- 26 Haziran 2014
- 3.556
- 3.254
- 248
napiosun canımgünaydın bebeğiim♥
günaydın kuzum harika fikir bol bol stres atmış olursunn :)gunaydin fistiklarimmm :)
bugun kendimi alisverise vermeyi dusunuyorummm hem askerim uyuyor olacak hem zaman gecirmis olucam :) benle gelen var miii? :)
toparlanmaya çalışıyorum canım çok keyifsizimnapiosun canım
aaa niye tatlımtoparlanmaya çalışıyorum canım çok keyifsizim
bir bilsem.. 2 gündür konuşamıyoruz onunla alakalı sanırım.aaa niye tatlım
büyük ihtimal oyledr tatlim bnada oyle oluyo. .arasin,sesini duy hepsi gecicek inşallahbir bilsem.. 2 gündür konuşamıyoruz onunla alakalı sanırım.
oyy Kıyamam bebegim son günler göremiyosun doğru. .ama olsun gidiccek sonra yemin töreni var,dagitim izni var yakin olursa ustasi evci izni var sende gider gorursun..üzülme kuzumKizlaaar 6gun sonra gidiyo sevdigimher aksam birileri asker yemegine aliyo, vakit geciremiyoruz hic uuuuuuf;(
isteyim canim calisiyorum siz napiyosunuz?
yok kiiz gecen bi saten pijama aldik annemle ceyizimin ilk parcasi ama oladar yani ilk ve son olacak gibi annem bir adim atmiyor kiii
valla canım biz ailemle evi taşıcaz onun telaşındayım şu sıralar iş yerinde de bir takım sorunlar var onlarla boğuşuyorum bu ay için çeyizi bıraktım diyebilirim valla açıkçasıtelafi edicem en kısa zamanda bildiğin gibi yavrum yuvarlanıp gidiyoruz sen nasılsın nasıl gidiyoor :)
InsaAllah bitanem yaaoyy Kıyamam bebegim son günler göremiyosun doğru. .ama olsun gidiccek sonra yemin töreni var,dagitim izni var yakin olursa ustasi evci izni var sende gider gorursun..üzülme kuzum
Yeterki o iyi olsun tatlim yaa rahati yeterinde olsun sagligi yerinde olsun kisa sure sonra duzeniniz otutur daha rahat arar seni insaAllahen cok acemi birliginden korkardim ilk bir ay gecsinde,hersey duzene girer, rahat konusuruz diyodum. .ama acemilikte hergun 5 dkda olsa arayan sevdigim..simdi arayamiyor..
cok sey istemiyorum sadece gunde 1 dkda olsa sesini duyim,iyi olduğunu bileyim istiyorum
Sorma canim vermem seni dedi durdu zaten bakalim hayirlisi :) aynen bi abim var evli bide ben.. Yok tanismuyoruz galiba canim ama profil resminden biliyorum seni :) kiz zaten bu asker yarenleri konularina yazanlari ayri bi seviyorum sanki hepinizi taniyomusum gibi :)anneler hep öyle kızlarını vermeye yanaşmıyorlar :) tek kız mısın canım :) Biz tanışmış mıydık
:) :) eheh , benim konuyla hiç alakam yok ben bile yazıyorum :)Sorma canim vermem seni dedi durdu zaten bakalim hayirlisi :) aynen bi abim var evli bide ben.. Yok tanismuyoruz galiba canim ama profil resminden biliyorum seni :) kiz zaten bu asker yarenleri konularina yazanlari ayri bi seviyorum sanki hepinizi taniyomusum gibi :)
Sorma canim vermem seni dedi durdu zaten bakalim hayirlisi :) aynen bi abim var evli bide ben.. Yok tanismuyoruz galiba canim ama profil resminden biliyorum seni :) kiz zaten bu asker yarenleri konularina yazanlari ayri bi seviyorum sanki hepinizi taniyomusum gibi :)
:) :) eheh , benim konuyla hiç alakam yok ben bile yazıyorum :)
Gunaydin tatliiiiim :) :)Gunaydin Guzellikller
Gunaydin tatlım :)Gunaydin Guzellikller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?