tamam bakalım bebeğimburdayım yawru ben bak bakalım sen
aynen canim isim evim olsun ki baban seni bana versin diyorsenn askerin su is muvzusunu cok kafaya takıyor sanirim
iyi düşün kii iyi olsun bebeğiimm♥kuzum aileler kabul etsinde gerisi hallolur bizim stres leri yol yapsam burdan tunceliye yol olur sevdicegimi görürüm
benim burdan almam imkansiz yemek takimiydi tencere setiydi alamam yani alsam nasil getircem turkiyeye oyuzden ufak tefek seylerle baslicam canim :) ah kiyamam nasil caresizler orda yaşart şart ya biriktireceksin ya bir şeyler alıp kenara koyacaksın veya takside gireceksin yani bir şeyler yapmak kendimize çeki düzen vermek şart vallahibir de bizimkinde o burda değil ya hiçbir şey yapamıyor haliyle bu psikoloji onu yedi bitirdi
hangi baba verir ki bebegim isi olmayan adama kizini..babaciginda hakli..inşallah hersey yoluna girer bi gelsin yaza kdr toparlarsa kndini yazin hoppp nisan bi baktik HuzuraErdim evleniyoaynen canim isim evim olsun ki baban seni bana versin diyoryoksa hakli yani babam beni turkiyeye oyle kolay kolay vermez dogru duzgun isi olacak ki versin yoksa erdi buraya gelsin burda girer bi ise calisir der biliyorum babami
aynn kuzum.yakinda başlarım babama nasıl soylicem diye aglamaya :)iyi düşün kii iyi olsun bebeğiimm♥
kuzu maaşının yarısını taksit verir gibi koy kenara bence en mantıklısı bu hiç alma ufak tefek falan deme bırak kalsın kenarda biriktiğinde tıkır tıkır alırsın inşallah hepsini :) tabiki çaresiz biliyorlar gelince omuzlarında bir sürü yük olacakbenim burdan almam imkansiz yemek takimiydi tencere setiydi alamam yani alsam nasil getircem turkiyeye oyuzden ufak tefek seylerle baslicam canim :) ah kiyamam nasil caresizler orda ya
hiiiç ağlama annen sana bu konuda yardımcı olamaz mıı kiii? :)aynn kuzum.yakinda başlarım babama nasıl soylicem diye aglamaya :)
allah allaaah agzindan bal damliyo canim yaaa resmen icim bi tuhaf oldu :) :) :) islerini halletse yazin isteme nisan istiyorum aralikta da dugun ama erdi bisey diyemiyo kiyamam ya ona kalsa isim olsun hemen isteyecem seni diyo bakalim :)hangi baba verir ki bebegim isi olmayan adami..babaciginda hakli..inşallah hersey yoluna girer bi gelsin yaza kdr toparlarsa kndini yazin hoppp nisan bi baktik HuzuraErdim evleniyo
dogru aslinda biriktirebilsem yapicam da bu aralar cok zor valla nereye gidiyo anlamiyorum.. en iyisi dedigini yapip biriktireyim canim zor da olsa :)kuzu maaşının yarısını taksit verir gibi koy kenara bence en mantıklısı bu hiç alma ufak tefek falan deme bırak kalsın kenarda biriktiğinde tıkır tıkır alırsın inşallah hepsini :) tabiki çaresiz biliyorlar gelince omuzlarında bir sürü yük olacak
valla zor o yüzden ben biriktiremiyorum işte ya bir şey alıyorum ya hemen takside giriyorum yoksa o para 2 günde uçar gider bendedogru aslinda biriktirebilsem yapicam da bu aralar cok zor valla nereye gidiyo anlamiyorum.. en iyisi dedigini yapip biriktireyim canim zor da olsa :)
huhu beğendiysen sevindim hayatııımişte buuuuumersi şekerimm
burda taksit olayi yok yaa malesef canim yoksa cok guzel olur valla :) annem gecen diyo ki maasinin yarisini bana getirceksin bundan sonra sana biriktircez altin alcaz :) :)valla zor o yüzden ben biriktiremiyorum işte ya bir şey alıyorum ya hemen takside giriyorum yoksa o para 2 günde uçar gider bende
begendm tatlım teşekkr ederim eve gidince çıktısını alcam hemen :)huhu beğendiysen sevindim hayatııım
ya canim bizim mezhep ayriligimiz var. onun aileside bnmkide sorun yapar diye düşündük..sevdicegim askerdeykn bn gidip ailesiyle tanistim. bilmiyorum hersey yolunda gitti annesi,ablasi fln cok sicak insanlar. bn sevdim onları göksel onlarında bni benimsedigini söylüyor ne kdr dogru bilmiyorum ama en azından evlenmemize karşı olmadıklarını biliyorum. .bnde anneme söyledim sakayla karisik yok olmz fln dedi sonra hicbisey olmamis gibi devam ettik,görüştüğümüzu biliyo.kesinlikle görüşme etme diye kiyametleri koparmadi yani. ama olumlu biside yok hicbisey anlamadımhiiiç ağlama annen sana bu konuda yardımcı olamaz mıı kiii? :)
insallah canimmm:) .erdiyi tanımıyorum ama senn anlattigin kdriyla cok hassas,kirilgan,sakin bi cocuk olarak canlanıyor gozumde:)allah allaaah agzindan bal damliyo canim yaaa resmen icim bi tuhaf oldu :) :) :) islerini halletse yazin isteme nisan istiyorum aralikta da dugun ama erdi bisey diyemiyo kiyamam ya ona kalsa isim olsun hemen isteyecem seni diyo bakalim :)
aynen oyle canim erdi tam bir terazi ya :) oyle cok romantik degildir mesela ama sevdigini hissettiriyo canim o benim ya :)insallah canimmm:) .erdiyi tanımıyorum ama senn anlattigin kdriyla cok hassas,kirilgan,sakin bi cocuk olarak canlanıyor gozumde:)
veya o da olur yani bir şekilde yatırım şart kuzucumburda taksit olayi yok yaa malesef canim yoksa cok guzel olur valla :) annem gecen diyo ki maasinin yarisini bana getirceksin bundan sonra sana biriktircez altin alcaz :) :)
rica ederim bebeğiimm tamam bebeğim iştesin dimi şimdi? :)begendm tatlım teşekkr ederim eve gidince çıktısını alcam hemen :)
hmm anladımm kuzumya canim bizim mezhep ayriligimiz var. onun aileside bnmkide sorun yapar diye düşündük..sevdicegim askerdeykn bn gidip ailesiyle tanistim. bilmiyorum hersey yolunda gitti annesi,ablasi fln cok sicak insanlar. bn sevdim onları göksel onlarında bni benimsedigini söylüyor ne kdr dogru bilmiyorum ama en azından evlenmemize karşı olmadıklarını biliyorum. .bnde anneme söyledim sakayla karisik yok olmz fln dedi sonra hicbisey olmamis gibi devam ettik,görüştüğümüzu biliyo.kesinlikle görüşme etme diye kiyametleri koparmadi yani. ama olumlu biside yok hicbisey anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?