2 haftada 1 kuzum, ama genelde bir şey çıkıyor çıkartmıyorlar şu sıralarcanim carsi izniniz var mi sizin
guvenlikleri icin en iyisi canim2 haftada 1 kuzum, ama genelde bir şey çıkıyor çıkartmıyorlar şu sıralar
tabiki hayatım, kuzum ya biz de bu akşam 00:00 itibariyle yarılıyoruz dolu dolu 6. ayımız bitiyor yarından itibaren düşüşe geçiyoruz artıkguvenlikleri icin en iyisi canim
ooo iste bu süper haber canim.. :)tabiki hayatım, kuzum ya biz de bu akşam 00:00 itibariyle yarılıyoruz dolu dolu 6. ayımız bitiyor yarından itibaren düşüşe geçiyoruz artık
Allahıma çok şükür bu 6 ay geçtiyse Allahın izniyle kalanı da geçer♥♥ooo iste bu süper haber canim.. :)
Bizimde kaldi 135 gunn hadi bakalimm hayirlisiyla kavusalimtabiki hayatım, kuzum ya biz de bu akşam 00:00 itibariyle yarılıyoruz dolu dolu 6. ayımız bitiyor yarından itibaren düşüşe geçiyoruz artık
inşallah canım :)Bizimde kaldi 135 gunn hadi bakalimm hayirlisiyla kavusalim
evdeyim canim erdinin aramasini bekliyorum :) sen napiyosun canimkızlar napıyosunuuuzz
aynen canim denetim heryerde varmis komutanlar cok skiyomus oyuzden arayamiyodurartık takıntı yok çünkü ben konuştum askerimle şimciik ne kadar yoğun ve yorgun olduğunu sesinden anladım bu hafta içi denetim varmış onun hazırlığını yapıyorlarmış, benim sesimi neşeli duyunca o da keyiflendi birden♥
aa her yerde miymiş? bak bundan haberim yoktu :) bizimki de 12-2 nöbetinde arayacak onu bekliyorum içtima vaktiydi bir ara konuştuk 5 dakika falan nöbette ara dedim uyu bitanem sabah konuşuruz diyor ya saçmalama dedim 4 gündür konuşmuyoruz yemişim erken kalkmasını nöbette görüşürüz dedim kapattık telefonu hahahevdeyim canim erdinin aramasini bekliyorum :) sen napiyosun canim
aynen canim denetim heryerde varmis komutanlar cok skiyomus oyuzden arayamiyodurzamansiz_ canim
ben burdayım kuzuum♥Kizlaaaar uyumayan var miii? :/
VaarrrrrKizlaaaar uyumayan var miii? :/
evet canim komutan cok sinirli bu aralar dedi erdi denetime daha gelmemisler ama oncesinde calismalar olmus tabi halletmisler simdi denetimi bekliyolar sonra rahat olcaklar insallah canim :) bizde konustuk bi yarim saat erdi zorla kapatti sabah ise gidicem diye. oda posta aticak 10 dkk sonra, sonra 1 saat kestiricekmis :)aa her yerde miymiş? bak bundan haberim yoktu :) bizimki de 12-2 nöbetinde arayacak onu bekliyorum içtima vaktiydi bir ara konuştuk 5 dakika falan nöbette ara dedim uyu bitanem sabah konuşuruz diyor ya saçmalama dedim 4 gündür konuşmuyoruz yemişim erken kalkmasını nöbette görüşürüz dedim kapattık telefonu hahah
Napiosun tatliiiimben burdayım kuzuum♥
Napiosun caniiiiim?Vaarrrrr
Napiosun caniiiiim?
günaydın kuzum gece gittim telden girmiştim sinir geldi çıktımben burdayım kuzuum♥
günaydın bebeğim nasılsın bugün?Günaydın kizlarrrr :) pofudugum bundan sonrası daha bile kolay gecer darisi basimiza:)
belki bizimkinin orda da denetim vardır bakalim bugun arayacak mi
iim bebeğim sen nasılsın. .herkes ayni seyi soyluyo bakalim bugun arayabilecekmi...heyecan yaptim bak şimdi:)günaydın kuzum gece gittim telden girmiştim sinir geldi çıktımseninkiyle konuşmuşsunz herlde gözün aydın hadi
günaydın bebeğim nasılsın bugün?
bu denetim her yerde var benimkinlerin ordada var bugün başladı bir hafta sürer diyordu.
bu arada bende daha konuşmadım ve çok merak ediyorum normalde arardı hemen demekki baya yoğunlar canım sende o yüzden kafana takmıyorsuunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?