- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Iyim allaha coook sukur tatlimmm sadece sevdigimle son gunlerm oldgu icin huzunluyum;(Canım sıkılıyor canımm yaaaasen nasılsınn
iyiyim bende canım. benim askerim aradı çok yoğunmuş 3-4 gün böyle olcak dediiim bebeğim sen nasılsın. .herkes ayni seyi soyluyo bakalim bugun arayabilecekmi...heyecan yaptim bak şimdi:)
Iyim allaha coook sukur tatlimmm sadece sevdigimle son gunlerm oldgu icin huzunluyum;(
Yok kuzucum ben anca gondericem yaaİzindemi canım şuan
olsun kuzum aramis en azından bnmkinden ses yok daha.iyiyim bende canım. benim askerim aradı çok yoğunmuş 3-4 gün böyle olcak dedi
Yok kuzucum ben anca gondericem yaacuma gunu gidicek allah nasip ederse..
Amin tatlimmm insaAllahhh.. Senin askerin nerde? Nekadariniz kaldi cnmm?Allah kavustursun canim benim
denizlilili post: 37599908 .!.:Amin tatlimmm insaAllahhh.. Senin askerin nerde? Nekadariniz kaldi cnmm?
ablasını filan aradınmı sen ne yaptın canım?olsun kuzum aramis en azından bnmkinden ses yok daha.
Oooo masaAllah yaaa rabbim bizede gostersin ogunleri yaa:) afyon soguk memleket yaav ben afyonda okudum universiteyiAfyonda canim 121 gun kaldi hayirlisiylaaa :)
canim 3 gibi ablasini aradım evide aramiyomus iki gundur daha bugun sabh aramis onlari..sabit no vermis burdan arayabilirsiniz die bnm icin de arayın verin numarayi da ona demis..nobet tutmus iki gundur dondum fln demis..ama bni aramadiablasını filan aradınmı sen ne yaptın canım?
iyi canım siz de konuşmuşsunuz ne güzel biz de gece konuştuk yine bayaevet canim komutan cok sinirli bu aralar dedi erdi denetime daha gelmemisler ama oncesinde calismalar olmus tabi halletmisler simdi denetimi bekliyolar sonra rahat olcaklar insallah canim :) bizde konustuk bi yarim saat erdi zorla kapatti sabah ise gidicem diye. oda posta aticak 10 dkk sonra, sonra 1 saat kestiricekmis :)
iyiyim kuzum yeni gördüm mesajını, işten geldim oturuyorum sen neler yapıyosun?Napiosun tatliiiim
belki de canım, inşallah canım evet darısı başınızaa :) benim askerimle normalde sabah konuşmam gerekirdi ama arama akşam ben arayayım seni dedi arayacak sözde bu akşam bakalım beklemedeyim :)Günaydın kizlarrrr :) pofudugum bundan sonrası daha bile kolay gecer darisi basimiza:)
belki bizimkinin orda da denetim vardır bakalim bugun arayacak mi
sağol yavrum ya konuşmak ki ne konuşmaakk öyle güzel konuştuk ki gece degünaydın kuzum gece gittim telden girmiştim sinir geldi çıktımseninkiyle konuşmuşsunz herlde gözün aydın hadi
günaydın bebeğim nasılsın bugün?
bu denetim her yerde var benimkinlerin ordada var bugün başladı bir hafta sürer diyordu.
bu arada bende daha konuşmadım ve çok merak ediyorum normalde arardı hemen demekki baya yoğunlar canım sende o yüzden kafana takmıyorsuunnn
denetim bitsin askerlerimiz rahat etsin huhuuuBenimkide denetim var çok yogunuz hazirlik yapiyoz diyordu haftayaymis onların denetimi . bitsede su denetim rahatlamak
hg canım:)selam kızlaaarr ben geldiim
hoşbulduk bebeğim napıyosunhg canım:)
işten geldim cnm dinleniyrum sen napiosun bakim :)hoşbulduk bebeğim napıyosun
aynen canım yemekten kalktım ben de şimdiişten geldim cnm dinleniyrum sen napiosun bakim :)
bn telden giriyorum ya kabus gibi:)aynen canım yemekten kalktım ben de şimdigeçtim hemen bilgisayara klasik sosyal ağlarda takılıyorum bir yandan haberler bir yandan müzik
gerçekten çok sıkıntı gözünü seveyim eski uygulamanınbn telden giriyorum ya kabus gibi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?