bn o sosyal agi kullanamıyorum askerim birazcik kiskanctakızlaar, başka bir sosyal ağdan da ekleşsek mi diyorum ne dersiniiz?sosyal ağ ismi vermek yasak mıdır bilemedim o yüzden yazmadım ama anladınız siz onu
hosgeldiiin kuzuuuum :))canlaarrr!!
ben geldiiimm
sende hosgeldin kuzuuum :)bn senden önce geldim
al benden de okadar aksam olsada koltuga uzanip kizlara yazsam diyorum :)özledim sizle konusmayi :)
napiosun yavruşum:)hosgeldiiin kuzuuuum :))
sende hosgeldin kuzuuum :)
al benden de okadar aksam olsada koltuga uzanip kizlara yazsam diyorum :)
bitsin de rahatlayalim artık yaa
biz de yeni yeni kullanıyoruz kuzum biz de kullanmadık uzun bir süre, olsun eniştemizi kızdırmayalım madembn o sosyal agi kullanamıyorum askerim birazcik kiskancta
hoşbulduk hayatıım sen de hoşgeldiin nasılsıın?hosgeldiiin kuzuuuum :))
sende hosgeldin kuzuuum :)
al benden de okadar aksam olsada koltuga uzanip kizlara yazsam diyorum :)
napayim kuzum yemek falan yedim simdi uzandim o ses turkiyeyi izliyorum size yaziyorum :) sen napiyosun kuzum benimnapiosun yavruşum:)
ayy süper yaa :) ben de hep niyetine giriyorum da bir türlü olmuyor işte. geçmiş olsun canım ya askerlik mi eziyet mi belli değil bazen bu sistem sinirlerimi bozuyor.kizlar askerim gececi ya sabah yatiyo, 1 saat yatmisken sabahin korunde kaldirmislar 3 km kosmus hepsimahvolmus askerim yerim ben onu yaa yeni bi kargo hazirladim bugun, yarin da bileklik alcam ayak bilekleri agrimis gondericem kizlarr haberi yok bu sefer supriz yapicam
hosbulduk canim beniiim :) bende iyi canim nolsun ama erdime uzuldum birazbiz de yeni yeni kullanıyoruz kuzum biz de kullanmadık uzun bir süre, olsun eniştemizi kızdırmayalım madem
hoşbulduk hayatıım sen de hoşgeldiin nasılsıın?
okudum canım yahosbulduk canim beniiim :) bende iyi canim nolsun ama erdime uzuldum biraz
valla canim cok guzel oluyo gecen gonderdim bussuru bussuru cikolatalar :) komutan ac paketi demis erdi acmis komutani gulmus bu ne olum diye :) oda hem komutana vermis cikolatalardan hemde arkadaslarina dagitmis oo yenge iyi bakiyo demisler gulusmusler :)ayy süper yaa :) ben de hep niyetine giriyorum da bir türlü olmuyor işte. geçmiş olsun canım ya askerlik mi eziyet mi belli değil bazen bu sistem sinirlerimi bozuyor.
hahahah, ben de komutanlardan çekiniyorum açıkçası ya mektup falan emin olamıyorum açıkçası ama yiyecek şeyler mantıklı tabivalla canim cok guzel oluyo gecen gonderdim bussuru bussuru cikolatalar :) komutan ac paketi demis erdi acmis komutani gulmus bu ne olum diye :) oda hem komutana vermis cikolatalardan hemde arkadaslarina dagitmis oo yenge iyi bakiyo demisler gulusmusler :)
amin canimmm :) kiz bizde var ama erdi de kadinlar kulubune girmemi istemiyookudum canım yahepsi ana kuzusu hepsi can ciğer onların Rabbim hepsini korusun sen benim sosyal ağ muhabbeti mi okudun mu bakayım?
ben cikolatalari boyle sicak soguk gecirmeyen bi kutuya koydum dışı da böyle aluminyum kapli erdi dedi ki komutanin yaninda actim ya utandim diyo niye oyle kutuya koydun dedi hahahahahah, ben de komutanlardan çekiniyorum açıkçası ya mektup falan emin olamıyorum açıkçası ama yiyecek şeyler mantıklı tabi
alıştır yaaa burdan nereye kadar arkadaşım bizimki alıştı sen de alıştıramin canimmm :) kiz bizde var ama erdi de kadinlar kulubune girmemi istemiyoorda cok erkek var diyo simdi ekliyim dersem kafayi yerr haha dur ben alistiriyim canim yavastan sonra ekleselimm :)
hahaha bozulmasın diye niye olcak Allahım yaa nerden bilcez komutanın yanında açıcağınııben cikolatalari boyle sicak soguk gecirmeyen bi kutuya koydum dışı da böyle aluminyum kapli erdi dedi ki komutanin yaninda actim ya utandim diyo niye oyle kutuya koydun dedi haha
amannn neyse çok şükür aşkıma benim benim de çok zor oldu ama ikna ettim hala pek hevesli değil ama üzgünüm hayatımbndee ikna etmek için cok ugrastim kesinlikle izin vermiyor, her önüne gelen ordaymista bilmm ne :)
bugunde heveslndirdi aksam aricam dedi bak aramadi ya ..o karakolu bastirticak bana
aramaz artik bu saatten sonra..sabh 4.30 da kalkıyor erknden uyur. .napalım yrn artık inşallahhahaha bozulmasın diye niye olcak Allahım yaa nerden bilcez komutanın yanında açıcağınıı
amannn neyse çok şükür aşkıma benim benim de çok zor oldu ama ikna ettim hala pek hevesli değil ama üzgünüm hayatımarar kuzum geçte olsa ararrr
tabi düzeni sen daha iyi biliyorsun hayatım, inşallah o zaman bebeğimaramaz artik bu saatten sonra..sabh 4.30 da kalkıyor erknden uyur. .napalım yrn artık inşallah
valla öyle anlatti dun kuzum bnde pek bisi bilmiyorum konuşamıyoruz kitabi düzeni sen daha iyi biliyorsun hayatım, inşallah o zaman bebeğim
doğrudur kuzum ya bizim de bugün öyle 3 dakika konuşabildikvalla öyle anlatti dun kuzum bnde pek bisi bilmiyorum konuşamıyoruz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?