2014 Yarenleri! :)

canim 3 gibi ablasini aradım evide aramiyomus iki gundur daha bugun sabh aramis onlari..sabit no vermis burdan arayabilirsiniz die bnm icin de arayın verin numarayi da ona demis..nobet tutmus iki gundur dondum fln demis..ama bni aramadi
haber almışsın en azından canım iyi hadi. bak işi varmış ondan arıyamamış sıkıntı yaptın o kadar.
verdiği numarayı ararsın arada sende ulaşamzsan uzun süre

ohh ohh ne güzel haberler aşk güzel şey

haber almışsın en azından canım iyi hadi. bak işi varmış ondan arıyamamış sıkıntı yaptın o kadar.
verdiği numarayı ararsın arada sende ulaşamzsan uzun süre
tatlım dun konustum yemekhanede artk..burda firsatim olur aramak icn dedi bakalım ins. bni unuttun aramiyosun dedim tribimi yaptim

valla ewde takla atasim var suan
at at kuzum yeridir valla bilirim o mutluluğu
Allahim insaAllah gidilebiliyodur yaa cook mutlu olucaaaak:)
çok sevinecektir yavrum eminim inşallah gidebilirsiniz♥

kizlarr askerim iki gun nobet tutmus olduk soguktan dedi kar varmış orda..neyse ki askerim yemekhaneye alınmış nöbet tutmicak ama ya diger askerler onlarada kiyamam Allah hepsinin yardimcisi olsun.
Allah yardımcısı olsun askerlerimizin hepsinin.
Aaaa ben bu haberi kaçırmışım nasılmış canım
yani daha kullanılmaya başlandı mı bilmiyorum ama ayağın daha rahat etmesini sağlayan daha iyi koruyan bir ayakkabıymış yazılanlara göre en iyi botmuş

geç olsun da güç olmasın bebeğimm benim :)

ohh ohh ne güzel haberler aşk güzel şey
çok güzel şey hem de canım beniimm çok şükür bize bu duyguları hissettiren Rabbime♥ bu aşkı nasip edene♥
selaam :)
Merhabaaa canlarrrr
merhabaa kuzu :)

kizlarrrr bn geldim:)
kuzumm hoşgeldin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…