evet canım izinde şuan pztsi döncek :)
:) kuzucuuum bende burdayimmm uyudun mu bilmiyorum amaaa:)Tam geldimm herkes uyuyorrrİyi geceler kızlarr kendinize iyi bakın :)
AMİİİN canm inşallah rabbim gönlünüze göre versin.. Yakın olmanın güzelliği :)Tu tu tuuu masallah bebegim sizin ne guzel boyle devamli geliyo gidiyo :) rabbim bizimkinide hayislisiyla sizinki gibi nasip etsinnnn:)
cumartesi geldi abimin asker eglencesi vardı tatlım işte.. Eğlenceden sonra arabayla gezdik 2 bucukta evdeydim:) pazar günüde rakı balık yaptık cok eglenceliydi :) Dün sinemaya gittik..yarın abimi yolcu edeceğiz beraber.. persembe falanda bi günlük şehir dışına tatile çıkacagız kısmetse.. Haftasonuda arkdası ve sevgilisiyle bişeyler yapmayı planlıyoruz bakalım:) bizde böyle.. 3 gun evci izni hakkı kaldı. 4 ay sonrada tezkere zaten bide bende gidiyorum her ay carsı izninde görüşüyoruz :)Nasıl geçiyor canım neler yaptınnnızz
masallah canim cok guzelmis :) siz evlimiydiniz canim?cumartesi geldi abimin asker eglencesi vardı tatlım işte.. Eğlenceden sonra arabayla gezdik 2 bucukta evdeydim:) pazar günüde rakı balık yaptık cok eglenceliydi :) Dün sinemaya gittik..yarın abimi yolcu edeceğiz beraber.. persembe falanda bi günlük şehir dışına tatile çıkacagız kısmetse.. Haftasonuda arkdası ve sevgilisiyle bişeyler yapmayı planlıyoruz bakalım:) bizde böyle.. 3 gun evci izni hakkı kaldı. 4 ay sonrada tezkere zaten bide bende gidiyorum her ay carsı izninde görüşüyoruz :)
tabiki çok şükür canım yine denapalim bebeğim boyle. .konustum ama yinede keyiflenemedim cok yorulmuş bi garip oldm böyle ama olsun bunada şükür
selaam hosgeldin :)Selaaam ben geldimmm.
yok tatlım değiliz :)masallah canim cok guzelmis :) siz evlimiydiniz canim?
çok şükür canm sonraki mesajında gördüm askerinin gülüşü bile yetmiş bak çok şükür buna danapalim bebeğim boyle. .konustum ama yinede keyiflenemedim cok yorulmuş bi garip oldm böyle ama olsun bunada şükür
canım o meşhur sosyal ağı kullanan pek yok galiba burda bana özel mesaj atarsan linkini ekleyeyim seni, hoşgeldin canımBen geldim kızlarrr ben tanışma faslı varmış kaçırmamBen Özge :)
Sosyal ağlarda bende varımmmm
hadi bekliyoruz bakalım kuşumgunaydin pitirciklarbugun öğle arasında kargoyu tamamlıyorum resmini ceker gönderiririm sizede
selam canım ben de daha yeni geldim anca yazıyorum amaSelaaam ben geldimmm.
çok şükür canım benim, sen nasılsın?kizlarrrr bn geldim. .keyifler nasil bakalım :)
olsun kuzucum vardır bunda da bir hayır sen sıkma canınıkargoyu gonderemedim cok gec ciktim isten kasada sorun vardi is arkadaslarima sinir oldum hicbiri yardim etmedi gavurlar alarmlar caldi durdu banka da bugun resmen cildirdim. ben ciktigimda postane coktan kapanmisti bile.. yarin gonderirim artik canim..
iyi akşamlar bebeğimmİyi akşamlarrr kızlarrrr
ay kıyamam yaaabn cok iyiyim kizlarr:) askerimle ogln konuşmuştuk. .simdide aradi yarim saat konustuk özledim seni dedim agladi ya cok üzüldüm sonradabna böyle şeyler söyleme dayanamiyorum dedi kafam dagilmisti gozumun onune geldin dedi..bnde baktım uzuldu cenem düştü konuştum da konustum sakalastik kafasını dağıttim biraz :)
ewet tatlım ya aslında gayet norml bi şekilde özledim dedim ama kurban oldugum dayanamadi..o öyle olunca gözlerim doldu ama hic çaktırmadim devam ettim:) herzmnki gibi dolunayda dilegimizide tuttuk:) cok şükür. ...ay kıyamam yaaaben de şuan çok duygusallığın son noktasındayım deli gibi özledim aşırı duygusalım şuan ne hikmetse hayır olsun bakalım. arasa da sesini duysam askerimin kuzum ne kadar zor da olsa ona çok yansıtma bak onlar kat kat fazla üzülüyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?