2014 Yarenleri! :)

hoşbulduk bebeğim napıyosun

ben de özledim kuşum vallahi ya özlüyorum alışmışız iyice
ya bi gun bu askerlik biticek inşallah. .ama sizi asla unutamam ya hiçbirinizi gormedim bazilarinizin adini bile bilmiyorum .ama hemn yanımdaki insanlardan daha iyi anladınız, dinlediniz bni ..derdim olunca size kosuyorum..hakkinizi odeyemem..

nöbetlerde çok rahat canım nöbetlerde genelde gece oluyor bizimkinin, dolayısıyla aramıyor uyuduğum için kıyamıyor uyandırmaya o yüzden çok denk gelmiyor cep sadece haftasonları falan
amanda aman kiyamazmis :) Allah bozmasin bebegim

öyle canım birbirimizi en iyi biz anlarız :)
amanda aman kiyamazmis :) Allah bozmasin bebegim
ay ben de kıyamam vallahi :) amin canım benimm

canim senn askerin nie yemekhanedn ayrildi
usta birliğine geçti o yüzden hayatım

kızlar askerim aradı. 2 dakika sesini duyayım diye aradım bitanem kendine çok iyi bak dikkat et falan dedi bir nasılsın iyi misin faslı konuşabildik sadece. denetim bugün başlamış 3 gün sürecekmiş. işlerim var biraz falan dedi sesini duymak istedim dedi. işte böyle yeri gelir 2 dakikayla yetiniriz yeri gelir saatler yetmez ah askerlik ah.

kızlaar, başka bir sosyal ağdan da ekleşsek mi diyorum ne dersiniiz? sosyal ağ ismi vermek yasak mıdır bilemedim o yüzden yazmadım ama anladınız siz onu

bitsin de rahatlayalim artık yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…