olsun kuzum duymussun o bile yeter. .yrn daha uzun konusursunuz inşallahdoğrudur kuzum ya bizim de bugün öyle 3 dakika konuşabildik
inşallah canım herhalde önümüzdeki günler böyle gider 1-2 gün, denetim var ya o yüzden, tabiki çok şükür yine de hayatımolsun kuzum duymussun o bile yeter. .yrn daha uzun konusursunuz inşallah
bnmde canim sıkıldı ztn konusamadim die ..hayırlısı olsun yainşallah canım herhalde önümüzdeki günler böyle gider 1-2 gün, denetim var ya o yüzden, tabiki çok şükür yine de hayatım
onceleri kiziyodu girme falan filan yavas yavas alistirdim simdi girdigimi biliyo ama bu kadar aktif oldugumu tahmin etmiyoduralıştır yaaa burdan nereye kadar arkadaşım bizimki alıştı sen de alıştır
bir gün mutluyuzz bir gün böyle huzursuz işte asker beklemek böyle bir şey galiba kuzu böyle böyle bitecekbnmde canim sıkıldı ztn konusamadim die ..hayırlısı olsun ya
hahah her şeyi de bilmesin kuzu eniştemiz boşveronceleri kiziyodu girme falan filan yavas yavas alistirdim simdi girdigimi biliyo ama bu kadar aktif oldugumu tahmin etmiyodurben haber ederim kuzum alistirinca eklesiriz :))
skmayin caninizi kuzum benimbnmde canim sıkıldı ztn konusamadim die ..hayırlısı olsun ya
aradi bebeğim simdi cok şükür asure fln yapmışlar bugun yorulmuş sabhta 4 te kalkıyor telde uyicakti sanki icim ciz etti ya kiyamam onaskmayin caninizi kuzum beniminsallah daha sk arar canim
aynn bnde burayi ufaktan işledim tmm dedi..ama gece gündüz burda yattığımi bilmiyoonceleri kiziyodu girme falan filan yavas yavas alistirdim simdi girdigimi biliyo ama bu kadar aktif oldugumu tahmin etmiyodurben haber ederim kuzum alistirinca eklesiriz :))
napalim bebeğim boyle. .konustum ama yinede keyiflenemedim cok yorulmuş bi garip oldm böyle ama olsun bunada şükürbir gün mutluyuzz bir gün böyle huzursuz işte asker beklemek böyle bir şey galiba kuzu böyle böyle bitecek
hahah her şeyi de bilmesin kuzu eniştemiz boşvertamam canım bakarız duruma göre
oh sevindim kuzum oyle yada boyle seslerini duyuyoruz ya bunada sukur.. aradiginda guldur sarki soyle sevdigini soyle hayaller kur ki her aradiginda neselensin az da olsa ozaman daha sk aramak isteyecektir daha fazla zaman ayiracaktir kuzummmaradi bebeğim simdi cok şükür asure fln yapmışlar bugun yorulmuş sabhta 4 te kalkıyor telde uyicakti sanki icim ciz etti ya kiyamam ona
kuzum uyuyo gibiydi ztn pek bisi konusamadik:) ay bide bu cocuk msjda döktürur telefonda bildiğin odun..kapatrkn askim seni cok cok seviyorum dedi şok oldum asureye ne koydunuz ya siz yaramis dedim ..dalga gecme ya dedi guldu o bi anlik gulumsemesi de bna yetti :):)oh sevindim kuzum oyle yada boyle seslerini duyuyoruz ya bunada sukur.. aradiginda guldur sarki soyle sevdigini soyle hayaller kur ki her aradiginda neselensin az da olsa ozaman daha sk aramak isteyecektir daha fazla zaman ayiracaktir kuzummm
oh bak bende nasil mutlu oldum kuzum :) allah bozmasinn tu tu tuuuu :)kuzum uyuyo gibiydi ztn pek bisi konusamadik:) ay bide bu cocuk msjda döktürur telefonda bildiğin odun..kapatrkn askim seni cok cok seviyorum dedi şok oldum asureye ne koydunuz ya siz yaramis dedim ..dalga gecme ya dedi guldu o bi anlik gulumsemesi de bna yetti :):)
hemde nasil ozlemek kuzum hep birlikte oldugumuz zamanları düşünüyorum. .meger ne guzl gunlermis,bi msj atmk,aramak ne onemliymis kiymetini anladim..oh bak bende nasil mutlu oldum kuzum :) allah bozmasinn tu tu tuuuu :)
yaaaaaaa biz nasil ozluyozzzz boyle allahim yaaaa sabirrrr :)
ayy onu yazıyodum tam inanamazsin ya kalp kalbe karsi:) bnde başak demetcim:) ay demet diyince bi değişik oldu:)bu arada biz isimlerimizi bilmiyoruz ya canlarr :) ben Demet
bu duygu bizde hep var iste kuzum suan hissettiklerink biz 4 senedir yasiyoruz biliyomusun :)hemde nasil ozlemek kuzum hep birlikte oldugumuz zamanları düşünüyorum. .meger ne guzl gunlermis,bi msj atmk,aramak ne onemliymis kiymetini anladim..
oy kusum benim:) başak çok güzell ismin canım cok severim ben :)ayy onu yazıyodum tam inanamazsin ya kalp kalbe karsi:) bnde başak demetcim:) ay demet diyince bi değişik oldu:)
Kıyamam ya cok zor tatlim..tmm iyi olduğunu biliyosun,konusuyosun fln ama gorememek,konusamamak,sarilamamak kotubu duygu bizde hep var iste kuzum suan hissettiklerink biz 4 senedir yasiyoruz biliyomusun :)
saol bebeğimoy kusum benim:) başak çok güzell ismin canım cok severim ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?