2014 Yarenleri! :)

kafama takıldı ya hic bu ihtimali dusunmemistim o böyle anlatinca moralim bozuldu

Kötü düşünme bebegim ya vardir bi açıklaması. Yarin gündüz bence sen bi ara bakalim ne dicekler. Belki bi sıkıntısı vardr
yani mantıklı geldi arkadasin dedikleri. .sonucta ankesörlü ve yemk saatlernde serbestler arayabilir die düşünüyorum

kafama takıldı ya hic bu ihtimali dusunmemistim o böyle anlatinca moralim bozuldu
yapma canım öyle. ben de öyle düşündüm geçen gün bizimkine mesajları attım da attım. içimden geleni yazdım. sonra yedim fırçayı sen niye orda kendi kendine triplere giriyosun ya dedi bana, hemen aklına kötü şeyler getirme bazen gerçekten arayacak fırsatım olamıyor falan dedi

Kıyamam bebegim ya. .kndi kendimize kurduklarimizi bi bilseler:)

yani mantıklı geldi arkadasin dedikleri. .sonucta ankesörlü ve yemk saatlernde serbestler arayabilir die düşünüyorum
Ya sen öyle her denilene inanma askere gitmedende acemilikte ariyamaz yok öyle yok boyle dediler hicte öyle cikmadi. Her yer farkli oluyor cidden pofudugun dediği gibi.
Benimkide diyodu cocuklar ordan oraya kosuyor nobet bitiyor baska yere gidiyorlar sonra diyordu. Seninkide suan yeni gittigi icin karisiklik olur simdi orda.sen uzulme.en azindan yarin ara sor için rahat etsin o da kizcak olursa dersin seni merak ettim yani filan dersin.

ablasini arayip sorcam bizi aradi der die korkuyorum

İşte bak öyle bisey varsa o kötü cidden insallah aramamistir. Seni aradiginda sorarsin. Kafanda kurma simdi bisey arasin bir bakalim kuzum ona gorr hareket edersin
ewet bebeğim bekliyim bakim.. bu arada askerin gitmis neyse ki cok kisa bi sure sonra tamamen gelicek ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…