olmadi şimdi bu:)öfff be
malesef canım öyle oluyor
aman boşver canikoolmadi şimdi
özledim ulen bak efkarlandım şimdi yaöfff be
malesef canım öyle oluyor
aynn cnm bosverdim ztn safaklarda yokaman boşver caniko
iyi eglenceler tatlım. bizde seni seviyoruzcanlar muhabbetinize doyum olmuyor seviyorum sizi :) arkadaslarimla bulusucam 2 saat sonra oyuzden ben yavastan hazirlanmaya gidiyorum banyo sac bas derken baya zamanimi alacakaksam donerim araniza
off ya deme öyle bizde en son geçen salı görüştük bu gece gidiyor hüzünlüyüm,onada diyemiyorum bişeyözledim ulen bak efkarlandım şimdi ya
olsun ya zaman geçiyor sabır sadece sabıraynn cnm bosverdim ztn safaklarda yok
iyi eğlenceler canım öptümcanlar muhabbetinize doyum olmuyor seviyorum sizi :) arkadaslarimla bulusucam 2 saat sonra oyuzden ben yavastan hazirlanmaya gidiyorum banyo sac bas derken baya zamanimi alacakaksam donerim araniza
bnde cok özledimmmoff ya deme öyle bizde en son geçen salı görüştük bu gece gidiyor hüzünlüyüm,onada diyemiyorum bişey
olsun ya zaman geçiyor sabır sadece sabır
iyi eğlenceler canım öptüm
ah annemm ikimiz de dertliyiz deseneoff ya deme öyle bizde en son geçen salı görüştük bu gece gidiyor hüzünlüyüm,onada diyemiyorum bişey
olsun ya zaman geçiyor sabır sadece sabır
iyi eğlenceler canım öptüm
benim deeyine aramadi
arasinlar artık yaabenim dee
bnde cok özledimmm
ah annemm ikimiz de dertliyiz desene
tamam canıms öpüyorumm görüşürüüüz♥ biz de seni seviyoruzz♥canlar muhabbetinize doyum olmuyor seviyorum sizi :) arkadaslarimla bulusucam 2 saat sonra oyuzden ben yavastan hazirlanmaya gidiyorum banyo sac bas derken baya zamanimi alacakaksam donerim araniza
bizimm daha çok varrartık bitsinde hepimiz kavuşalım kızlar
94/3 herlde senin canm.bizimm daha çok varr. sesini duyamadigim hergün sabrimi gitgide kaybediyorum sanki
aynen ama yok işte yok hala aramadı öfarasinlar artık yaasesini duysam dunyam aydınlanicakk.
inşallah canım benim inşallahartık bitsinde hepimiz kavuşalım kızlar
ewet kuzum oyle..gecer ins bi sesini duysam gecicekte duyamiyorum iste94/3 herlde senin canm.
deme öyle ilk zamanlar hep öyle oluyor sıkıntılı ama geçer hepsi üzülme hiç
ee seninde alt devrelerin geliyor bak zaman geçiyor arar elbet şu aralar biliyosun sıkıntılı zamanlar arayamaması normal. bak bizim gidince denetim olcak sizinde öyledir belki ondan arayamıyordur. nerdeydi senin askerin canımewet kuzum oyle..gecer ins bi sesini duysam gecicekte duyamiyorum iste
tuncelideee seninde alt devrelerin geliyor bak zaman geçiyor arar elbet şu aralar biliyosun sıkıntılı zamanlar arayamaması normal. bak bizim gidince denetim olcak sizinde öyledir belki ondan arayamıyordur. nerdeydi senin askerin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?