ama neyseki gecmiste kaldı ya ..senn isin zor tatlım ama yanlis hatırlamıyorsam erdi gelicek oraya dimihmmm insallah cok buyuk sIkIntilar degildir canim da halledilir
oy kuzum benim hatirliyorum evet, yazmadim ama ona biliyomusun hem gerek kalmadi hemde cok cekinmistim :) cansin ya siz cekinirsiniz diye yazasim gelmiyodu benim de hani beni dusunmeyin diye ama uzakta kalamiyodum iste buraya yazinca iyi hissediyodum kendimi cunku kimseyle paylasamiyodum.. aynen kuzum o topik baya sessizlesti
mahkeme olayi mi tatlim buinşallah canım benim, onun etkisinde işte bizimkisi. oralarda hiçbir şey yapamamanın gerginliği stresi. 10 Şubata ertelendi kuzum, ama bilir kişinin dediğine göre lehimize sonuçlanacak ( inşallah )
ewetttttt canimmmmseneye bu zamanlar biz sevdiceğimizi kolumuza takıp gezicez Allahın izniyle bırak o zaman bizi kıskansınlar kuzucuuummmm♥
yok kuzum biz gideceğiz yanına muhtemelen bir aksilik çıkmazsa izne gelmiyor :)mahkeme olayi mi tatlim bu
ayy ne güzel insallah gidersin kuzum cok ii gelir onada. .nisanli miydiniz sizyok kuzum biz gideceğiz yanına muhtemelen bir aksilik çıkmazsa :)
güneş bir gün bizler için doğacakkkk!!ewetttttt canimmmm
evet bebeğim nişanlıyızayy ne güzel insallah gidersin kuzum cok ii gelir onada. .nisanli miydiniz siz
yok canim erdi gelmicek ben gidicem insallahama neyseki gecmiste kaldı ya ..senn isin zor tatlım ama yanlis hatırlamıyorsam erdi gelicek oraya dimi
Allah tamamına erdirsin inşallah kuzum..senn askerin gelince bizde 90 sayicazevet bebeğim nişanlıyızah gelmez mii biz birbirimizin en iyi arkadaşı destekçisiyiz yaa o 1-2 gün bize 3-5 ay yeter
valla bitti ya anlamdık gelip geçti.şafak 92koskoca 19 gün bitti he.. şafak kaç oldu bebeğim? bu arada biz de mehtap sayıyoruz biliyor musun bir aksilik çıkmazsaaaaaa
senn gidecegini biliyorum tatlım bn bi ara sanki asker dönüşü oraya gelicek yaza kalmicak diye duymuştumyok canim erdi gelmicek ben gidicem insallah
ah inşallah kuzum zaten ondan sonrası ne ki? plakalarAllah tamamına erdirsin inşallah kuzum..senn askerin gelince bizde 90 sayicaz
aminnn.hepsi gecicek inşallahAllah yardımcısı olsun eniştemizin tüm askerlerimizin kuzum doğrudur
inşallah Allahın izniyle atlatacağız kuzucum :)
yok tatlım kırmadin sevgiliyiz:)ah inşallah kuzum zaten ondan sonrası ne ki? plakalarplaslanınki gelince de ben 90 sayıyor olacağım hoppaa tey tey amin canım benim darısı başınıza inşallah (gerçi siz nişanlı mıydınız sevgili mi hatırlamıyorum ama umarım pot kırmamışımdır hahaha )
kız plaslan yemin ederim yemiş bitirmişsin ne bu kız şafak değil artık bu geri sayım anneeemm çok sevindimm hemenn bir Türkiye haritası plakaları çıkarr her gün rengarenk boyarsınvalla bitti ya anlamdık gelip geçti.şafak 92waooowww hadi bakalım mehtap kaç
safakkkk cok güzel yaaa. .darisi basimiza :)valla bitti ya anlamdık gelip geçti.şafak 92waooowww hadi bakalım mehtap kaç
he yok tatlim isi yok ya vize vermezler diye vazgectiksenn gidecegini biliyorum tatlım bn bi ara sanki asker dönüşü oraya gelicek yaza kalmicak diye duymuştum
ne gibi sıkıntılar olabilir kuzum? ah annem stresten bol ne var. gel bak bir bir hepimizin içi stres dolu. nişanlıyım ama yine önüm arkam sağım solum stresyok tatlım kırmadin sevgiliyiz:)
bizim biraz ailelerden yana sıkıntımız olabilir..asker donusu yeni stersler bizi bekliyor yani
kiz en azindan zor donemleri atlatmissin aileler acisindan bizde oda yok, keske sadece stresli olacagimiza nisanli stresli olsaydikkk :)ne gibi sıkıntılar olabilir kuzum? ah annem stresten bol ne var. gel bak bir bir hepimizin içi stres dolu. nişanlıyım ama yine önüm arkam sağım solum stres
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?