2014 Yarenleri! :)

bnde özledim yaaa artık burdayım napıyon ev almışınız hayırlı olsun kuzumm
hahayy harika döndün aramıza seviyorum seni bildiğin gibi kuzum ya bizimki çoook keyifsizz 3-4 gündür konuşmuyoruz desem yeridir telefon açılıyor ama bana yazmıyor en çok bu beni üzdü mesajlarım iletiliyor görüyorum açık o telefon ama beni arayan soran yok.. üstüne de gidemiyorum gidince ters tepiyor biliyorum. şuan akışına bıraktım bakalım sonumuz hayır olsun inşallah. evet canım çok sağol

ahh anliyorum seni canim insallah duzelir bi an once canim uzun uzun konusursunuz..
bu aralar erdi de oyle kpss olmadi polislik olmadi banka sinavlari olmadi cok keyifsiz..
inşallah canım benim inşallahh.. onların da var işte kendince sebepleri yavrum ne denir ki

sanırım yine daralmış seninki geçer kuzum ne zamanlar atlattınız böyle. sizin bi durumlar vardı noldu lehinize gelişmştr inşallah kuzum.

sanırım yine daralmış seninki geçer kuzum ne zamanlar atlattınız böyle. sizin bi durumlar vardı noldu lehinize gelişmştr inşallah kuzum.
inşallah canım benim, onun etkisinde işte bizimkisi. oralarda hiçbir şey yapamamanın gerginliği stresi. 10 Şubata ertelendi kuzum, ama bilir kişinin dediğine göre lehimize sonuçlanacak ( inşallah )

aynen oyle kuzum ama skma sen canini illa kafasina taktigi bi sey vardir sana diyemiyordur oyuzden boyledir canim
ben biliyorum yavrum zaten sebebini ben bir şey yapamıyorum bu olayla ilgili o bir şey yapamıyor işte öyle yuvarlanıp gidiyoruz akışına bıraktık biraz

ewet canim ya. hatırlıyorum sana gorumcene yaz faceden ulas fln dediğimi. .Kiyamam ya askerimle konusunca sen uzulursun diye söylemeye cekinirdim ..ama kuzum o topikte kimse kalmadı artk ya

inşallah canım benim, onun etkisinde işte bizimkisi. oralarda hiçbir şey yapamamanın gerginliği stresi. 10 Şubata ertelendi kuzum, ama bilir kişinin dediğine göre lehimize sonuçlanacak ( inşallah )
ayy hadi kuzum inşallah benmkide bugün gidiyor mehtap bittiiii

canıım inan usta birliği de düzene oturacak zamanla ve düzenli bir şekilde arayacak merak etme zaman zaman aramayabilir elbette ama o da eminim ilk fırsatta seni aramak ister o da seni özler
gittiginden beri ilk defa bu kdr iletisimsiz kaldık..acemilikte mesajlasirdik bile...gecn konustugumda tel sıkıntılı ankesörlü bile..komutanlar cok sert demisti

ben biliyorum yavrum zaten sebebini ben bir şey yapamıyorum bu olayla ilgili o bir şey yapamıyor işte öyle yuvarlanıp gidiyoruz akışına bıraktık biraz
hmmm insallah cok buyuk sIkIntilar degildir canim da halledilir
ewet canim ya. hatırlıyorum sana gorumcene yaz faceden ulas fln dediğimi. .Kiyamam ya askerimle konusunca sen uzulursun diye söylemeye cekinirdim ..ama kuzum o topikte kimse kalmadı artk ya
oy kuzum benim hatirliyorum evet, yazmadim ama ona biliyomusun hem gerek kalmadi hemde cok cekinmistim :) cansin ya siz cekinirsiniz diye yazasim gelmiyodu benim de hani beni dusunmeyin diye ama uzakta kalamiyodum iste buraya yazinca iyi hissediyodum kendimi cunku kimseyle paylasamiyodum.. aynen kuzum o topik baya sessizlesti

gittiginden beri ilk defa bu kdr iletisimsiz kaldık..acemilikte mesajlasirdik bile...gecn konustugumda tel sıkıntılı ankesörlü bile..komutanlar cok sert demisti
Allah yardımcısı olsun eniştemizin tüm askerlerimizin kuzum doğrudur
inşallah Allahın izniyle atlatacağız kuzucum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…