- 26 Haziran 2014
- 3.556
- 3.254
- 248
oy saol tatlimm sende oylesin gercekten memnun oldum :)Memnun Oldum tanistigima canim :) dedigin Gibi herseyin hayirlisi.. Baban ne Diyor peki bu durumabende Seni sevdim sicak kanli insanlari severim :) asker yareni misin dicemde degilsin sanirim :)
bende bende bendeeee kuzummmhava ne guzel acik..herkes bisekilde sevdigiyle beraber..kıskanıyorum
özledim artk yaaabende bende bendeeee kuzummm
kuzuuum nasil bekliyoduk hepberaber ..senn askerinle konuşmanı:)oy saol tatlimm sende oylesin gercekten memnun oldum :)
aa asker yareni olmaz olurmuyum hicc erdim sakarya pamukovada ocagin sonunda gelecek insallah canim.. hepimize zor ama bana biraz daha zor ben yurtdisindayim ne yanina gidebiliyorum ne o izine geldigine gorebiliyorum bakma boyle guldugume kiz cok cektim gercekten :)
babam bilmiyo canim henuz anneme de yeni soyledim cok kizardi bu konularda ama gaza geldim soyledim anneme vermem seni vermem seni turkiyeye diye tutturdu :) bakicaz artik herseyin hayirlisi canim
sen anlat bakalim senin ki neredeydi gorusebiliyomusunuz?
valllaaaa bende canim yaaaözledim artk yaaa
ayy sorma tatlim koskoca 10 gun sabah aksam arayacak mi diye beklemek varya of cok kotuydukuzuuum nasil bekliyoduk hepberaber ..senn askerinle konuşmanı:)
ben geldiiiimmmbir bilsem.. 2 gündür konuşamıyoruz onunla alakalı sanırım.
inşallah canım benimbüyük ihtimal oyledr tatlim bnada oyle oluyo. .arasin,sesini duy hepsi gecicek inşallah
canıımm o kadar haklısın ki ne denirKizlaaar 6gun sonra gidiyo sevdigimher aksam birileri asker yemegine aliyo, vakit geciremiyoruz hic uuuuuuf;(
hosgeldin canimm :)ben geldiiiimmm
canıım inan usta birliği de düzene oturacak zamanla ve düzenli bir şekilde arayacak merak etme zaman zaman aramayabilir elbette ama o da eminim ilk fırsatta seni aramak ister o da seni özleren cok acemi birliginden korkardim ilk bir ay gecsinde,hersey duzene girer, rahat konusuruz diyodum. .ama acemilikte hergun 5 dkda olsa arayan sevdigim..simdi arayamiyor..
cok sey istemiyorum sadece gunde 1 dkda olsa sesini duyim,iyi olduğunu bileyim istiyorum
ne yaptiniz tatlim konusabildiniz mibir bilsem.. 2 gündür konuşamıyoruz onunla alakalı sanırım.
ev aldık canım evet, çok sağol♥ zaten iş yeri sıkıntısı da halloldu gibi bir şey çok şükür :) hmm süpürge yorumsuz ütü philips/tefal şaşma derim ama süpürge bilemedim şimcikanneler hep öyle kızlarını vermeye yanaşmıyorlar :) tek kız mısın canım :) Biz tanışmış mıydık
Hayırlı olsun kuzum :) ev mi aldnız :)
iş yerinde bitmezzzzz sıkıntılarrrdert etme büyük bişi değilse amaaaan...
bende iyiyim çok şükürçeyiz anlamında bişi yaptığım yok süpürge almak istiyorum da var mı bir önerinizz
tünaydın canıısıııı♥Gunaydin Guzellikller
hoşbuldum canm nasıl gidiyor bakalımhosgeldin canimm :)
seneye bu zamanlar biz sevdiceğimizi kolumuza takıp gezicez Allahın izniyle bırak o zaman bizi kıskansınlar kuzucuuummmm♥hava ne guzel acik..herkes bisekilde sevdigiyle beraber..kıskanıyorum
yaaaa şaka olmalııı çok özledim seniiiiiii kuzuumm hoşgeldin anneeeemmmm♥♥ben geldiiiimmm
evet ama konuşmak denirse, sadece 2 dakika, yarım yamalak keyifsizcene yaptiniz tatlim konusabildiniz mi
saol canim sukur iyi gidiyor gun sayiyoruz iste :) sen ne yapiyosun nasilsin?hoşbuldum canm nasıl gidiyor bakalım
bnde özledim yaaayaaaa şaka olmalııı çok özledim seniiiiiii kuzuumm hoşgeldin anneeeemmmm♥♥
ahh anliyorum seni canimevet ama konuşmak denirse, sadece 2 dakika, yarım yamalak keyifsizceçok canı sıkkın çook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?