hb tatlim ..bizde uzun donm daha 281 deyiz yolumuz uzun askerim tuncelide bnm..iletişim sorunumuz var biraz, butun gun kizlarin kafasını sisiriyorum:) basak bnde kuzum ..istde oturuyorum . sen neresindesinBen Füsun memnun oldum tanıştığıma :) İstanbulda oturuyorum.. Sen nerde oturuyorsun?
Benim askerim Kütahya'da kuzum 166 günümüz kaldı çok şükür :) Geçer zaman hızla umarum hepimiz için :) Uzun dönem- kısa dönem nasıl yapacak askerlik
Hoşgeldin canım :) Askerin nerede askerlik yapıyor- kaç günü kaldı :)
Bende deniz fusuncummm coook memnun oldum:) 365guncuk yapicak bnm sevdigim, canim nisanlimmBen Füsun memnun oldum tanıştığıma :) İstanbulda oturuyorum.. Sen nerde oturuyorsun?
Benim askerim Kütahya'da kuzum 166 günümüz kaldı çok şükür :) Geçer zaman hızla umarum hepimiz için :) Uzun dönem- kısa dönem nasıl yapacak askerlik
Hoşgeldin canım :) Askerin nerede askerlik yapıyor- kaç günü kaldı :)
Ben daha baslamadim bile basakcim yaahb tatlim ..bizde uzun donm daha 281 deyiz yolumuz uzun askerim tuncelide bnm..iletişim sorunumuz var biraz, butun gun kizlarin kafasını sisiriyorum:) basak bnde kuzum ..istde oturuyorum . sen neresindesin
ahh yavrusum ne guzl dedin ya :) su 200 den bi insek hayirlisiyla sonra izin e gelicegi gunu sayicaz gelick gorucem gerisi kolay .. Allah kismet ederse plakaları da gorucez :) bn 6 aya geldigimde sennde 3 ayin bitmiş olck kuzucum.Ben daha baslamadim bile basakcim yaa281 kalmis siziiin.. Burda dertlesicez dertlesicez hooop bi bakmissin 181 diyceksin sonra yine dertlesicez dertlesicez sonra ta taaam 81olmus il il gezmeye basliycaksin:):):)
Aynen canım bi başlasında biter Allahın izniyleee :):):):):) bizimkilerle kiyaslayinca bitmis gitmis bebegim:):):):) benimki henuz baslamadi bileee ama Allahin izniyle baslayip biticeeek ve sonraaa:) mutlu soooooon :-D
InsaAllah bitanem yaa rabbim gostersin o gunleriii :) bizim 3ayimiz bitince yeni askerler mi gelicek ? 3ayda bir mi geliyodu yeni askerler tatlim?ahh yavrusum ne guzl dedin ya :) su 200 den bi insek hayirlisiyla sonra izin e gelicegi gunu sayicaz gelick gorucem gerisi kolay .. Allah kismet ederse plakaları da gorucez :) bn 6 aya geldigimde sennde 3 ayin bitmiş olck kuzucum.
ewet tatlım 3 ay bitiyo alt devre geliyo onlar geldikçe bizede moral oluyo, zamanin geçtiğini anliyoruz:)InsaAllah bitanem yaa rabbim gostersin o gunleriii :) bizim 3ayimiz bitince yeni askerler mi gelicek ? 3ayda bir mi geliyodu yeni askerler tatlim?
Nasılsın canım :) Biz tanışmadık galiba :)
Merhaba Canım :) Biz sanırım tanışmadık seninle
Ayyy gerçekten zormuşşAllah kolaylık ve sabır vermiş canım sana.. Uzun dönem mi yaptı? Nerede yaptı? Allah sağsalim kavuştursun hepimizi :)
Neden seni Türkiye'ye vermek istemiyorlar? Çok mu uzaksınız buraya? Yurtdışında neredesiniz? Ben İstanbulda oturuyorum. Askerimde kütahya'da bizimde ayımız kaldıuzun dönem askerlik yapıyor gerçekten çok zor. Kızlara çok iş düşüyor
İyi iyi canım çok şükür çok sevindim :) philips istiyorum da biraz tuzlu gibibiraz daha beklicem sanırım canım
Eveeet tatliiiim:) sen nerdensin yakin misin askerine cnmmm:)Aynen canım bi başlasında biter Allahın izniyleee :)
O ilk alt devreler gelsin allahin izniyle su kisi atlatalim tum zorluguda atlaticaz gibi hissediyorum bebegim:) daha gondermedim bile ama cok mu iyimserim ne:)ewet tatlım 3 ay bitiyo alt devre geliyo onlar geldikçe bizede moral oluyo, zamanin geçtiğini anliyoruz:)
yok canım ben Tekirdağda oturuyorumm uzak yani keşke yakın olsaaaEveeet tatliiiim:) sen nerdensin yakin misin askerine cnmmm:)
olsun canim beniiim Allahin izniyle sag salim gelsinlerde en onemlisi o:)yok canım ben Tekirdağda oturuyorumm uzak yani keşke yakın olsaaa
olsun canim beniiim Allahin izniyle sag salim gelsinlerde en onemlisi o:)
ne demek tatlım:)Tamam canim benimmmm cooook tesekkur ederimmmm:)
oyhh sizin alt devreniz bizim biletimiz oluyor biliyomusun yani onlar geldiğinde bizim askerlik bitmiş olacak inşallah hemen gelsinlerr yavvO ilk alt devreler gelsin allahin izniyle su kisi atlatalim tum zorluguda atlaticaz gibi hissediyorum bebegim:) daha gondermedim bile ama cok mu iyimserim ne:)
canım sen istanbulun neresinde oturuyodun kii :)Uzun dönem canım :) 166 günümüz kaldı :)
Vaaaaoooovvv harika tatliiiim insallah o alt devreler bir an once geliiiiir:) biz kucuk bi nefes aliriz sizde koccamaaan derin bi nefes alip kurtulursunuuuz:)oyhh sizin alt devreniz bizim biletimiz oluyor biliyomusun yani onlar geldiğinde bizim askerlik bitmiş olacak inşallah hemen gelsinlerr yavv
kkocaman birrr AMİNN tatlım :)Vaaaaoooovvv harika tatliiiim insallah o alt devreler bir an once geliiiiir:) biz kucuk bi nefes aliriz sizde koccamaaan derin bi nefes alip kurtulursunuuuz:)
O acidan dusununce o da hakli kuzucum yaa:/ ayyy allah kolaylik versin tatlim hayirlisiyla tez vakitte bulursun insallah is:) calismak guzeldir:) isleyen demir isildarAynen canım iş arıyorum şuanda bulana kadar bir gün seni ziyarete geleyim çarşı iznine denk getirelim dedim kabul etmedi. Tam alışmışken seni görünce her şey başa dönücek daha zor olucak dedi bende birdaha ısrar etmedım
aynen canım yeni mezun oldum bir an önce iş bulmak istiyorummmmO acidan dusununce o da hakli kuzucum yaa:/ ayyy allah kolaylik versin tatlim hayirlisiyla tez vakitte bulursun insallah is:) calismak guzeldir:) isleyen demir isildarheheeey:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?