- 26 Haziran 2014
- 3.556
- 3.254
- 248
oyle yavrucum malesef.. ama alistik hadi asma yuzunu allaha sukur haberlerini aliyoruz bu da yeter demiiiKıyamam ya cok zor tatlim..tmm iyi olduğunu biliyosun,konusuyosun fln ama gorememek,konusamamak,sarilamamak kotu
memnun oldum canim gel hosgeldin :) bizde senle tanismadik henuz bende demet tatlim :)Ben geldim kızlarrr ben tanışma faslı varmış kaçırmamBen Özge :)
Sosyal ağlarda bende varımmmm
ozgecim mrbb iyi yakaladin bnde başak:)Ben geldim kızlarrr ben tanışma faslı varmış kaçırmamBen Özge :)
Sosyal ağlarda bende varımmmm
aynen canim ya guzel olur bulabilirseen :) beklerizz :)tatlım askerimle fotomuz yok malesef elimde ama atabilsem tek atardim insan konustugu kisiyi merak ediyor:)
memnun oldum canim gel hosgeldin :) bizde senle tanismadik henuz bende demet tatlim :)
ozgecim mrbb iyi yakaladin bnde başak:)
canlar gozlerim kapaniyorr ben hayaller alemine dalayimm artik :) yarin gorusuruuuux optum hepinizi iyi geceleeeer
bnde tatlimmMemnun oldumm canımm
iyi geceler kuzum :) bnde yatıyorum artik ..ozgecim sanaada iyi geceler:)canlar gozlerim kapaniyorr ben hayaller alemine dalayimm artik :) yarin gorusuruuuux optum hepinizi iyi geceleeeer
ben varım kii :)Tam geldimm herkes uyuyorrrİyi geceler kızlarr kendinize iyi bakın :)
ben varım kii :)
iyiyim tatlım sen nasılsın bakalım:)Merhabaa canımmm nasılsınn :)
İiyim kuzucum bende ne yapayımm :) Senin askerinmi gelmişti canım yanlış hatırlamıyorsammmiyiyim tatlım sen nasılsın bakalım:)
evet canım izinde şuan pztsi döncek :)İiyim kuzucum bende ne yapayımm :) Senin askerinmi gelmişti canım yanlış hatırlamıyorsammm
Tu tu tuuu masallah bebegim sizin ne guzel boyle devamli geliyo gidiyo :) rabbim bizimkinide hayislisiyla sizinki gibi nasip etsinnnn:)evet canım izinde şuan pztsi döncek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?