bozuktur belki ankesörlü canım sen arasan bituncelide....tel yasak ztn teslim etmis ama ankesörlüden de aramiyor
iki gun once konuştuk komutanlar cok sert fln demisti ondan mi aramiyor acaba bn arayip zor durumda birakir miyim diyede düşünüyorumbozuktur belki ankesörlü canım sen arasan bi
neden girsinki aramak yasak değil sonuçta bn nişanlısıyım filan dersin not aldır o gelmezse eğer.iki gun once konuştuk komutanlar cok sert fln demisti ondan mi aramiyor acaba bn arayip zor durumda birakir miyim diyede düşünüyorum
kesin kızar bna :) ya of ne zormusneden girsinki aramak yasak değil sonuçta bn nişanlısıyım filan dersin not aldır o gelmezse eğer.
tabi askerini sen tanıyon kızıp kızmıcağını ama ara yani merak etceğine.şimdi yemeğe gidrler zaten yoktr yarım saat sonra filan ara yada 6da
o zmn beklicen canım başka çare yokkesin kızar bna :) ya of ne zormus
aynn canim beklemek beklemek beklemek ...o zmn beklicen canım başka çare yok
bu askerlik böyle hep bekliyozaynn canim beklemek beklemek beklemek ...
senn askern nerde canim
nasil rahat mi cnm ..bu askerlik böyle hep bekliyozbnmkide diyarbakırda canım havacıyız biz
rahat canım Allah'a şükür bir sıkıntımız olmadı bu zamana kadar. inşallah sağ salim bitirp gelirler..nasil rahat mi cnm ..
valla canim daha karakoluna teslim olali 1 hafta oldu konuşamıyoruz fln ama yemekhane ye gireceğim buyuk ihtimal dedi öyle olursa nobet fln tutmicak ins..1 ay tunceli toplanma merkezindeydi orda cok zorlandı cok pis die ama tel kullaniyodu bol bol moral vermistim..burda o yok malesefrahat canım Allah'a şükür bir sıkıntımız olmadı bu zamana kadar. inşallah sağ salim bitirp gelirler..
sizin nasıl iyimi
burayada alır belki canm ama sen teslim etti filn yazmştn sanki. düzeni otursun arar canm şimdi yeni gtti anca hersey yerine oturur.nöbet olayı sıkıntı zaten bz tutmadık bi kaç kez tuttu bakalım şimdi gidince nolcak inşallah yine bir sıkıntımız olmaz. üzme sende canını tatlım hersey yoluna girervalla canim daha karakoluna teslim olali 1 hafta oldu konuşamıyoruz fln ama yemekhane ye gireceğim buyuk ihtimal dedi öyle olursa nobet fln tutmicak ins..1 ay tunceli toplanma merkezindeydi orda cok zorlandı cok pis die ama tel kullaniyodu bol bol moral vermistim..burda o yok malesef
ewet teslim etti canim cep telefonunu kafamizdan sildik gunde bi defa arasa yeter bna.. bide yemekhane de olursa süper olur.tunceli cok soguk oluyo sogukta nobet tut derdi olmicak inşallahburayada alır belki canm ama sen teslim etti filn yazmştn sanki. düzeni otursun arar canm şimdi yeni gtti anca hersey yerine oturur.nöbet olayı sıkıntı zaten bz tutmadık bi kaç kez tuttu bakalım şimdi gidince nolcak inşallah yine bir sıkıntımız olmaz. üzme sende canını tatlım hersey yoluna girer
canimm moralim bozuldu yakızlar napıyosunuuuzz
noldu kuzumcanimm moralim bozuldu ya
Aradimi kuzum senin askerin. Insallah istedigi gibi olur hersey rahat olsunlarda baska bisey istemem..ewet teslim etti canim cep telefonunu kafamizdan sildik gunde bi defa arasa yeter bna.. bide yemekhane de olursa süper olur.tunceli cok soguk oluyo sogukta nobet tut derdi olmicak inşallah
Tv bakiyorum bebegim. Benmki gtti huzunluyum suan semalarda diyarbakir yolunda aşkımkızlar napıyosunuuuzz
noldu kuzumcanimm moralim bozuldu ya
o arkadaşın çok biliyor. herkes bir değil kuzum. her askeriyede her asker eşit diye bir şey yok. kimse de boş boş yatmadığına göre fırsatı olmuyordur çocuğun. sakın takıntı yapma bence.ya kizlar tuncelide askerlik yapan bi arkadasim var o da yeni geldi sayilir..iste aramiyo bni fln dedim.firsati mutlaka olur komutanlar cep teline izin vermiyo ama ankesörlüye hic karismazlar yemk saatinde cok rahat arar nobette degilse bu saatleri de hep bos olur dio..bu cocuk bnmle konuşmak istemediği icin mi aramiyo
kıyamam kuzum ya hadi sağ salim gitsin inşallah. benim de çiçeğim bitti ya bugün yapıyordum ya :)Aradimi kuzum senin askerin. Insallah istedigi gibi olur hersey rahat olsunlarda baska bisey istemem..
Tv bakiyorum bebegim. Benmki gtti huzunluyum suan semalarda diyarbakir yolunda aşkım
Kötü düşünme bebegim ya vardir bi açıklaması. Yarin gündüz bence sen bi ara bakalim ne dicekler. Belki bi sıkıntısı vardrya kizlar tuncelide askerlik yapan bi arkadasim var o da yeni geldi sayilir..iste aramiyo bni fln dedim.firsati mutlaka olur komutanlar cep teline izin vermiyo ama ankesörlüye hic karismazlar yemk saatinde cok rahat arar nobette degilse bu saatleri de hep bos olur dio..bu cocuk bnmle konuşmak istemediği icin mi aramiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?