2014 Yarenleri! :)

ama neyseki gecmiste kaldı ya ..senn isin zor tatlım ama yanlis hatırlamıyorsam erdi gelicek oraya dimi

Allah tamamına erdirsin inşallah kuzum..senn askerin gelince bizde 90 sayicaz
ah inşallah kuzum zaten ondan sonrası ne ki? plakalar plaslanınki gelince de ben 90 sayıyor olacağım hoppaa tey tey amin canım benim darısı başınıza inşallah (gerçi siz nişanlı mıydınız sevgili mi hatırlamıyorum ama umarım pot kırmamışımdır hahaha)

yok tatlım kırmadin sevgiliyiz:)
bizim biraz ailelerden yana sıkıntımız olabilir..asker donusu yeni stersler bizi bekliyor yani

valla bitti ya anlamdık gelip geçti.şafak 92 waooowww hadi bakalım mehtap kaç
kız plaslan yemin ederim yemiş bitirmişsin ne bu kız şafak değil artık bu geri sayım anneeemm çok sevindimm hemenn bir Türkiye haritası plakaları çıkarr her gün rengarenk boyarsın
mehtap 20 kuzum nasipse 22 Kasım Cumartesi sabahııı askerimin kollarındayııımmm

senn gidecegini biliyorum tatlım bn bi ara sanki asker dönüşü oraya gelicek yaza kalmicak diye duymuştum
he yok tatlim isi yok ya vize vermezler diye vazgectik orda yurtdisindan bi kac kisiye sormus onlar oyle demis isin yok abi vermezler diye.. benim kuzenimde askerden geldiginde yanimiza gelmek istedi ama vize vermediler isi yok diye

yok tatlım kırmadin sevgiliyiz:)
bizim biraz ailelerden yana sıkıntımız olabilir..asker donusu yeni stersler bizi bekliyor yani
ne gibi sıkıntılar olabilir kuzum? ah annem stresten bol ne var. gel bak bir bir hepimizin içi stres dolu. nişanlıyım ama yine önüm arkam sağım solum stres

ne gibi sıkıntılar olabilir kuzum? ah annem stresten bol ne var. gel bak bir bir hepimizin içi stres dolu. nişanlıyım ama yine önüm arkam sağım solum stres
kiz en azindan zor donemleri atlatmissin aileler acisindan bizde oda yok, keske sadece stresli olacagimiza nisanli stresli olsaydikkk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…