2014 Yarenleri! :)

hb tatlim ..bizde uzun donm daha 281 deyiz yolumuz uzun askerim tuncelide bnm..iletişim sorunumuz var biraz, butun gun kizlarin kafasını sisiriyorum:) basak bnde kuzum ..istde oturuyorum . sen neresindesin

Bende deniz fusuncummm coook memnun oldum:) 365guncuk yapicak bnm sevdigim, canim nisanlimm ben aydinliyimmmm ama is sebebiyle denizlide ikamet ediyorum tatlimmm:) iste boyleee:) acemi birligi yakin coook sukur insaAllah ustasida hayirlisiyla yakin ve rahat edebilicegi bi yere cikaaar dua edelim hepimiz birbirimize sag salim gidip gelsinler kavusalim onlara:)

hb tatlim ..bizde uzun donm daha 281 deyiz yolumuz uzun askerim tuncelide bnm..iletişim sorunumuz var biraz, butun gun kizlarin kafasını sisiriyorum:) basak bnde kuzum ..istde oturuyorum . sen neresindesin
Ben daha baslamadim bile basakcim yaa 281 kalmis siziiin.. Burda dertlesicez dertlesicez hooop bi bakmissin 181 diyceksin sonra yine dertlesicez dertlesicez sonra ta taaam 81olmus il il gezmeye basliycaksin:):):)

Ben daha baslamadim bile basakcim yaa 281 kalmis siziiin.. Burda dertlesicez dertlesicez hooop bi bakmissin 181 diyceksin sonra yine dertlesicez dertlesicez sonra ta taaam 81olmus il il gezmeye basliycaksin:):):)
ahh yavrusum ne guzl dedin ya :) su 200 den bi insek hayirlisiyla sonra izin e gelicegi gunu sayicaz gelick gorucem gerisi kolay .. Allah kismet ederse plakaları da gorucez :) bn 6 aya geldigimde sennde 3 ayin bitmiş olck kuzucum.

ahh yavrusum ne guzl dedin ya :) su 200 den bi insek hayirlisiyla sonra izin e gelicegi gunu sayicaz gelick gorucem gerisi kolay .. Allah kismet ederse plakaları da gorucez :) bn 6 aya geldigimde sennde 3 ayin bitmiş olck kuzucum.
InsaAllah bitanem yaa rabbim gostersin o gunleriii :) bizim 3ayimiz bitince yeni askerler mi gelicek ? 3ayda bir mi geliyodu yeni askerler tatlim?

kisa donem canim agustosta gitti ocagin sonu donecek insallah.. belcikada yasiyoruz canim burda yetistim okudum ise girdim birakip turkiyeye gitmemi istemez biliyorum.. hayirlisi..

anliyorum canim uzun donem daha da zor valla allah yardimciniz olsun ;:

olsun canim beniiim Allahin izniyle sag salim gelsinlerde en onemlisi o:)

Aynen canım iş arıyorum şuanda bulana kadar bir gün seni ziyarete geleyim çarşı iznine denk getirelim dedim kabul etmedi. Tam alışmışken seni görünce her şey başa dönücek daha zor olucak dedi bende birdaha ısrar etmedım

O ilk alt devreler gelsin allahin izniyle su kisi atlatalim tum zorluguda atlaticaz gibi hissediyorum bebegim:) daha gondermedim bile ama cok mu iyimserim ne:)
oyhh sizin alt devreniz bizim biletimiz oluyor biliyomusun yani onlar geldiğinde bizim askerlik bitmiş olacak inşallah hemen gelsinlerr yavv

oyhh sizin alt devreniz bizim biletimiz oluyor biliyomusun yani onlar geldiğinde bizim askerlik bitmiş olacak inşallah hemen gelsinlerr yavv
Vaaaaoooovvv harika tatliiiim insallah o alt devreler bir an once geliiiiir:) biz kucuk bi nefes aliriz sizde koccamaaan derin bi nefes alip kurtulursunuuuz:)

O acidan dusununce o da hakli kuzucum yaa:/ ayyy allah kolaylik versin tatlim hayirlisiyla tez vakitte bulursun insallah is:) calismak guzeldir:) isleyen demir isildar heheeey:)

O acidan dusununce o da hakli kuzucum yaa:/ ayyy allah kolaylik versin tatlim hayirlisiyla tez vakitte bulursun insallah is:) calismak guzeldir:) isleyen demir isildar heheeey:)
aynen canım yeni mezun oldum bir an önce iş bulmak istiyorummmm hem zaman daha çabuk geçer o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…