- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Kesinlikle tatlim calisinca insanin kafasi dagiliyo yaaaynen canım yeni mezun oldum bir an önce iş bulmak istiyorummmmhem zaman daha çabuk geçer o zaman
Kesinlikle tatlim calisinca insanin kafasi dagiliyo yaanerden mezun oldun tatlim bolumun nedir yani:)
Hii hiiim calisiyorum tatlimmm.. Devletteyim ben coook sukur 3,5 senedir.. Fizyoterapi teknikeriyim hastanedeee:)Çalışma ekonomisi canımSen çalışıyor musun
Hii hiiim calisiyorum tatlimmm.. Devletteyim ben coook sukur 3,5 senedir.. Fizyoterapi teknikeriyim hastanedeee:)
Rabbim sanada hayirli isler nasip etsin kuzucum.. Benim coook uykum geldiii yatiyorumm artiikkk fistik sonra konusuruz tamam? Iyi geceleeeer:):)Oh süper canım sevindim senin adınaa
Rabbim sanada hayirli isler nasip etsin kuzucum.. Benim coook uykum geldiii yatiyorumm artiikkk fistik sonra konusuruz tamam? Iyi geceleeeer:):)
Gunaydin tatliiiiim :):):)gunaydinnnn canlarim
haber almışsın en azından canım iyi hadi. bak işi varmış ondan arıyamamış sıkıntı yaptın o kadar.canim 3 gibi ablasini aradım evide aramiyomus iki gundur daha bugun sabh aramis onlari..sabit no vermis burdan arayabilirsiniz die bnm icin de arayın verin numarayi da ona demis..nobet tutmus iki gundur dondum fln demis..ama bni aramadi
ohh ohh ne güzel haberlersağol yavrum ya konuşmak ki ne konuşmaakk öyle güzel konuştuk ki gece deçok şükür Allahımaaa 4 günün acısını çıkardık gören de 4 aydır konuşmadık sanar yaa duyaydın muhabbeti aman telefondan çok sıkıntı sorma ben de bütün gün girmiyorum kafam götürmüyor uğraşamıyorum
slm canim napiyosun :)selamm millet
Merhaba tatliiimm napiosuuun nasilsiiin :)Merhabaaa canlarrrr
Selam ciniiiim:) nasilsiiiiin:)selamm millet
Merhaba tatliiimm napiosuuun nasilsiiin :)
Iyiyim allaha cooook sukur bebegim tv izliyorum oyleeee:)Hiç kuzum nette zaman geçirmye çalışıyorummSen nasılsınnnn
tatlım dun konustum yemekhanede artk..burda firsatim olur aramak icn dedi bakalım ins. bni unuttun aramiyosun dedimhaber almışsın en azından canım iyi hadi. bak işi varmış ondan arıyamamış sıkıntı yaptın o kadar.
verdiği numarayı ararsın arada sende ulaşamzsan uzun süre
at at kuzum yeridir valla bilirim o mutluluğuvalla ewde takla atasim var suan
çok sevinecektir yavrum eminim inşallah gidebilirsiniz♥Allahim insaAllah gidilebiliyodur yaa cook mutlu olucaaaak:)
Allah yardımcısı olsun askerlerimizin hepsinin.kizlarr askerim iki gun nobet tutmus olduk soguktan dedikar varmış orda..neyse ki askerim yemekhaneye alınmış nöbet tutmicak ama ya diger askerler onlarada kiyamam Allah hepsinin yardimcisi olsun.
yani daha kullanılmaya başlandı mı bilmiyorum ama ayağın daha rahat etmesini sağlayan daha iyi koruyan bir ayakkabıymış yazılanlara göre en iyi botmuşAaaa ben bu haberi kaçırmışım nasılmış canım
geç olsun da güç olmasın bebeğimm benim :)Nasılsın canım :) Biz tanışmadık galiba :)
Merhaba Canım :) Biz sanırım tanışmadık seninle
Ayyy gerçekten zormuşşAllah kolaylık ve sabır vermiş canım sana.. Uzun dönem mi yaptı? Nerede yaptı? Allah sağsalim kavuştursun hepimizi :)
Neden seni Türkiye'ye vermek istemiyorlar? Çok mu uzaksınız buraya? Yurtdışında neredesiniz? Ben İstanbulda oturuyorum. Askerimde kütahya'da bizimde ayımız kaldıuzun dönem askerlik yapıyor gerçekten çok zor. Kızlara çok iş düşüyor
İyi iyi canım çok şükür çok sevindim :) philips istiyorum da biraz tuzlu gibibiraz daha beklicem sanırım canım
çok güzel şey hem de canım beniimm çok şükür bize bu duyguları hissettiren Rabbime♥ bu aşkı nasip edene♥ohh ohh ne güzel haberleraşk güzel şey
selaam :)selamm millet
merhabaa kuzu :)Merhabaaa canlarrrr
kuzumm hoşgeldin :)kizlarrrr bn geldim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?