2014 Yarenleri! :)

niye bi tek sana kalıyor canım? grup çalışmalarını bende bu yüzden sevmiyorum. Genelde 1 kişi çok fazla ugrasır diğerleri hep savsaklar..

Kizlaar bugun askerimin valizini hazirladik kayinvalidemle beraber aglastik durduk suana kadar cok iyiydim ama o valizi hazirlarken yuregim paramparca oldu allahim yardim etsin bize bn onu cooook seviyorum
yaaa çok zordur bebeğim eminim. bilirim. hepimiz geçtik o yollardan.. sanki canından can gidiyor bir parçanı koparıyorlar

Abiciğimi gönderdik Gökhanımda yanımdaydı ağlama diyip duruyo bana annem babamı öyle gorunce dayanamadım bende
Allah kavuştursun canım, hayırlı teskereler..
oo Muti hanımlar da burdaymış efenim

evet farkettim kayıplardasıın. işte hep bir kişiye kalır o işler. ne anladım grup işinden nerde kaldı bunun grup ödevi. Allah kolaylık versin canım

canımslaaar, ben geldiiim
dün akşam uyuyorum dedim ya iki dakika televizyona baktım da o ara aradı askeriim rahat rahat konuştuk çok şükür Allahıma
sonra gece yarısı yine aramış ama muhtemelen benim uyuduğumu düşünüp kısa çaldırdı uyanmayayım diye öylelikle ikinciye konuşmadık ama ilkinde doya doya konuştuk çok şükür yine de

canım çok sevindim :) hatırlıyomusun ya ilk gittiği zamanlar çok sık arayamıyodu seninki.. Bende sinir olurdum sizinkiler arayamayınca Zaman geçtikçe daha çok rahatlıyorlar işte çok şükür.. Yarıladınız şizde hadi bakalım yav

sağolasın hatırlamaz mıyım canım, çok şükür daha çabucak geçiyor sanki artık şu sıralar maşallahımız var

8di 7 olmuştu heralde hayatım, bu arada sizleri çok özlemişim gelmeniz iyi oldu ya muti de döneydi şuraya iyiydi değil mi bebeğim
Evet ya ozledim valla muhabbetinizi mutide gelir ama yakindir hissediyorum :) o artik nişanlı bir bayaan :) yoğun sevdigide yaninda ohh:)

niye bi tek sana kalıyor canım? grup çalışmalarını bende bu yüzden sevmiyorum. Genelde 1 kişi çok fazla ugrasır diğerleri hep savsaklar..
herkes toplanıp kıytırık bi ödevi yapamadılar işte perşembe aksam oldu whatsaaptan konusup yapalım dşolar allah aşkına nıda olur mu öyle şey cumada teslimdi aptal hepsi neyse bende yaptım bitti şimd düzeltleride yaptım tam 2saatte çok moralim bozuk

evet farkettim kayıplardasıın. işte hep bir kişiye kalır o işler. ne anladım grup işinden nerde kaldı bunun grup ödevi. Allah kolaylık versin canım
nasılsın canım ya görüşemedik sinirlerimde bozuk off aglıcam suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…