2014 Yarenleri! :)

kızlar napıyosunuuuzz
evdeyim canim erdinin aramasini bekliyorum :) sen napiyosun canim
aynen canim denetim heryerde varmis komutanlar cok skiyomus oyuzden arayamiyodur zamansiz_ canim

evdeyim canim erdinin aramasini bekliyorum :) sen napiyosun canim

aynen canim denetim heryerde varmis komutanlar cok skiyomus oyuzden arayamiyodur zamansiz_ canim
aa her yerde miymiş? bak bundan haberim yoktu :) bizimki de 12-2 nöbetinde arayacak onu bekliyorum içtima vaktiydi bir ara konuştuk 5 dakika falan nöbette ara dedim uyu bitanem sabah konuşuruz diyor ya saçmalama dedim 4 gündür konuşmuyoruz yemişim erken kalkmasını nöbette görüşürüz dedim kapattık telefonu hahah

evet canim komutan cok sinirli bu aralar dedi erdi denetime daha gelmemisler ama oncesinde calismalar olmus tabi halletmisler simdi denetimi bekliyolar sonra rahat olcaklar insallah canim :) bizde konustuk bi yarim saat erdi zorla kapatti sabah ise gidicem diye. oda posta aticak 10 dkk sonra, sonra 1 saat kestiricekmis :)

Günaydın kizlarrrr :) pofudugum bundan sonrası daha bile kolay gecer darisi basimiza:)
belki bizimkinin orda da denetim vardır bakalim bugun arayacak mi

ben burdayım kuzuum♥
günaydın kuzum gece gittim telden girmiştim sinir geldi çıktım seninkiyle konuşmuşsunz herlde gözün aydın hadi
Günaydın kizlarrrr :) pofudugum bundan sonrası daha bile kolay gecer darisi basimiza:)
belki bizimkinin orda da denetim vardır bakalim bugun arayacak mi
günaydın bebeğim nasılsın bugün?
bu denetim her yerde var benimkinlerin ordada var bugün başladı bir hafta sürer diyordu.
bu arada bende daha konuşmadım ve çok merak ediyorum normalde arardı hemen demekki baya yoğunlar canım sende o yüzden kafana takmıyorsuunnn

iim bebeğim sen nasılsın. .herkes ayni seyi soyluyo bakalim bugun arayabilecekmi...heyecan yaptim bak şimdi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…