yine bi yazilarn renginde fln oynama olmuşgerçekten çok sıkıntı gözünü seveyim eski uygulamanın
aa farketmedim yavrum renk kullanmıyorum yayine bi yazilarn renginde fln oynama olmuş
ooo iyimis bide askerligin suresini kısaltsalar süper olur:)kızlar haberlerde okudum şimdi askerlerimizin yeni botları hazırmış galiba birliklere dağıtılmaya başlanacakmış artık ayakları biraz daha rahat edecek askerlerimizin
aman uzatmasınlar da Allah korusunooo iyimis bide askerligin suresini kısaltsalar süper olur:)
ayy yok ya Allah korusunaman uzatmasınlar da Allah korusun
hg kuzuuumselam kızlaaarr ben geldiim
ayyyy supermis canim hemen yazayim sevinsinn yavrumm :)kızlar haberlerde okudum şimdi askerlerimizin yeni botları hazırmış galiba birliklere dağıtılmaya başlanacakmış artık ayakları biraz daha rahat edecek askerlerimizin
gerçekten Allah korusun yaayy yok ya Allah korusun
bende geldim bendeeee
hg kuzuuum
ayyyy supermis canim hemen yazayim sevinsinn yavrumm :)
yaz bakalım hayatım ben de yeni okudum haberlerde, hoşbulduuk sen de hoşgeldiiinnaaaapiyosunuzzz canlarim
bende battaniyemi aldim film actim izliyorum canim :) ulan istanbulu izlicem de ozete bakmamak icin film actim :)gerçekten Allah korusun ya
yaz bakalım hayatım ben de yeni okudum haberlerde, hoşbulduuk sen de hoşgeldiiin
bilgisayarda takılmaca kuzu bildiğin gibisen napıyosun
iyi yapmışsın valla yavrumbende battaniyemi aldim film actim izliyorum canim :) ulan istanbulu izlicem de ozete bakmamak icin film actim :)
Gozunaydin hayatim:) dunyalar senin simdi yuppiiiiiaskerimleee konuştummm yaşasınnnnn
ay hiç bilmiyorum yanlış yönlendirmek istemem ama sanmıyorum bebeğimKizlaaar bisi sorucam size.. Acemi birligindeyken yemin toreninden evvel ziyarete gitsek gorustururler mi bizi? Allah nasip ederse biz gitmek istiyoruz kayinvalidemle ama gorusebilir miyiz bilmiyoruzbilginiz var mi canlar?
ohh var mı senden mutlusu şimdiaskerimleee konuştummm yaşasınnnnn
valla ewde takla atasim var suanohh var mı senden mutlusu şimdiyoktur ben çok fenayım yaa aşkımın sesini duysam da iyileşsem
saol bebeğim. . bu arada şu yemin toreninden önce görüşme olayına pek ihtimal vermiyorum tatlımGozunaydin hayatim:) dunyalar senin simdi yuppiiiii
Yaa netten baktim gorusebilirsiniz yazmislar ama emin olmak istiyorum.. daha once giden olmadi mi hic kizlar? Oraya gittigindede nisanlima sormak istemiyorum supriz olsun istiyorumdaaa :)saol bebeğim. . bu arada şu yemin toreninden önce görüşme olayına pek ihtimal vermiyorum tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?