2014 Yarenleri! :)

bnde oyle ya acayip kurarim:)
artık takıntı yok çünkü ben konuştum askerimle şimciik ne kadar yoğun ve yorgun olduğunu sesinden anladım bu hafta içi denetim varmış onun hazırlığını yapıyorlarmış, benim sesimi neşeli duyunca o da keyiflendi birden♥

ohh ne guzl cok sevindim canim bnm

ohh ne guzl cok sevindim canim bnm

ya askerimin kuzenide onunla beraber gitti askere o da sirnakta..Cocuk hergun her dk facede ya video resim paylaşıyor bizimkide bi defa arayamiyo. .haksızlık buuuu

haksızlık ya kiskaniyorum valla o cocukta doguda bnmkide öyle ona tel yasak degil bize yasak esitlik olsun artk ya :)

yok bebeğim o cocuga takilmiyorum bni doldurmaya calisiyo sanki az öncede askerlik insanin gelecegini değiştiren yer dedi. hani seni aramiyo düşünceleri degismis demk istiyor. .iyi niyetli degl bnce ya sizce?

haksızlık ya kiskaniyorum valla o cocukta doguda bnmkide öyle ona tel yasak degil bize yasak esitlik olsun artk ya :)
malesef olmuyor o eşitlik kuzum yeni gitti belki zamanla düzeni oturacaktır bu kadar acele etme. sakın yanlış anlama beni aramayınca insanın içi içini nasıl yer en iyi biz biliriz ama sen taktıkça daha da üstüne geliyor gibi olur o yüzden düşünmemeye çalış mümkün olduğunca. ee asker beklemek kolay değil yavrum kimi sık sık görüşür de bekler kimi sürekli mesajlaşır kimi askerlik boyunca görüşemez kimi cep telefonu kullanır kimi kullanamaz vs vs. nasipte ne varsa onu yaşıyoruz :)

yok bebeğim o cocuga takilmiyorum bni doldurmaya calisiyo sanki az öncede askerlik insanin gelecegini değiştiren yer dedi. hani seni aramiyo düşünceleri degismis demk istiyor. .iyi niyetli degl bnce ya sizce?
kim o çocuk ya? sen niye konuşuyorsun ki kuzucum onunla?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…