inşallah canım bekliyorum işte bakalımewet tatlım ya aslında gayet norml bi şekilde özledim dedim ama kurban oldugum dayanamadi..o öyle olunca gözlerim doldu ama hic çaktırmadim devam ettim:) herzmnki gibi dolunayda dilegimizide tuttuk:) cok şükür. ...
inşallah sende duyarsin bugun askerinin sesini ..uzme bebeğim kendini
Allah sabir selamet versin tatlim yaaAbiciğimi gönderdikGökhanımda yanımdaydı ağlama diyip duruyo bana annem babamı öyle gorunce dayanamadım bende
saolasın canım evet uzun dönem o da askım gibiAllah sabir selamet versin tatlim yaauzun donem mi abicigin oooooffff coook canim aciyoooo ben onun kokusunu duymadan nasil 1yil geciriceeem bugun o valizi hazirlarken gidiyo oldugunu idrak ettim sanirim
Oooof ooooooof bebegim icime bi agirlik coktu resmensaolasın canım evet uzun dönem o da askım gibiGeçiyo canım be zaman bi şekilde tek korkum sağ salim dönsünler yeter. Varsın biz hasretini çekelim. Sen daha dur bebeğim o otobüs hızla kalkıp birden bire gözden kaybolunca asıl yuregine yumruk iniyomuş gibi hissediyosun. Bugün gökhan anltıyo işte nidanın ben giderkenki ağlamasını unutmuyorum annem bile okadar aglamadı diyo feryat figan kopardı benide ağlattı diyo dedim kıymetini bil
kuzum çook rahattık biz :) ankesörlüden gunde 5 6 kez arardı abartmıyorum. İletişim konsunda çok rahattık. gökhan bide en kötü bölükteydi 4. bölük vietnam diyorlaR inşlah nişanlın o bölüğe düşmez. Geç teslim olmasın olabildiğince erken teslim olsun canım onunlada alakalı bişey..Oooof ooooooof bebegim icime bi agirlik coktu resmenalasehirde rahat konusabiliyomuydunuz tatlim ya beni arayabilir mi ordan yada ben arayabilirmiyim siz nasil iletisim kurmustunuz kuzucum?
Diger boluklere gore ne gibi dezavanajlari var bebegimkuzum çook rahattık biz :) ankesörlüden gunde 5 6 kez arardı abartmıyorum. İletişim konsunda çok rahattık. gökhan bide en kötü bölükteydi 4. bölük vietnam diyorlaR inşlah nişanlın o bölüğe düşmez. Geç teslim olmasın olabildiğince erken teslim olsun canım onunlada alakalı bişey..
selam canım ben de daha yeni geldim anca yazıyorum ama
ben mesaj yazana kadar siz baya konuşmuşsunuz canımtatlım dun konustum yemekhanede artk..burda firsatim olur aramak icn dedi bakalım ins. bni unuttun aramiyosun dedimtribimi yaptim
pofi naber kııızzzcanlaarrr!!
ben geldiiimm
saol bebeğim nerelerdesin yaben mesaj yazana kadar siz baya konuşmuşsunuz canım
çok sevindim konuşmanıza herşey yoluna giriyor galiba
pofi naber kııızzzdenk gelemiyoz sen geldiğinde evde oluyorum ordada pek girmiyorum pc kardeşte oluyor teldende sinir geliyo
denk gelemiyoz bi türlü yaasaol bebeğim nerelerdesin ya
kızdın bana haklısın
ewet tatlım yadenk gelemiyoz bi türlü yaa
eğitim alanına en uzak yer canım.. Çok yürüyecekler. Başındaki komutanlar çok sertmiş falan neyse anlatıpta moralini bozmak istemem gökhan orda yaptıgı halde çocuk rahattı yani işini bilcek sevdiceğinDiger boluklere gore ne gibi dezavanajlari var bebegiminsallah o boluge dusmez ama mazeretinden dolayi 1gun gec gidicek sanirim ozaman o boluge duser gec gidicegi icin;( hayirlisi kuzum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?