- 17 Aralık 2012
- 2.845
- 692
- 198
niye bi tek sana kalıyor canım? grup çalışmalarını bende bu yüzden sevmiyorum. Genelde 1 kişi çok fazla ugrasır diğerleri hep savsaklar..kızlar selamm bir türlü gelemiyorum okul çok yoğunlaştı proje yazıyoruz 10 kişlik grupla herkes farklı bölümlerde bi bulusup yazamadık gecen hafta teslim ve sunum gunuydu baktım toplanamıyorlar sinirlendm ben yazarım projeyi dedim derse gidemeyecektim zaten yazdım teslimde ettim aptal adm dğn gece mail atmış eksik hataları duzelttirmek için ve teslimi yarına istiyo ve ayrıca yarın sınav yapıcak herseyi son dkka söylemesinden bıktım artık 10 kişi nasıl toplanıp düzeltelim yine bana kaldı sinirde ölüyorum bide uyduruk bi ders ya notu kafanıza takmayı vericem söyle böyle dio daha sınav şu bu ugraştıo offf çok bunaldım kızlarr
kıyamam ya. arayamamak sesini duyamamak çok zordur eminim, iyi gidiyor çook şükür bebeğiiimmmNaber canım nasılsın askerlik nasıl gidiyor?İki gündür aramıyor.
ivitt ya özleştik bakiyim vallahi özleştik anneem. iyiyim hayatıım seni sormalı bebeğimpofi naber kııızzzdenk gelemiyoz sen geldiğinde evde oluyorum ordada pek girmiyorum pc kardeşte oluyor teldende sinir geliyo
yaaa çok zordur bebeğim eminim. bilirim. hepimiz geçtik o yollardan.. sanki canından can gidiyor bir parçanı koparıyorlarKizlaar bugun askerimin valizini hazirladik kayinvalidemle beraberaglastik durduk suana kadar cok iyiydim ama o valizi hazirlarken yuregim paramparca oldu allahim yardim etsin bize bn onu cooook seviyorum
Allah kavuştursun canım, hayırlı teskereler..Abiciğimi gönderdikGökhanımda yanımdaydı ağlama diyip duruyo bana annem babamı öyle gorunce dayanamadım bende
oo Muti hanımlar da burdaymış efenim
evet farkettim kayıplardasıın. işte hep bir kişiye kalır o işler. ne anladım grup işinden nerde kaldı bunun grup ödevi. Allah kolaylık versin canımkızlar selamm bir türlü gelemiyorum okul çok yoğunlaştı proje yazıyoruz 10 kişlik grupla herkes farklı bölümlerde bi bulusup yazamadık gecen hafta teslim ve sunum gunuydu baktım toplanamıyorlar sinirlendm ben yazarım projeyi dedim derse gidemeyecektim zaten yazdım teslimde ettim aptal adm dğn gece mail atmış eksik hataları duzelttirmek için ve teslimi yarına istiyo ve ayrıca yarın sınav yapıcak herseyi son dkka söylemesinden bıktım artık 10 kişi nasıl toplanıp düzeltelim yine bana kaldı sinirde ölüyorum bide uyduruk bi ders ya notu kafanıza takmayı vericem söyle böyle dio daha sınav şu bu ugraştıo offf çok bunaldım kızlarr
amin canımAmin pofudukcum sağol hepimizi kavuştursun..
canım çok sevindim :) hatırlıyomusun ya ilk gittiği zamanlar çok sık arayamıyodu seninki.. Bende sinir olurdum sizinkiler arayamayıncacanımslaaar, ben geldiiim
dün akşam uyuyorum dedim ya iki dakika televizyona baktım da o ara aradı askeriim rahat rahat konuştuk çok şükür Allahıma
sonra gece yarısı yine aramış ama muhtemelen benim uyuduğumu düşünüp kısa çaldırdı uyanmayayım diyeöylelikle ikinciye konuşmadık ama ilkinde doya doya konuştuk çok şükür yine de
sağolasın hatırlamaz mıyım canım, çok şükür daha çabucak geçiyor sanki artık şu sıralar maşallahımız varcanım çok sevindim :) hatırlıyomusun ya ilk gittiği zamanlar çok sık arayamıyodu seninki.. Bende sinir olurdum sizinkiler arayamayıncaZaman geçtikçe daha çok rahatlıyorlar işte çok şükür.. Yarıladınız şizde hadi bakalım yav
Evet bi süre 100 ler insana çok moral veriyor gerçektensağolasın hatırlamaz mıyım canım, çok şükür daha çabucak geçiyor sanki artık şu sıralar maşallahımız var
kesinlikle canımm, her zaman derim zaten bir değil binlerce kez şükürler olsunEvet bi süre 100 ler insana çok moral veriyor gerçektenŞükür tabi canım bu günlerimize.. 365ten başladık yani dile kolay
Iyiyim bnde canikom isteyim birazdan cikcam artikin :)ivitt ya özleştik bakiyim vallahi özleştik anneem. iyiyim hayatıım seni sormalı bebeğim
6 da çıkmıyor muydun bebeğiimIyiyim bnde canikom isteyim birazdan cikcam artikin :)
Ah ahh nerde o günler bebegim :)6 da çıkmıyor muydun bebeğiim
8di 7 olmuştu heralde hayatım, bu arada sizleri çok özlemişim gelmeniz iyi oldu ya muti de döneydi şuraya iyiydi değil mi bebeğimAh ahh nerde o günler bebegim :)
Evet ya ozledim valla muhabbetinizi mutide gelir ama yakindir hissediyorum :) o artik nişanlı bir bayaan :) yoğun sevdigide yaninda ohh:)8di 7 olmuştu heralde hayatım, bu arada sizleri çok özlemişim gelmeniz iyi oldu ya muti de döneydi şuraya iyiydi değil mi bebeğim
herkes toplanıp kıytırık bi ödevi yapamadılar işte perşembe aksam oldu whatsaaptan konusup yapalım dşolar allah aşkına nıda olur mu öyle şey cumada teslimdi aptal hepsi neyse bende yaptım bitti şimd düzeltleride yaptım tam 2saatte çok moralim bozukniye bi tek sana kalıyor canım? grup çalışmalarını bende bu yüzden sevmiyorum. Genelde 1 kişi çok fazla ugrasır diğerleri hep savsaklar..
nasılsın canım ya görüşemedik sinirlerimde bozuk off aglıcam suanevet farkettim kayıplardasıın. işte hep bir kişiye kalır o işler. ne anladım grup işinden nerde kaldı bunun grup ödevi. Allah kolaylık versin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?