2014 Yarenleri! :)

kizlarr askerim iki gun nobet tutmus olduk soguktan dedi kar varmış orda..neyse ki askerim yemekhaneye alınmış nöbet tutmicak ama ya diger askerler onlarada kiyamam Allah hepsinin yardimcisi olsun.

Yaa netten baktim gorusebilirsiniz yazmislar ama emin olmak istiyorum.. daha once giden olmadi mi hic kizlar? Oraya gittigindede nisanlima sormak istemiyorum supriz olsun istiyorumdaaa :)

Canım nerede yapıcak acemi birliğini orada yapmış birilerinden öğrenebilirsin yerine göre değişir bence

Oooo masaAllah yaaa rabbim bizede gostersin ogunleri yaa:) afyon soguk memleket yaav ben afyonda okudum universiteyi

Evet canım teslim etmeye gittiğimizde bile çok sğuktu şimdi tahmin edemiyorum olsun canım Allah verir sabrını inşallah :)
Nasıl Afyon askeriye bakımından çok sıkıntı çıkan bir yer değil dimi

Kizlaaar bisi sorucam size.. Acemi birligindeyken yemin toreninden evvel ziyarete gitsek gorustururler mi bizi? Allah nasip ederse biz gitmek istiyoruz kayinvalidemle ama gorusebilir miyiz bilmiyoruz bilginiz var mi canlar?
askerine sor canım sana ziyaret saatlerini söylesin , hiç bir sıkıntı olmaz ozaman hani kafana göre bir günde gitme adı üstünde askeriye resmi yer ... :)) bide eğitimleri falan olur ya müsait oldugu zamanı bil yeter hiç bi sıkıntı cıkmaz ama masada oturursunuz canım akşam iştimasına kadar o da sanırım 5 te iştima oluyor. yeter o kadar size zaten :)

Biz gokhanın kuzenini görmeye gittik canım yemin töreninden önce emin olabilirsin yani görüştürüyorlar.

Yaa netten baktim gorusebilirsiniz yazmislar ama emin olmak istiyorum.. daha once giden olmadi mi hic kizlar? Oraya gittigindede nisanlima sormak istemiyorum supriz olsun istiyorumdaaa :)
Canım süpriz işi riskli olur söyliyim. Çünkü boş durmuyorlar orda eğitimleri vs oluyor o bakımdan gitiğinde eğitimde falan olursaa çok beklersin eğitimin bitmesini. zaten 5 e kadar benim bildiğim söylediğim gibi o da iştima oldugu için.

Evet canım teslim etmeye gittiğimizde bile çok sğuktu şimdi tahmin edemiyorum olsun canım Allah verir sabrını inşallah :)
Nasıl Afyon askeriye bakımından çok sıkıntı çıkan bir yer değil dimi
Merkezdeydi askeriyesi tatlim okula falan giderken onunden gecerdik :) ama icinde gorev yapan kardeslerimiz rahatmidir onu tam olarak bilemiyorum:) umarim rahat bi yerdir tatlim:) gerci sizin bitmek uzereymis zaten yaaa allahin izniyle bisicik kalmamis masaAllah:)

Haftasonuda egitimleri oluyo mu peki tatlim?

Daha yeni başladık canım yaa :)) ama kısa dönem olunca 120 deyince bitmiş gibi geliyor :) oysaki daha 2 ay bile olmadııı

Gunaydin tatliiiiim :) :)

Nasılsın canım :) Biz tanışmadık galiba :)

Gunaydin tatlım :)

Merhaba Canım :) Biz sanırım tanışmadık seninle

Ayyy gerçekten zormuşş Allah kolaylık ve sabır vermiş canım sana.. Uzun dönem mi yaptı? Nerede yaptı? Allah sağsalim kavuştursun hepimizi :)

Neden seni Türkiye'ye vermek istemiyorlar? Çok mu uzaksınız buraya? Yurtdışında neredesiniz? Ben İstanbulda oturuyorum. Askerimde kütahya'da bizimde ayımız kaldı uzun dönem askerlik yapıyor gerçekten çok zor. Kızlara çok iş düşüyor

ev aldık canım evet, çok sağol♥ zaten iş yeri sıkıntısı da halloldu gibi bir şey çok şükür :) hmm süpürge yorumsuz ütü philips/tefal şaşma derim ama süpürge bilemedim şimcik

İyi iyi canım çok şükür çok sevindim :) philips istiyorum da biraz tuzlu gibi biraz daha beklicem sanırım canım

tünaydın canıısıııı♥

Daha yeni başladık canım yaa :)) ama kısa dönem olunca 120 deyince bitmiş gibi geliyor :) oysaki daha 2 ay bile olmadııı
:):):):) bizimkilerle kiyaslayinca bitmis gitmis bebegim:):):):) benimki henuz baslamadi bileee ama Allahin izniyle baslayip biticeeek ve sonraaa:) mutlu soooooon :-D

Merhaba tatliiiim sanirim tanismadik:) ben yeni geldim zaten henuz gondrmedim bile sevdigimi cuma gunu manisa alasehire gidiyo bnm kuzuuum:) senin askerin nerde fistik ne kadariniz kaldi:):):)

mrb tatlim yok tanismadik :) bn baska topikteydn buraya transfer oldum:)

Merhaba tatliiiim sanirim tanismadik:) ben yeni geldim zaten henuz gondrmedim bile sevdigimi cuma gunu manisa alasehire gidiyo bnm kuzuuum:) senin askerin nerde fistik ne kadariniz kaldi:):):)

Ben Füsun memnun oldum tanıştığıma :) İstanbulda oturuyorum.. Sen nerde oturuyorsun?
Benim askerim Kütahya'da kuzum 166 günümüz kaldı çok şükür :) Geçer zaman hızla umarum hepimiz için :) Uzun dönem- kısa dönem nasıl yapacak askerlik
mrb tatlim yok tanismadik :) bn baska topikteydn buraya transfer oldum:)

Hoşgeldin canım :) Askerin nerede askerlik yapıyor- kaç günü kaldı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…