2014 Yarenleri! :)

Memnun Oldum tanistigima canim :) dedigin Gibi herseyin hayirlisi.. Baban ne Diyor peki bu duruma bende Seni sevdim sicak kanli insanlari severim :) asker yareni misin dicemde degilsin sanirim :)
oy saol tatlimm sende oylesin gercekten memnun oldum :)
aa asker yareni olmaz olurmuyum hicc erdim sakarya pamukovada ocagin sonunda gelecek insallah canim.. hepimize zor ama bana biraz daha zor ben yurtdisindayim ne yanina gidebiliyorum ne o izine geldigine gorebiliyorum bakma boyle guldugume kiz cok cektim gercekten :)

babam bilmiyo canim henuz anneme de yeni soyledim cok kizardi bu konularda ama gaza geldim soyledim anneme vermem seni vermem seni turkiyeye diye tutturdu :) bakicaz artik herseyin hayirlisi canim

sen anlat bakalim senin ki neredeydi gorusebiliyomusunuz?

kuzuuum nasil bekliyoduk hepberaber ..senn askerinle konuşmanı:)

özledim artk yaaa
valllaaaa bende canim yaaa

kuzuuum nasil bekliyoduk hepberaber ..senn askerinle konuşmanı:)
ayy sorma tatlim koskoca 10 gun sabah aksam arayacak mi diye beklemek varya of cok kotuydu allahtan sen vardin kizlar vardi allah razi olsun sizden, birazda olsa rahat atlattim o gunleri canim yaa dusununce bi tuhaf oldum simdi:)

Kizlaaar 6gun sonra gidiyo sevdigim her aksam birileri asker yemegine aliyo, vakit geciremiyoruz hic uuuuuuf;(
canıımm o kadar haklısın ki ne denir bir de şu var istediğiniz kadar vakit geçirin giderken yine hiç geçirmemiş gibi gelecek sana ama bir an önce gitsin ve gelsin kuzumm öyle düşün :)

canıım inan usta birliği de düzene oturacak zamanla ve düzenli bir şekilde arayacak merak etme zaman zaman aramayabilir elbette ama o da eminim ilk fırsatta seni aramak ister o da seni özler

ev aldık canım evet, çok sağol♥ zaten iş yeri sıkıntısı da halloldu gibi bir şey çok şükür :) hmm süpürge yorumsuz ütü philips/tefal şaşma derim ama süpürge bilemedim şimcik

evet ama konuşmak denirse, sadece 2 dakika, yarım yamalak keyifsizce çok canı sıkkın çook
ahh anliyorum seni canim insallah duzelir bi an once canim uzun uzun konusursunuz..
bu aralar erdi de oyle kpss olmadi polislik olmadi banka sinavlari olmadi cok keyifsiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…