2014 Yarenleri! :)

kızlar haberlerde okudum şimdi askerlerimizin yeni botları hazırmış galiba birliklere dağıtılmaya başlanacakmış artık ayakları biraz daha rahat edecek askerlerimizin

gerçekten Allah korusun ya

yaz bakalım hayatım ben de yeni okudum haberlerde, hoşbulduuk sen de hoşgeldiiin
bilgisayarda takılmaca kuzu bildiğin gibi sen napıyosun
bende battaniyemi aldim film actim izliyorum canim :) ulan istanbulu izlicem de ozete bakmamak icin film actim :)

Kizlaaar bisi sorucam size.. Acemi birligindeyken yemin toreninden evvel ziyarete gitsek gorustururler mi bizi? Allah nasip ederse biz gitmek istiyoruz kayinvalidemle ama gorusebilir miyiz bilmiyoruz bilginiz var mi canlar?

Kizlaaar bisi sorucam size.. Acemi birligindeyken yemin toreninden evvel ziyarete gitsek gorustururler mi bizi? Allah nasip ederse biz gitmek istiyoruz kayinvalidemle ama gorusebilir miyiz bilmiyoruz bilginiz var mi canlar?
ay hiç bilmiyorum yanlış yönlendirmek istemem ama sanmıyorum bebeğim

saol bebeğim. . bu arada şu yemin toreninden önce görüşme olayına pek ihtimal vermiyorum tatlım
Yaa netten baktim gorusebilirsiniz yazmislar ama emin olmak istiyorum.. daha once giden olmadi mi hic kizlar? Oraya gittigindede nisanlima sormak istemiyorum supriz olsun istiyorumdaaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…