2014 Yarenleri! :)

Canim benim vardir bunda da bir hikmet:-( sag salim donsunde Allahin izniyle:-( tam olarak anlayamadim izinlerini kullanamiycak mi yoksa baska bi durum mu ama dedigim gibi vardir bir hayir..

ay ben olayı anlayamadım kafam karıştı galiba birazcık, 1 ay izne gelicek o vakitte de ailesiyle mi olacak sürekli?

Kizlar ben geldim nasilsiniz :)

Aaaaaa bilmiyodum kuzucum ben yaa=-O eee nezamandir diyettesin. Diyetisyene gittin mi yoksa kendin mi yapiosun tatlim?
3.günüm kuzu bugün, ya diyetisyene gidemiyorum yemek seçiciyim biraz verdiği listeyi uygulayamam eminim çok sıkıntım var yemek konusunda, kendim öğünlerimi azalttım ekmeği kestim şekeri de daha önceden kesmiştim bir de yeme alışkanlığımı değiştiriyorum bakalım yavaştan sonuç ne olacak :))

fıstığım hoşgeldiinnn iyiyim çok şükür seni sormalı bebeğiim?
Hosbulduk bebegim ya benim basim gozlerim agrio bi baktim bogazimda kapanio off bugun sabah sevgilimin ablasini ruyamda gordum oglen nasilsiniz diye aradim amcasi ile yengesi izmirden gelmisler benimle tanismak istiyorlarmis

Hosbulduk bebegim ya benim basim gozlerim agrio bi baktim bogazimda kapanio off bugun sabah sevgilimin ablasini ruyamda gordum oglen nasilsiniz diye aradim amcasi ile yengesi izmirden gelmisler benimle tanismak istiyorlarmis
ay dikkat et canım bu havalara hasta eder valla adamı :/ ee ne güzel kuzum ama sen istemiyorsun gibi sanki? bana mı öyle geldi yoksa?

ay dikkat et canım bu havalara hasta eder valla adamı :/ ee ne güzel kuzum ama sen istemiyorsun gibi sanki? bana mı öyle geldi yoksa?
Yooo ben istiyorum bu iyi birsey canim mutlu oldum ama grip hemen gecmeli :)

Yooo ben istiyorum bu iyi birsey canim mutlu oldum ama grip hemen gecmeli :)
hmm gülücük falan koymayınca dedim herhalde istemiyor bu deli kız geçer kuzum inşallah sıcak tut kendini dinlenmeye bak fırsat buldukça da ayyy ne güzel heyecanlar bunlar yaa çok farklı duygular o tanışma heyecanı falan :)

Bak simdi ailenin buyuk kismiyla asker ugurkamada tanistim bebegim bu amcasininda bizim sehirde evi var ama baska bir yerde yasio evine gelmis bende giderken yas pasta gotureyim diyorum heyecanlandim fikir verebilir misin sabah dersim var oglene giderim :)

Hiimm anladim kuzucum sana bi kac tavsiyede bulunabilirim.. Diyetteyim diye sakin sakin vucudunu ac birakma cunku ac kaldigin zaman vucut oyle bi sisteme geciyo ki kendini korumak adina yedigin herseyi depolamaya basliyo.. Oyuzden ara ogun yap.. Bi elma yada 2-3 ceviz yada azicik kuru meyve gibi.. Su diyette en onemli unsur.. Simdi kis geldi insan susamiyo ama yinede suyu ihmal etme.. 2lt lik siseye koyup her gun onu bitirmeye sartla kendini ve bitir.. Bi cok insan su icmeyi ihmal eder(bende onlardanim) oyuzden soyluyorum.. Diyet demek yememek degil aksine az ve oz yemek demek kuzum.. Saglik sektorunde olunca azicik fikrim var bu konuda nacizane soyliyim dedim.. Kac kilo fazlan var tatlim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…