v
rica ederim bebeğiimm tamam bebeğim iştesin dimi şimdi? :)
vayy tabi saatler alındı ya dimievet canım işteyim artık 7de çıkıyorum amaa
evet bana yaradıvayy tabi saatler alındı ya dimi
hemen hemen benzer bi sorun icindeyiz desene inşallah cok güzel olur herseyaynen oyle canim erdi tam bir terazi ya :) oyle cok romantik degildir mesela ama sevdigini hissettiriyo canim o benim ya :)
bizim de ailelerimiz farkli birbirinden, onun ailesi baya kapali bizimkiler acik yani acik dedigim basimiz acik hani oyle mini giyen bi yapimiz yok. ailesinin kapali bi gelin istedigine adim gibi eminim ama ona ragmen vazgecmedi benden yani ilk tanistigimizda vazgecebilirdi. bana ilerde kapanabilirmisin dedi yoksa hani karsiyim mi dersin dedi neden karsi olayim dedim ilerde insallah bende istiyorum ama ne zaman onu bilemem dedim ona yetti o canim :) uzun oldu ya
amin canim. .bakalım neler olucakveya o da olur yani bir şekilde yatırım şart kuzucum
rica ederim bebeğiimm tamam bebeğim iştesin dimi şimdi? :)
hmm anladımm kuzumiş aileler de bitiyor işte kimi aile göz ardı eder kimi katiyen istemez hakkınızda hayırlısı olsun
hadi ya canim sizde neydi sorun? amin canim insallahhemen hemen benzer bi sorun icindeyiz desene inşallah cok güzel olur hersey
A harfi varya alti cizgili ordan canimkizlar bu yazı rengini nasil ayarliyosunuZ
ay evet yaaa yapacaklarını da pek sanmıyorum ama gerçi hamilelik falan yapıldı belki şafakta yapılır, benim de saatlerim değişecek galiba tam tersineevet bana yaradıya bu şafak panosunu hala yapmamışlar çk can sıkıcı
hakkınızda hayırlısı kuzumamin canim. .bakalım neler olucak
inşallah yaparlar ya o keyifi yaşamamız lazım bzmdeay evet yaaa yapacaklarını da pek sanmıyorum ama gerçi hamilelik falan yapıldı belki şafakta yapılır, benim de saatlerim değişecek galiba tam tersine
tabikiinşallah yaparlar ya o keyifi yaşamamız lazım bzmde
bizimde mezhep ayriligimiz var tatlimhadi ya canim sizde neydi sorun? amin canim insallah
canim oluyoda.bi sonrakinde degisiyo her yazdiginda ayarliyomusunA harfi varya alti cizgili ordan canim
yaa ne güzel işte yap bebiş oyalan. bu telede indiremiyoz herlde kkyı artık baktım yoktabikiinşallah ben de keçeden ortanca çiçeği yapmaya çalışıyorum bakalım haha işsizliğin dibine vurdum yine
canm yazdıktan sonra yazdıklarını seçip altı çizgili Aya bas renk seç oylede oluyr dene bakalım bi.canim oluyoda.bi sonrakinde degisiyo her yazdiginda ayarliyomusun
he her seferinde seçiliyorsa usenirim:)canm yazdıktan sonra yazdıklarını seçip altı çizgili Aya bas renk seç oylede oluyr dene bakalım bi.
her yazdığında yeniden seçiyosun tabi
aynen o da yok malesef yok oğlu yokyaa ne güzel işte yap bebiş oyalan. bu telede indiremiyoz herlde kkyı artık baktım yok
benim icin bi sorun degil bu ama buyukleri biliyoruz tatlimbizimde mezhep ayriligimiz var tatlim
öfff beaynen o da yok malesef yok oğlu yok
malesef canım öyle oluyorhe her seferinde seçiliyorsa usenirim:)
inşallah kuzumbenim icin bi sorun degil bu ama buyukleri biliyoruz tatlimbabamda istemez mezhep ayriligini yani bi kere allah korusun ama oyle biseye hayatta izin vermem diye duyurdu bana..
hakkinizda hayirlisi canim benim sizin aranizda bu bir problem degilse aileler de anlayisla karsilarlar insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?