kafama takıldı ya hic bu ihtimali dusunmemistim o böyle anlatinca moralim bozuldunoldu kuzum
o arkadaşın çok biliyor. herkes bir değil kuzum. her askeriyede her asker eşit diye bir şey yok. kimse de boş boş yatmadığına göre fırsatı olmuyordur çocuğun. sakın takıntı yapma bence.
Amin bebegim amiinn. Oo at fotoda görelim :)kıyamam kuzum ya hadi sağ salim gitsin inşallah. benim de çiçeğim bitti ya bugün yapıyordum ya :)
desene fotoğraf atmayı da öğrendin hahahahAmin bebegim amiinn. Oo at fotoda görelim :)
yani mantıklı geldi arkadasin dedikleri. .sonucta ankesörlü ve yemk saatlernde serbestler arayabilir die düşünüyorumKötü düşünme bebegim ya vardir bi açıklaması. Yarin gündüz bence sen bi ara bakalim ne dicekler. Belki bi sıkıntısı vardr
yapma canım öyle. ben de öyle düşündüm geçen gün bizimkine mesajları attım da attım. içimden geleni yazdım. sonra yedim fırçayı sen niye orda kendi kendine triplere giriyosun ya dedi bana, hemen aklına kötü şeyler getirme bazen gerçekten arayacak fırsatım olamıyor falan dedikafama takıldı ya hic bu ihtimali dusunmemistim o böyle anlatinca moralim bozuldu
ayyy cok guzl bnde istiom:))desene fotoğraf atmayı da öğrendin hahahah
Yaa cok tatli olmus ama buu :) ellerine sağlık bebeğimdesene fotoğraf atmayı da öğrendin hahahah
Kıyamam bebegim ya. .kndi kendimize kurduklarimizi bi bilseler:)yapma canım öyle. ben de öyle düşündüm geçen gün bizimkine mesajları attım da attım. içimden geleni yazdım. sonra yedim fırçayı sen niye orda kendi kendine triplere giriyosun ya dedi bana, hemen aklına kötü şeyler getirme bazen gerçekten arayacak fırsatım olamıyor falan dedi
bu acemiliğimdi kuzu acemiliğimi evde atayım dedimayyy cok guzl bnde istiom:))
beğenmene sevindim bebeğim bugün öğlen kayınvalidemlerden geldim akşamüstü oturdum bunun başına şimdi kalktım işteYaa cok tatli olmus ama buu :) ellerine sağlık bebeğim
hele ben. iki saniye diyorum bak saniye tıkır tıkır senaryomu kurarım kafamda. aslında çok yanlış şeyler bunlar iyi düşünmek lazım amaKıyamam bebegim ya. .kndi kendimize kurduklarimizi bi bilseler:)
Ya sen öyle her denilene inanma askere gitmedende acemilikte ariyamaz yok öyle yok boyle dediler hicte öyle cikmadi. Her yer farkli oluyor cidden pofudugun dediği gibi.yani mantıklı geldi arkadasin dedikleri. .sonucta ankesörlü ve yemk saatlernde serbestler arayabilir die düşünüyorum
ablasini arayip sorcam bizi aradi der die korkuyorumYa sen öyle her denilene inanma askere gitmedende acemilikte ariyamaz yok öyle yok boyle dediler hicte öyle cikmadi. Her yer farkli oluyor cidden pofudugun dediği gibi.
Benimkide diyodu cocuklar ordan oraya kosuyor nobet bitiyor baska yere gidiyorlar sonra diyordu. Seninkide suan yeni gittigi icin karisiklik olur simdi orda.sen uzulme.en azindan yarin ara sor için rahat etsin o da kizcak olursa dersin seni merak ettim yani filan dersin.
Valla iyi yapmissin kuzum yine cok güzel olmuş :)beğenmene sevindim bebeğim bugün öğlen kayınvalidemlerden geldim akşamüstü oturdum bunun başına şimdi kalktım işte
bnde oyle ya acayip kurarim:)hele ben. iki saniye diyorum bak saniye tıkır tıkır senaryomu kurarım kafamda. aslında çok yanlış şeyler bunlar iyi düşünmek lazım amabecerebilsek
İşte bak öyle bisey varsa o kötü cidden insallah aramamistir. Seni aradiginda sorarsin. Kafanda kurma simdi bisey arasin bir bakalim kuzum ona gorr hareket edersinablasini arayip sorcam bizi aradi der die korkuyorum
yaaaa cok güzel olurrr bayılırım valla :)bu acemiliğimdi kuzu acemiliğimi evde atayım dedimkuzucum senin evine ev hediyesi yapayım ben sana onuu düğün zamanı olur muu
ewet bebeğim bekliyim bakim.. bu arada askerin gitmis neyse ki cok kisa bi sure sonra tamamen gelicek insİşte bak öyle bisey varsa o kötü cidden insallah aramamistir. Seni aradiginda sorarsin. Kafanda kurma simdi bisey arasin bir bakalim kuzum ona gorr hareket edersin
Insallah kuzum nasipse bakalim gelcek..ewet bebeğim bekliyim bakim.. bu arada askerin gitmis neyse ki cok kisa bi sure sonra tamamen gelicek ins
inşallah canım beniimm o günleri görelim deeyaaaa cok güzel olurrr bayılırım valla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?