2014 Yarenleri! :)

Nasıl geçiyor canım neler yaptınnnızz
cumartesi geldi abimin asker eglencesi vardı tatlım işte.. Eğlenceden sonra arabayla gezdik 2 bucukta evdeydim:) pazar günüde rakı balık yaptık cok eglenceliydi :) Dün sinemaya gittik..yarın abimi yolcu edeceğiz beraber.. persembe falanda bi günlük şehir dışına tatile çıkacagız kısmetse.. Haftasonuda arkdası ve sevgilisiyle bişeyler yapmayı planlıyoruz bakalım:) bizde böyle.. 3 gun evci izni hakkı kaldı. 4 ay sonrada tezkere zaten bide bende gidiyorum her ay carsı izninde görüşüyoruz :)

masallah canim cok guzelmis :) siz evlimiydiniz canim?

gunaydin pitirciklar bugun öğle arasında kargoyu tamamlıyorum resmini ceker gönderiririm sizede

napalim bebeğim boyle. .konustum ama yinede keyiflenemedim cok yorulmuş bi garip oldm böyle ama olsun bunada şükür
çok şükür canm sonraki mesajında gördüm askerinin gülüşü bile yetmiş bak çok şükür buna da
Ben geldim kızlarrr ben tanışma faslı varmış kaçırmam Ben Özge :)
Sosyal ağlarda bende varımmmm
canım o meşhur sosyal ağı kullanan pek yok galiba burda bana özel mesaj atarsan linkini ekleyeyim seni, hoşgeldin canım

gunaydin pitirciklar bugun öğle arasında kargoyu tamamlıyorum resmini ceker gönderiririm sizede
hadi bekliyoruz bakalım kuşum
Selaaam ben geldimmm.
selam canım ben de daha yeni geldim anca yazıyorum ama

kizlarrrr bn geldim. .keyifler nasil bakalım :)
çok şükür canım benim, sen nasılsın?

canlaaar ben geldiim!
ya ben böyle erkenden uyuyuveriyorum işte kusura bakmayın artık dün akşam iyi geceler diyemeden gidiverdiim. nasılsınız bakalım canlar?

kargoyu gonderemedim cok gec ciktim isten kasada sorun vardi is arkadaslarima sinir oldum hicbiri yardim etmedi gavurlar alarmlar caldi durdu banka da bugun resmen cildirdim. ben ciktigimda postane coktan kapanmisti bile.. yarin gonderirim artik canim..

olsun kuzucum vardır bunda da bir hayır sen sıkma canını
İyi akşamlarrr kızlarrrr
iyi akşamlar bebeğimm

bn cok iyiyim kizlarr:) askerimle ogln konuşmuştuk. .simdide aradi yarim saat konustuk özledim seni dedim agladi ya cok üzüldüm sonrada bna böyle şeyler söyleme dayanamiyorum dedi kafam dagilmisti gozumun onune geldin dedi..bnde baktım uzuldu cenem düştü konuştum da konustum sakalastik kafasını dağıttim biraz :)

ay kıyamam yaaa ben de şuan çok duygusallığın son noktasındayım deli gibi özledim aşırı duygusalım şuan ne hikmetse hayır olsun bakalım. arasa da sesini duysam askerimin kuzum ne kadar zor da olsa ona çok yansıtma bak onlar kat kat fazla üzülüyorlar

ewet tatlım ya aslında gayet norml bi şekilde özledim dedim ama kurban oldugum dayanamadi..o öyle olunca gözlerim doldu ama hic çaktırmadim devam ettim:) herzmnki gibi dolunayda dilegimizide tuttuk:) cok şükür. ...
inşallah sende duyarsin bugun askerinin sesini ..uzme bebeğim kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…