2014 Yarenleri! :)

Benimkide denetim var çok yogunuz hazirlik yapiyoz diyordu haftayaymis onların denetimi . bitsede su denetim rahatlamak

ablasını filan aradınmı sen ne yaptın canım?
canim 3 gibi ablasini aradım evide aramiyomus iki gundur daha bugun sabh aramis onlari..sabit no vermis burdan arayabilirsiniz die bnm icin de arayın verin numarayi da ona demis..nobet tutmus iki gundur dondum fln demis..ama bni aramadi

iyi canım siz de konuşmuşsunuz ne güzel biz de gece konuştuk yine baya zorla kapattırdı benimki de aynen işe gidiceksin diyor benimki bana diyor ama kendisi oralarda benden daha erken kalkıyor benden geç yatıyor kurban olduğum

Napiosun tatliiiim
iyiyim kuzum yeni gördüm mesajını, işten geldim oturuyorum sen neler yapıyosun?

Günaydın kizlarrrr :) pofudugum bundan sonrası daha bile kolay gecer darisi basimiza:)
belki bizimkinin orda da denetim vardır bakalim bugun arayacak mi
belki de canım, inşallah canım evet darısı başınızaa :) benim askerimle normalde sabah konuşmam gerekirdi ama arama akşam ben arayayım seni dedi arayacak sözde bu akşam bakalım beklemedeyim :)
sağol yavrum ya konuşmak ki ne konuşmaakk öyle güzel konuştuk ki gece de çok şükür Allahımaaa 4 günün acısını çıkardık gören de 4 aydır konuşmadık sanar yaa duyaydın muhabbeti aman telefondan çok sıkıntı sorma ben de bütün gün girmiyorum kafam götürmüyor uğraşamıyorum

Benimkide denetim var çok yogunuz hazirlik yapiyoz diyordu haftayaymis onların denetimi . bitsede su denetim rahatlamak
denetim bitsin askerlerimiz rahat etsin huhuuu aynen vallahi canım çok yoğunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…