beğenmene sevindim yavrumValla iyi yapmissin kuzum yine cok güzel olmuş :)
artık takıntı yok çünkü ben konuştum askerimle şimciik ne kadar yoğun ve yorgun olduğunu sesinden anladım bu hafta içi denetim varmış onun hazırlığını yapıyorlarmış, benim sesimi neşeli duyunca o da keyiflendi birden♥bnde oyle ya acayip kurarim:)
inşallah tatlım :)Insallah kuzum nasipse bakalim gelcek..
ohh ne guzl cok sevindim canim bnmartık takıntı yok çünkü ben konuştum askerimle şimciik ne kadar yoğun ve yorgun olduğunu sesinden anladım bu hafta içi denetim varmış onun hazırlığını yapıyorlarmış, benim sesimi neşeli duyunca o da keyiflendi birden♥
kizlarr iyi ki varsınız yaa:)
ohh ne guzl cok sevindim canim bnm
ohh ne guzl cok sevindim canim bnmartık takıntı yok çünkü ben konuştum askerimle şimciik ne kadar yoğun ve yorgun olduğunu sesinden anladım bu hafta içi denetim varmış onun hazırlığını yapıyorlarmış, benim sesimi neşeli duyunca o da keyiflendi birden♥
canım kaç gündür aramıyor eniştemiz?ya askerimin kuzenide onunla beraber gitti askere o da sirnakta..Cocuk hergun her dk facede ya video resim paylaşıyor bizimkide bi defa arayamiyo. .haksızlık buuuu
2 gun oldu canımcanım kaç gündür aramıyor eniştemiz?
ama daha çok yenii bak bizim bugün 4. günümüzdü2 gun oldu canım
haksızlık ya kiskaniyorum valla o cocukta doguda bnmkide öyle ona tel yasak degil bize yasak esitlik olsun artk ya :)ama daha çok yenii bak bizim bugün 4. günümüzdüsen şuan aramadığı için öfkeli misin diyeyim özlemiş misin diyeyim bu seni germiş biraz o yüzden diğerlerine itibar ediyorsun bakma sen herkese yavrum :)
malesef olmuyor o eşitlik kuzumhaksızlık ya kiskaniyorum valla o cocukta doguda bnmkide öyle ona tel yasak degil bize yasak esitlik olsun artk ya :)
kim o çocuk ya? sen niye konuşuyorsun ki kuzucum onunla?yok bebeğim o cocuga takilmiyorum bni doldurmaya calisiyo sanki az öncede askerlik insanin gelecegini değiştiren yer dedi. hani seni aramiyo düşünceleri degismis demk istiyor. .iyi niyetli degl bnce ya sizce?
arkadaş bebeğim. .tuncelide yapicagini duyunca yazdi etti şimdi de sanki bni sogutmaya calisiyo gibi geldikim o çocuk ya? sen niye konuşuyorsun ki kuzucum onunla?
bence de sen o çocuğa dikkat et canım mesafeni koru derim :)arkadaş bebeğim. .tuncelide yapicagini duyunca yazdi etti şimdi de sanki bni sogutmaya calisiyo gibi geldi
bidaha konusmayi düşünmüyorum tatlimbence de sen o çocuğa dikkat et canım mesafeni koru derim :)
en mantıklısı hayatım :)bidaha konusmayi düşünmüyorum tatlim
canim carsi izniniz var mi sizinen mantıklısı hayatım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?