2014 Yarenleri! :)

senn askerin su is muvzusunu cok kafaya takıyor sanirim
aynen canim isim evim olsun ki baban seni bana versin diyor yoksa hakli yani babam beni turkiyeye oyle kolay kolay vermez dogru duzgun isi olacak ki versin yoksa erdi buraya gelsin burda girer bi ise calisir der biliyorum babami

benim burdan almam imkansiz yemek takimiydi tencere setiydi alamam yani alsam nasil getircem turkiyeye oyuzden ufak tefek seylerle baslicam canim :) ah kiyamam nasil caresizler orda ya

aynen canim isim evim olsun ki baban seni bana versin diyor yoksa hakli yani babam beni turkiyeye oyle kolay kolay vermez dogru duzgun isi olacak ki versin yoksa erdi buraya gelsin burda girer bi ise calisir der biliyorum babami
hangi baba verir ki bebegim isi olmayan adama kizini..babaciginda hakli..inşallah hersey yoluna girer bi gelsin yaza kdr toparlarsa kndini yazin hoppp nisan bi baktik HuzuraErdim evleniyo

benim burdan almam imkansiz yemek takimiydi tencere setiydi alamam yani alsam nasil getircem turkiyeye oyuzden ufak tefek seylerle baslicam canim :) ah kiyamam nasil caresizler orda ya
kuzu maaşının yarısını taksit verir gibi koy kenara bence en mantıklısı bu hiç alma ufak tefek falan deme bırak kalsın kenarda biriktiğinde tıkır tıkır alırsın inşallah hepsini :) tabiki çaresiz biliyorlar gelince omuzlarında bir sürü yük olacak

hangi baba verir ki bebegim isi olmayan adami..babaciginda hakli..inşallah hersey yoluna girer bi gelsin yaza kdr toparlarsa kndini yazin hoppp nisan bi baktik HuzuraErdim evleniyo
allah allaaah agzindan bal damliyo canim yaaa resmen icim bi tuhaf oldu :) :) :) islerini halletse yazin isteme nisan istiyorum aralikta da dugun ama erdi bisey diyemiyo kiyamam ya ona kalsa isim olsun hemen isteyecem seni diyo bakalim :)

dogru aslinda biriktirebilsem yapicam da bu aralar cok zor valla nereye gidiyo anlamiyorum.. en iyisi dedigini yapip biriktireyim canim zor da olsa :)
insallah bizim de yardimlarimizla atlatacaklar canim :/

dogru aslinda biriktirebilsem yapicam da bu aralar cok zor valla nereye gidiyo anlamiyorum.. en iyisi dedigini yapip biriktireyim canim zor da olsa :)
valla zor o yüzden ben biriktiremiyorum işte ya bir şey alıyorum ya hemen takside giriyorum yoksa o para 2 günde uçar gider bende

valla zor o yüzden ben biriktiremiyorum işte ya bir şey alıyorum ya hemen takside giriyorum yoksa o para 2 günde uçar gider bende
burda taksit olayi yok yaa malesef canim yoksa cok guzel olur valla :) annem gecen diyo ki maasinin yarisini bana getirceksin bundan sonra sana biriktircez altin alcaz :) :)

hiiiç ağlama annen sana bu konuda yardımcı olamaz mıı kiii? :)
ya canim bizim mezhep ayriligimiz var. onun aileside bnmkide sorun yapar diye düşündük..sevdicegim askerdeykn bn gidip ailesiyle tanistim. bilmiyorum hersey yolunda gitti annesi,ablasi fln cok sicak insanlar. bn sevdim onları göksel onlarında bni benimsedigini söylüyor ne kdr dogru bilmiyorum ama en azından evlenmemize karşı olmadıklarını biliyorum. .bnde anneme söyledim sakayla karisik yok olmz fln dedi sonra hicbisey olmamis gibi devam ettik,görüştüğümüzu biliyo.kesinlikle görüşme etme diye kiyametleri koparmadi yani. ama olumlu biside yok hicbisey anlamadım

allah allaaah agzindan bal damliyo canim yaaa resmen icim bi tuhaf oldu :) :) :) islerini halletse yazin isteme nisan istiyorum aralikta da dugun ama erdi bisey diyemiyo kiyamam ya ona kalsa isim olsun hemen isteyecem seni diyo bakalim :)
insallah canimmm:) .erdiyi tanımıyorum ama senn anlattigin kdriyla cok hassas,kirilgan,sakin bi cocuk olarak canlanıyor gozumde:)

insallah canimmm:) .erdiyi tanımıyorum ama senn anlattigin kdriyla cok hassas,kirilgan,sakin bi cocuk olarak canlanıyor gozumde:)
aynen oyle canim erdi tam bir terazi ya :) oyle cok romantik degildir mesela ama sevdigini hissettiriyo canim o benim ya :)
bizim de ailelerimiz farkli birbirinden, onun ailesi baya kapali bizimkiler acik yani acik dedigim basimiz acik hani oyle mini giyen bi yapimiz yok. ailesinin kapali bi gelin istedigine adim gibi eminim ama ona ragmen vazgecmedi benden yani ilk tanistigimizda vazgecebilirdi. bana ilerde kapanabilirmisin dedi yoksa hani karsiyim mi dersin dedi neden karsi olayim dedim ilerde insallah bende istiyorum ama ne zaman onu bilemem dedim ona yetti o canim :) uzun oldu ya

burda taksit olayi yok yaa malesef canim yoksa cok guzel olur valla :) annem gecen diyo ki maasinin yarisini bana getirceksin bundan sonra sana biriktircez altin alcaz :) :)
veya o da olur yani bir şekilde yatırım şart kuzucum
begendm tatlım teşekkr ederim eve gidince çıktısını alcam hemen :)
rica ederim bebeğiimm tamam bebeğim iştesin dimi şimdi? :)
hmm anladımm kuzum iş aileler de bitiyor işte kimi aile göz ardı eder kimi katiyen istemez hakkınızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…