecek inşallah.. :)
;-) gunaydinlaaaaar ben buralardayim tatliiiiiim.. Calisiyorum is yerindeyiiiim.. Gerci sen dun aksam yazmissin ama olsuncanlar napıyosunuz yahuses soluk yok kimsede
Canım şükür halloldu bizim sorunlarımız anlamadımki benim abartı ve kuruntularımdan ibaretmiş tüm sorunlar. :)
Ne kadar süredir birliktesiniz? Seni bitirdim demesi sonra ara demesi vs saçma geldi aklı karışmış sanırım.
4 senedir brilikdeyiz.. jaa biz cok seyler yasadik bu sürec icinde.. inisli cikisli hani bi laf vardir ya ne seninle nede sensiz biz o durumdayiz suan.. ne birlike ypabiliyoruz ne birbirmizden kopabilyioruz.. birlike olunca tartisiyoruz ayri kalincada birbirmizi özluyoruz... cok acayip bi durum isde karisik biraz..
Olmayınca da zorlamanın bir anlamı yok ama.Hakkınızda hayırlısı o zaman ne diyim. :)
aynen canim yaa bu askerlik bi yandanda iliskimiz icin iyi gelcek .. bakalim bu 1 sene icinde biribrimizden haber almayinca kopucazmi baglanicazmi.. belkide ayri kalmak daha iyidir.. hic bilmiyorum yaa.. cok karisik kafam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?