olur olur kuzu tatlı yiyelim tatlı konuşalım misali :) ayy hemen gidiyorsun yani iyi bakalım, onlarla da bir tanış görüş bakalım :))) ailesiyle aran nasıl yavrum? veya senin ailen biliyor mu sevgilinii?Bak simdi ailenin buyuk kismiyla asker ugurkamada tanistim bebegim bu amcasininda bizim sehirde evi var ama baska bir yerde yasio evine gelmis bende giderken yas pasta gotureyim diyorum heyecanlandim fikir verebilir misin sabah dersim var oglene giderim :)
sağlık sektöründe derken ne iş yapıyorsun canım? yani bana kalsa 15-20 vermem lazımHiimm anladim kuzucum sana bi kac tavsiyede bulunabilirim.. Diyetteyim diye sakin sakin vucudunu ac birakma cunku ac kaldigin zaman vucut oyle bi sisteme geciyo ki kendini korumak adina yedigin herseyi depolamaya basliyo.. Oyuzden ara ogun yap.. Bi elma yada 2-3 ceviz yada azicik kuru meyve gibi.. Su diyette en onemli unsur.. Simdi kis geldi insan susamiyo ama yinede suyu ihmal etme.. 2lt lik siseye koyup her gun onu bitirmeye sartla kendini ve bitir.. Bi cok insan su icmeyi ihmal eder(bende onlardanim) oyuzden soyluyorum.. Diyet demek yememek degil aksine az ve oz yemek demek kuzum.. Saglik sektorunde olunca azicik fikrim var bu konuda nacizane soyliyim dedim.. Kac kilo fazlan var tatlim?
Evet canim biliyo annem teyzem ler anneannem babamda bilio ama gorusmuyoruz sanio amcam bilio malesefolur olur kuzu tatlı yiyelim tatlı konuşalım misali :) ayy hemen gidiyorsun yani iyi bakalım, onlarla da bir tanış görüş bakalım :))) ailesiyle aran nasıl yavrum? veya senin ailen biliyor mu sevgilinii?
Cok gecmis olsun tatliiimAfiyet olsun canim benim ben grip oluyorum galiba
ne güzel canım inan aile faktörü de çok önemli, baban niye görüşmüyorsunuz sanıyor :)Evet canim biliyo annem teyzem ler anneannem babamda bilio ama gorusmuyoruz sanio amcam bilio malesefaile ile cok iyitim bak sevgilim otobuse bindi bende terminalden ailesiyle onlarin evine gittim ordan ablasi ile enistesi beni evime getirdiler ablasi vedalasirken dedi ki annemi ara hep olur mu dedi ben sasirdim ya :)
Ogrenmisti cok sinirlendi soz verdim gorusmicez okul bitinceye kadar dedim cnmne güzel canım inan aile faktörü de çok önemli, baban niye görüşmüyorsunuz sanıyor :)
Daha yeni baslio canim ama cok fena gelio ya basim cok agrio suanCok gecmis olsun tatliiimsalgin var sanirim gecen hafta ben oyleydim.. Boool boool meyve falan yemek lazim ama baya kotuysen bi doktora git istersen.. Ben meyveyle ve thyol hot'la atlattim..
yapma yaa okul ne zaman bitiyor yavrum :/Ogrenmisti cok sinirlendi soz verdim gorusmicez okul bitinceye kadar dedim cnm
kuzucum hayattaki fazlaliklari atmak lazimsağlık sektöründe derken ne iş yapıyorsun canım? yani bana kalsa 15-20 vermem lazımsu haklısın ya olmazsa olmaz hak veriyorum kuzum az ve öz yemek doğru söylüyorsun vücudun ihtiyaçlarını karşılayacaksın ne aç bırakacaksın ne fazlasını alacaksın teşekkür ederim fikirlerin için :)
Seneye canim benimyapma yaa okul ne zaman bitiyor yavrum :/
iyi iyi kuzum yine çok şükür bu da sizin imtihanınızdır yavrum :/Seneye canim benim
aa ne güzel ya benim sağlık personellerine karşı bir meyilim var yahu içimde kaldı hemşirelik belki de ondandır :)) inanıyorum kuzum bu sefer çok azimliyiiimm :)kuzucum hayattaki fazlaliklari atmak lazimazmet ver su kilolari :) ben hastanede calisiyorum fizyoterapi teknikeriyim tatlim..
Evet cnm aynen oyle babam ogreneli 3 yil oldu ya sizin dugun ne zaman :)iyi iyi kuzum yine çok şükür bu da sizin imtihanınızdır yavrum :/
canım tarih net değil ya konuşulmadı henüz bakalım şartlar neler gösterir bir gelsin de sağ salim netleşir o zaman :) ya önümüzdeki sonbahar ya bir sonraki yaz :)Evet cnm aynen oyle babam ogreneli 3 yil oldu ya sizin dugun ne zaman :)
Ben ilk bahar gelini olmak istiyorum ya mayis basi mesela :)canım tarih net değil ya konuşulmadı henüz bakalım şartlar neler gösterir bir gelsin de sağ salim netleşir o zaman :) ya önümüzdeki sonbahar ya bir sonraki yaz :)
:) dugune kadar ver o kilolari kugu gibi bi gelin ol bebegimaa ne güzel ya benim sağlık personellerine karşı bir meyilim var yahu içimde kaldı hemşirelik belki de ondandır :)) inanıyorum kuzum bu sefer çok azimliyiiimm :)
benim de öyle olabilir muhtemelen de ben en kötü ihtimale hazırlıyorum kendimiBen ilk bahar gelini olmak istiyorum ya mayis basi mesela :)
çalışıyorum canım anaokulu öğretmeniyim, aynen tek niyetim o zaten nasipse 1 ay sonra askerimin yanına gidiyorum ee biraz zayıf görsün :)) şurda kalmış 6 ay yavaştan dikkat etmeye başlamam lazımdı zatenn :) ya kiloluyum bu bir gerçek çokta yakıştırırlar hatta ama tabiki zayıfladığımda çok çok daha hoş görüneceğime eminim :) ne güzel motive ediyorsun arkadaşım insanı yaaa :):) dugune kadar ver o kilolari kugu gibi bi gelin ol bebegimtabiiki simdide coook guzelsindir eminim tatlim bide o kilolar gidince cok daha guzel olursun :) sen napiosun calisiyomusun yada okul falan var mi?
Aslinda bende dugune gerek yok diorum ama bakalim yaa :)benim de öyle olabilir muhtemelen de ben en kötü ihtimale hazırlıyorum kendimiaynen ya tam o sıralarda kır nikahı istiyorum düğün yapmayabiliriz de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?