2014 Yarenleri! :)

bnmde canim sıkıldı ztn konusamadim die ..hayırlısı olsun ya
bir gün mutluyuzz bir gün böyle huzursuz işte asker beklemek böyle bir şey galiba kuzu böyle böyle bitecek
onceleri kiziyodu girme falan filan yavas yavas alistirdim simdi girdigimi biliyo ama bu kadar aktif oldugumu tahmin etmiyodur ben haber ederim kuzum alistirinca eklesiriz :))
hahah her şeyi de bilmesin kuzu eniştemiz boşver tamam canım bakarız duruma göre

a
onceleri kiziyodu girme falan filan yavas yavas alistirdim simdi girdigimi biliyo ama bu kadar aktif oldugumu tahmin etmiyodur ben haber ederim kuzum alistirinca eklesiriz :))
aynn bnde burayi ufaktan işledim tmm dedi..ama gece gündüz burda yattığımi bilmiyo

bir gün mutluyuzz bir gün böyle huzursuz işte asker beklemek böyle bir şey galiba kuzu böyle böyle bitecek

hahah her şeyi de bilmesin kuzu eniştemiz boşver tamam canım bakarız duruma göre
napalim bebeğim boyle. .konustum ama yinede keyiflenemedim cok yorulmuş bi garip oldm böyle ama olsun bunada şükür

aradi bebeğim simdi cok şükür asure fln yapmışlar bugun yorulmuş sabhta 4 te kalkıyor telde uyicakti sanki icim ciz etti ya kiyamam ona
oh sevindim kuzum oyle yada boyle seslerini duyuyoruz ya bunada sukur.. aradiginda guldur sarki soyle sevdigini soyle hayaller kur ki her aradiginda neselensin az da olsa ozaman daha sk aramak isteyecektir daha fazla zaman ayiracaktir kuzummm

oh sevindim kuzum oyle yada boyle seslerini duyuyoruz ya bunada sukur.. aradiginda guldur sarki soyle sevdigini soyle hayaller kur ki her aradiginda neselensin az da olsa ozaman daha sk aramak isteyecektir daha fazla zaman ayiracaktir kuzummm
kuzum uyuyo gibiydi ztn pek bisi konusamadik:) ay bide bu cocuk msjda döktürur telefonda bildiğin odun..kapatrkn askim seni cok cok seviyorum dedi şok oldum asureye ne koydunuz ya siz yaramis dedim ..dalga gecme ya dedi guldu o bi anlik gulumsemesi de bna yetti :):)

oh bak bende nasil mutlu oldum kuzum :) allah bozmasinn tu tu tuuuu :)
yaaaaaaa biz nasil ozluyozzzz boyle allahim yaaaa sabirrrr :)

oh bak bende nasil mutlu oldum kuzum :) allah bozmasinn tu tu tuuuu :)
yaaaaaaa biz nasil ozluyozzzz boyle allahim yaaaa sabirrrr :)
hemde nasil ozlemek kuzum hep birlikte oldugumuz zamanları düşünüyorum. .meger ne guzl gunlermis,bi msj atmk,aramak ne onemliymis kiymetini anladim..

foto atmayi bilmiyorum yoksa en azından bi gormus olurdn demetcim bayadr konuşuyoruz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…