2014 Yarenleri! :)

kizlar askerim gececi ya sabah yatiyo, 1 saat yatmisken sabahin korunde kaldirmislar 3 km kosmus hepsi mahvolmus askerim yerim ben onu yaa yeni bi kargo hazirladim bugun, yarin da bileklik alcam ayak bilekleri agrimis gondericem kizlarr haberi yok bu sefer supriz yapicam

bitsin de rahatlayalim artık yaa

bn o sosyal agi kullanamıyorum askerim birazcik kiskancta
biz de yeni yeni kullanıyoruz kuzum biz de kullanmadık uzun bir süre, olsun eniştemizi kızdırmayalım madem
hosgeldiiin kuzuuuum :))

sende hosgeldin kuzuuum :)

al benden de okadar aksam olsada koltuga uzanip kizlara yazsam diyorum :)
hoşbulduk hayatıım sen de hoşgeldiin nasılsıın?

ayy süper yaa :) ben de hep niyetine giriyorum da bir türlü olmuyor işte. geçmiş olsun canım ya askerlik mi eziyet mi belli değil bazen bu sistem sinirlerimi bozuyor.

ayy süper yaa :) ben de hep niyetine giriyorum da bir türlü olmuyor işte. geçmiş olsun canım ya askerlik mi eziyet mi belli değil bazen bu sistem sinirlerimi bozuyor.
valla canim cok guzel oluyo gecen gonderdim bussuru bussuru cikolatalar :) komutan ac paketi demis erdi acmis komutani gulmus bu ne olum diye :) oda hem komutana vermis cikolatalardan hemde arkadaslarina dagitmis oo yenge iyi bakiyo demisler gulusmusler :)

hahahah, ben de komutanlardan çekiniyorum açıkçası ya mektup falan emin olamıyorum açıkçası ama yiyecek şeyler mantıklı tabi

okudum canım ya hepsi ana kuzusu hepsi can ciğer onların Rabbim hepsini korusun sen benim sosyal ağ muhabbeti mi okudun mu bakayım?
amin canimmm :) kiz bizde var ama erdi de kadinlar kulubune girmemi istemiyo orda cok erkek var diyo simdi ekliyim dersem kafayi yerr haha dur ben alistiriyim canim yavastan sonra ekleselimm :)

hahahah, ben de komutanlardan çekiniyorum açıkçası ya mektup falan emin olamıyorum açıkçası ama yiyecek şeyler mantıklı tabi
ben cikolatalari boyle sicak soguk gecirmeyen bi kutuya koydum dışı da böyle aluminyum kapli erdi dedi ki komutanin yaninda actim ya utandim diyo niye oyle kutuya koydun dedi haha

bndee ikna etmek için cok ugrastim kesinlikle izin vermiyor, her önüne gelen ordaymista bilmm ne :)
bugunde heveslndirdi aksam aricam dedi bak aramadi ya ..o karakolu bastirticak bana

ben cikolatalari boyle sicak soguk gecirmeyen bi kutuya koydum dışı da böyle aluminyum kapli erdi dedi ki komutanin yaninda actim ya utandim diyo niye oyle kutuya koydun dedi haha
hahaha bozulmasın diye niye olcak Allahım yaa nerden bilcez komutanın yanında açıcağınıı
bndee ikna etmek için cok ugrastim kesinlikle izin vermiyor, her önüne gelen ordaymista bilmm ne :)
bugunde heveslndirdi aksam aricam dedi bak aramadi ya ..o karakolu bastirticak bana
amannn neyse çok şükür aşkıma benim benim de çok zor oldu ama ikna ettim hala pek hevesli değil ama üzgünüm hayatım arar kuzum geçte olsa ararrr

aramaz artik bu saatten sonra..sabh 4.30 da kalkıyor erknden uyur. .napalım yrn artık inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…