2014 Yarenleri! :)

inşallah canım bekliyorum işte bakalım

kızlar ben yatıyorum çok yorgunum askerim aramadı, ararsa uyanırım zaten, haydi iyi geceler öpüldünüz

Kizlaar bugun askerimin valizini hazirladik kayinvalidemle beraber aglastik durduk suana kadar cok iyiydim ama o valizi hazirlarken yuregim paramparca oldu allahim yardim etsin bize bn onu cooook seviyorum

Abiciğimi gönderdik Gökhanımda yanımdaydı ağlama diyip duruyo bana annem babamı öyle gorunce dayanamadım bende

Abiciğimi gönderdik Gökhanımda yanımdaydı ağlama diyip duruyo bana annem babamı öyle gorunce dayanamadım bende
Allah sabir selamet versin tatlim yaa uzun donem mi abicigin oooooffff coook canim aciyoooo ben onun kokusunu duymadan nasil 1yil geciriceeem bugun o valizi hazirlarken gidiyo oldugunu idrak ettim sanirim

Allah sabir selamet versin tatlim yaa uzun donem mi abicigin oooooffff coook canim aciyoooo ben onun kokusunu duymadan nasil 1yil geciriceeem bugun o valizi hazirlarken gidiyo oldugunu idrak ettim sanirim
saolasın canım evet uzun dönem o da askım gibi Geçiyo canım be zaman bi şekilde tek korkum sağ salim dönsünler yeter. Varsın biz hasretini çekelim. Sen daha dur bebeğim o otobüs hızla kalkıp birden bire gözden kaybolunca asıl yuregine yumruk iniyomuş gibi hissediyosun. Bugün gökhan anltıyo işte nidanın ben giderkenki ağlamasını unutmuyorum annem bile okadar aglamadı diyo feryat figan kopardı benide ağlattı diyodedim kıymetini bil

Oooof ooooooof bebegim icime bi agirlik coktu resmen alasehirde rahat konusabiliyomuydunuz tatlim ya beni arayabilir mi ordan yada ben arayabilirmiyim siz nasil iletisim kurmustunuz kuzucum?

Oooof ooooooof bebegim icime bi agirlik coktu resmen alasehirde rahat konusabiliyomuydunuz tatlim ya beni arayabilir mi ordan yada ben arayabilirmiyim siz nasil iletisim kurmustunuz kuzucum?
kuzum çook rahattık biz :) ankesörlüden gunde 5 6 kez arardı abartmıyorum. İletişim konsunda çok rahattık. gökhan bide en kötü bölükteydi 4. bölük vietnam diyorlaR inşlah nişanlın o bölüğe düşmez. Geç teslim olmasın olabildiğince erken teslim olsun canım onunlada alakalı bişey..

Diger boluklere gore ne gibi dezavanajlari var bebegim insallah o boluge dusmez ama mazeretinden dolayi 1gun gec gidicek sanirim ozaman o boluge duser gec gidicegi icin;( hayirlisi kuzum yaa

kızlar selamm bir türlü gelemiyorum okul çok yoğunlaştı proje yazıyoruz 10 kişlik grupla herkes farklı bölümlerde bi bulusup yazamadık gecen hafta teslim ve sunum gunuydu baktım toplanamıyorlar sinirlendm ben yazarım projeyi dedim derse gidemeyecektim zaten yazdım teslimde ettim aptal adm dğn gece mail atmış eksik hataları duzelttirmek için ve teslimi yarına istiyo ve ayrıca yarın sınav yapıcak herseyi son dkka söylemesinden bıktım artık 10 kişi nasıl toplanıp düzeltelim yine bana kaldı sinirde ölüyorum bide uyduruk bi ders ya notu kafanıza takmayı vericem söyle böyle dio daha sınav şu bu ugraştıo offf çok bunaldım kızlarr

kızlar selamm bir türlü gelemiyorum okul çok yoğunlaştı proje yazıyoruz 10 kişlik grupla herkes farklı bölümlerde bi bulusup yazamadık gecen hafta teslim ve sunum gunuydu baktım toplanamıyorlar sinirlendm ben yazarım projeyi dedim derse gidemeyecektim zaten yazdım teslimde ettim aptal adm dğn gece mail atmış eksik hataları duzelttirmek için ve teslimi yarına istiyo ve ayrıca yarın sınav yapıcak herseyi son dkka söylemesinden bıktım artık 10 kişi nasıl toplanıp düzeltelim yine bana kaldı sinirde ölüyorum bide uyduruk bi ders ya notu kafanıza takmayı vericem söyle böyle dio daha sınav şu bu ugraştıo offf çok bunaldım kızlarr

Diger boluklere gore ne gibi dezavanajlari var bebegim insallah o boluge dusmez ama mazeretinden dolayi 1gun gec gidicek sanirim ozaman o boluge duser gec gidicegi icin;( hayirlisi kuzum yaa
eğitim alanına en uzak yer canım.. Çok yürüyecekler. Başındaki komutanlar çok sertmiş falan neyse anlatıpta moralini bozmak istemem gökhan orda yaptıgı halde çocuk rahattı yani işini bilcek sevdiceğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…