hoşbulduk bebeğim napıyosunat at kuzum yeridir valla bilirim o mutluluğu
çok sevinecektir yavrum eminim inşallah gidebilirsiniz♥
Allah yardımcısı olsun askerlerimizin hepsinin.
yani daha kullanılmaya başlandı mı bilmiyorum ama ayağın daha rahat etmesini sağlayan daha iyi koruyan bir ayakkabıymış yazılanlara göre en iyi botmuş
geç olsun da güç olmasın bebeğimm benim :)
çok güzel şey hem de canım beniimm çok şükür bize bu duyguları hissettiren Rabbime♥ bu aşkı nasip edene♥
selaam :)
merhabaa kuzu :)
kuzumm hoşgeldin :)
iyiyim canımm benim çok şükür Allahıma, işten geldim yemek yedim takılıyorum öylehoşbulduk bebeğim napıyosun
bn senden önce geldimcanlaarrr!!
ben geldiiimm
aynen bnde oyle tatlım..iyiyim canımm benim çok şükür Allahıma, işten geldim yemek yedim takılıyorum öyle
sen napıyosun bakalım?
iyi iyi yokluğumu aratma bacımbn senden önce geldim
hadi inşallah arar canım bol bol konuşurursunuzzz♥ biz dün konuşamadık bakayım arayacak mı bu akşam bizimki de :)aynen bnde oyle tatlım..
askerim aksama ararım demisti onu bekliyorum napim:)
iyi iyi yokluğumu aratma bacım
inşallah arar tatlim..hadi inşallah arar canım bol bol konuşurursunuzzz♥ biz dün konuşamadık bakayım arayacak mı bu akşam bizimki de :)
ben de özledim kuşum vallahi ya özlüyorum alışmışız iyiceözledim sizle konusmayi :)
nöbetlerde çok rahat canım nöbetlerde genelde gece oluyor bizimkinin, dolayısıyla aramıyor uyuduğum için kıyamıyor uyandırmayainşallah arar tatlim..
telefonunu rahat kullanamiyo mu?
ya bi gun bu askerlik biticek inşallah. .ama sizi asla unutamam ya hiçbirinizi gormedim bazilarinizin adini bile bilmiyorum .ama hemn yanımdaki insanlardan daha iyi anladınız, dinlediniz bni ..derdim olunca size kosuyorum..hakkinizi odeyemem..ben de özledim kuşum vallahi ya özlüyorum alışmışız iyice
amanda aman kiyamazmis :) Allah bozmasin bebegimnöbetlerde çok rahat canım nöbetlerde genelde gece oluyor bizimkinin, dolayısıyla aramıyor uyuduğum için kıyamıyor uyandırmayao yüzden çok denk gelmiyor cep sadece haftasonları falan
öyle canım birbirimizi en iyi biz anlarız :)ya bi gun bu askerlik biticek inşallah. .ama sizi asla unutamam ya hiçbirinizi gormedim bazilarinizin adini bile bilmiyorum .ama hemn yanımdaki insanlardan daha iyi anladınız, dinlediniz bni ..derdim olunca size kosuyorum..hakkinizi odeyemem..
ay ben de kıyamam vallahi :) amin canım benimmamanda aman kiyamazmis :) Allah bozmasin bebegim
usta birliğine geçti o yüzden hayatımcanim senn askerin nie yemekhanedn ayrildi
hmm acemiliktydi yani anladım canim ..simdi ne peki jandarma fln miöyle canım birbirimizi en iyi biz anlarız :)
ay ben de kıyamam vallahi :) amin canım benimm
usta birliğine geçti o yüzden hayatım
ulaştırma canım iştehmm acemiliktydi yani anladım canim ..simdi ne peki jandarma fln mi
bitsin de rahatlayalim artık yaakızlar askerim aradı. 2 dakika sesini duyayım diye aradım bitanem kendine çok iyi bak dikkat et falan dedi bir nasılsın iyi misin faslı konuşabildik sadece. denetim bugün başlamış 3 gün sürecekmiş. işlerim var biraz falan dedi sesini duymak istedim dedi. işte böyle yeri gelir 2 dakikayla yetiniriz yeri gelir saatler yetmez ah askerlik ah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?