safakkkk cok güzel yaaa. .darisi basimiza :)
kız plaslan yemin ederim yemiş bitirmişsin ne bu kız şafak değil artık bu geri sayım anneeemm çok sevindimm hemenn bir Türkiye haritası plakaları çıkarr her gün rengarenk boyarsın
mehtap 20 kuzum nasipse 22 Kasım Cumartesi sabahııı askerimin kollarındayııımmm
ya tabiki çok şükür, stresli zamanlar kızlar Rabbim hepinize bu aşamaları kazasız belasız stressizce atlatmayı nasip etsin. bana da stressiz gerginliksiz teskereyi almayı ve düğün arifelerini güzelce atlatıp evlenmeyi nasip etsin inşallah kızlar dualarınıza inanın çook ihtiyacım var bizim de var bazı sıkıntılarımız malesefkiz en azindan zor donemleri atlatmissin aileler acisindan bizde oda yok keske nisanli olsaydikta stresli olsaydikkk valla :)
aynen ÇOK İYİ hemde bebeğim inşallahamin kuzum darısı başınıza inşallah
ayy pofii valla bnde iananmıyorum nasıl buralara geldk hala şoktayımnerden çıkartcam onu ben ya harita işini istiyrm yapmayı.
seninde az kalmış kavuşma hadi hayırlısı çok iyi gelcek size
kuzum benimm ben dua ederken valla hepimiz icin ediyorum butun askerlerimize diye dua ediyorum.. insallah once teskere sonrada dugun hayirlisiyla cok guzel gececek canim hic skma canini :) resimleri burda da paylasirsin demi bizi unutmazsinnn :)ya tabiki çok şükür, stresli zamanlar kızlar Rabbim hepinize bu aşamaları kazasız belasız stressizce atlatmayı nasip etsin. bana da stressiz gerginliksiz teskereyi almayı ve düğün arifelerini güzelce atlatıp evlenmeyi nasip etsin inşallah kızlar dualarınıza inanın çook ihtiyacım var bizim de var bazı sıkıntılarımız malesef
at kuzu alıyım bnde lazım artıkaynen ÇOK İYİ hemde bebeğim inşallahah annem hemen atayım buraya ekleyeyim de belki faydalanmak isteyen yarenlerimiz olur
hahay saçmalama kuzumm siz benim canımsınızzz ya biz sizinle kah gülerek kah ağlayarak o günlere gelicez Allahın izniyle burası hiç unutulur mu :) çok sağol canım yüreğine sağlıkkuzum benimm ben dua ederken valla hepimiz icin ediyorum butun askerlerimize diye dua ediyorum.. insallah once teskere sonrada dugun hayirlisiyla cok guzel gececek canim hic skma canini :) resimleri burda da paylasirsin demi bizi unutmazsinnn :)
hadi şimdi bana nasıl resim ekleyeceğimi anlat plaslanat kuzu alıyım bnde lazım artık
sende cansinnn can :) bende unutmicam burayiii hepinizi insallah once ceyizlerimle kafanizi sisircemm sonra da insallah isteme soz nisan kina duguuun :)hahay saçmalama kuzumm siz benim canımsınızzz ya biz sizinle kah gülerek kah ağlayarak o günlere gelicez Allahın izniyle burası hiç unutulur mu :) çok sağol canım yüreğine sağlık
inşallah canım beniim biz hevesle dinleriz eşlik ederiz valla sıkıntı yokkksende cansinnn can :) bende unutmicam burayiii hepinizi insallah once ceyizlerimle kafanizi sisircemm sonra da insallah isteme soz nisan kina duguuun :)
at kuzu alıyım bnde lazım artıkaynen ÇOK İYİ hemde bebeğim inşallahah annem hemen atayım buraya ekleyeyim de belki faydalanmak isteyen yarenlerimiz olur
bnde bilmiyorumki uğraş bakalım biraz. gülen suratın yanında bişe var ona tıkla bakalım ordan herldehadi şimdi bana nasıl resim ekleyeceğimi anlat plaslanbeceremedim urlsiymiş linkiymiş bilmem ne sinirlerim bozuldu nasıl halledicem ben bunu
ayy hayirli olsun evin canim bu aradaa resimleri falan varsa gondersene :) ne guzel al al bize gonder canim bakalim bizdee :) ayyy cok heycanli yaaaa :)inşallah canım beniim biz hevesle dinleriz eşlik ederiz valla sıkıntı yokkkbakayım şu evi taşıyalım bir de bizimkinin yanına gidip geleyim de küçük ev aletlerimi alayım diyorum artık kaç aydır hep bir şey çıktı alamadım ya set olarak alıcam bakiyim nasipse
resim url'si istiyor dur uğraşayım bakayım azcık kuzum kaybolma buralardanat kuzu alıyım bnde lazım artık
bnde bilmiyorumki uğraş bakalım biraz. gülen suratın yanında bişe var ona tıkla bakalım ordan herlde
canim resmi indir kaydet masaustune ordan dosya yukle olmaz mi?resim url'si istiyor dur uğraşayım bakayım azcık kuzum kaybolma buralardan
ev bizim ailemle aldığımız ev de kuzum benim evlenince oturacağım ev şuan inşaatta gibi bir şey içi yapılıyor ama evin içi bitsin atarım tabiki, inşallah atarım resimleri kuzum ayy çok çalışmam lazım çoook her şey maddiyatttayy hayirli olsun evin canim bu aradaa resimleri falan varsa gondersene :) ne guzel al al bize gonder canim bakalim bizdee :) ayyy cok heycanli yaaaa :)
burdayım yawru ben bak bakalım senresim url'si istiyor dur uğraşayım bakayım azcık kuzum kaybolma buralardan
tamam canim beklerizz :) sorma canim bende yeni basladim calismaya 2 ay oldu daha bu ne hic biriktiremiyorum kiii :) gerci biraz babama yardim ediyorum cok masraf yapti yazin izine geldigimizde :) bundan sonra biriktirmek sartt vallaev bizim ailemle aldığımız ev de kuzum benim evlenince oturacağım ev şuan inşaatta gibi bir şey içi yapılıyor ama evin içi bitsin atarım tabiki, inşallah atarım resimleri kuzum ayy çok çalışmam lazım çoook her şey maddiyattt
dur galiba olacak canım kurcaladım biraz dacanim resmi indir kaydet masaustune ordan dosya yukle olmaz mi?
kuzum aileler kabul etsinde gerisi hallolur bizim stres leri yol yapsam burdan tunceliye yol olur sevdicegimi görürümne gibi sıkıntılar olabilir kuzum? ah annem stresten bol ne var. gel bak bir bir hepimizin içi stres dolu. nişanlıyım ama yine önüm arkam sağım solum stres
senn askerin su is muvzusunu cok kafaya takıyor sanirimhe yok tatlim isi yok ya vize vermezler diye vazgectikorda yurtdisindan bi kac kisiye sormus onlar oyle demis isin yok abi vermezler diye.. benim kuzenimde askerden geldiginde yanimiza gelmek istedi ama vize vermediler isi yok diye
şart şart ya biriktireceksin ya bir şeyler alıp kenara koyacaksın veya takside gireceksin yani bir şeyler yapmak kendimize çeki düzen vermek şart vallahitamam canim beklerizz :) sorma canim bende yeni basladim calismaya 2 ay oldu daha bu ne hic biriktiremiyorum kiii :) gerci biraz babama yardim ediyorum cok masraf yapti yazin izine geldigimizde :) bundan sonra biriktirmek sartt valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?