2014 Yarenleri! :)

olur olur kuzu tatlı yiyelim tatlı konuşalım misali :) ayy hemen gidiyorsun yani iyi bakalım, onlarla da bir tanış görüş bakalım :))) ailesiyle aran nasıl yavrum? veya senin ailen biliyor mu sevgilinii?

sağlık sektöründe derken ne iş yapıyorsun canım? yani bana kalsa 15-20 vermem lazım su haklısın ya olmazsa olmaz hak veriyorum kuzum az ve öz yemek doğru söylüyorsun vücudun ihtiyaçlarını karşılayacaksın ne aç bırakacaksın ne fazlasını alacaksın teşekkür ederim fikirlerin için :)

olur olur kuzu tatlı yiyelim tatlı konuşalım misali :) ayy hemen gidiyorsun yani iyi bakalım, onlarla da bir tanış görüş bakalım :))) ailesiyle aran nasıl yavrum? veya senin ailen biliyor mu sevgilinii?
Evet canim biliyo annem teyzem ler anneannem babamda bilio ama gorusmuyoruz sanio amcam bilio malesef aile ile cok iyitim bak sevgilim otobuse bindi bende terminalden ailesiyle onlarin evine gittim ordan ablasi ile enistesi beni evime getirdiler ablasi vedalasirken dedi ki annemi ara hep olur mu dedi ben sasirdim ya :)

ne güzel canım inan aile faktörü de çok önemli, baban niye görüşmüyorsunuz sanıyor :)

Cok gecmis olsun tatliiim salgin var sanirim gecen hafta ben oyleydim.. Boool boool meyve falan yemek lazim ama baya kotuysen bi doktora git istersen.. Ben meyveyle ve thyol hot'la atlattim..
Daha yeni baslio canim ama cok fena gelio ya basim cok agrio suan

kuzucum hayattaki fazlaliklari atmak lazim azmet ver su kilolari :) ben hastanede calisiyorum fizyoterapi teknikeriyim tatlim..

kuzucum hayattaki fazlaliklari atmak lazim azmet ver su kilolari :) ben hastanede calisiyorum fizyoterapi teknikeriyim tatlim..
aa ne güzel ya benim sağlık personellerine karşı bir meyilim var yahu içimde kaldı hemşirelik belki de ondandır :)) inanıyorum kuzum bu sefer çok azimliyiiimm :)

canım tarih net değil ya konuşulmadı henüz bakalım şartlar neler gösterir bir gelsin de sağ salim netleşir o zaman :) ya önümüzdeki sonbahar ya bir sonraki yaz :)
Ben ilk bahar gelini olmak istiyorum ya mayis basi mesela :)

aa ne güzel ya benim sağlık personellerine karşı bir meyilim var yahu içimde kaldı hemşirelik belki de ondandır :)) inanıyorum kuzum bu sefer çok azimliyiiimm :)
:) dugune kadar ver o kilolari kugu gibi bi gelin ol bebegim tabiiki simdide coook guzelsindir eminim tatlim bide o kilolar gidince cok daha guzel olursun :) sen napiosun calisiyomusun yada okul falan var mi?

:) dugune kadar ver o kilolari kugu gibi bi gelin ol bebegim tabiiki simdide coook guzelsindir eminim tatlim bide o kilolar gidince cok daha guzel olursun :) sen napiosun calisiyomusun yada okul falan var mi?
çalışıyorum canım anaokulu öğretmeniyim, aynen tek niyetim o zaten nasipse 1 ay sonra askerimin yanına gidiyorum ee biraz zayıf görsün :)) şurda kalmış 6 ay yavaştan dikkat etmeye başlamam lazımdı zatenn :) ya kiloluyum bu bir gerçek çokta yakıştırırlar hatta ama tabiki zayıfladığımda çok çok daha hoş görüneceğime eminim :) ne güzel motive ediyorsun arkadaşım insanı yaaa :)

benim de öyle olabilir muhtemelen de ben en kötü ihtimale hazırlıyorum kendimi aynen ya tam o sıralarda kır nikahı istiyorum düğün yapmayabiliriz de :)
Aslinda bende dugune gerek yok diorum ama bakalim yaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…