aynen o kavuştu sıra bizler de artıkEvet ya ozledim valla muhabbetinizi mutide gelir ama yakindir hissediyorum :) o artik nişanlı bir bayaan :) yoğun sevdigide yaninda ohh:)
iyiyim canım çok şükür işte, sen çok gerginsin ya kendini sakinleştirmeye bak bebeğiimm sıkma canınınasılsın canım ya görüşemedik sinirlerimde bozuk off aglıcam suan
iyi akşamlar canııım hoşgeldinİyi aksamlarrr şekerlerrr
tabiiki hoşgeldin canıımBen de gelebilir miyim ? :)
öğretmenine söylersin ozaman kusura bakmasınlar sadece sen emek vermişsin.herkes toplanıp kıytırık bi ödevi yapamadılar işte perşembe aksam oldu whatsaaptan konusup yapalım dşolar allah aşkına nıda olur mu öyle şey cumada teslimdi aptal hepsi neyse bende yaptım bitti şimd düzeltleride yaptım tam 2saatte çok moralim bozuk
napıym canım oturuyorum film izliyorum :) sen napıyosun bakalımcanlar napıyosunuz bakalıım? ben askerimle konuştum çok şükür aradı bu akşam erkenden
iyi seyirleer, iyiyim ben de askerim aradı yine nöbetteymişte konuştuk biraz arıcak yine nöbet bitmeden devriye geliyormuşta kapattık şimdinapıym canım oturuyorum film izliyorum :) sen napıyosun bakalım
nasılsın canım ya görüşemedik sinirlerimde bozuk off aglıcam suanevet farkettim kayıplardasıın. işte hep bir kişiye kalır o işler. ne anladım grup işinden nerde kaldı bunun grup ödevi. Allah kolaylık versin canım
Pofudukk uyudun mu heyy :)canlar napıyosunuz bakalıım? ben askerimle konuştum çok şükür aradı bu akşam erkenden
Unv ogrencisi olmuslar bi odevi yapamiolar iste kendimle gurur duydum yaöğretmenine söylersin ozaman kusura bakmasınlar sadece sen emek vermişsin.
Yaaaaa deme oyleeeeeee bebegim bizde 365iiiz uuuufEvet bi süre 100 ler insana çok moral veriyor gerçektenŞükür tabi canım bu günlerimize.. 365ten başladık yani dile kolay
hb tatlim ..bizde uzun donm daha 281 deyiz yolumuz uzun askerim tuncelide bnm..iletişim sorunumuz var biraz, butun gun kizlarin kafasını sisiriyorum:) basak bnde kuzum ..istde oturuyorum . sen neresindesin
Bende deniz fusuncummm coook memnun oldum:) 365guncuk yapicak bnm sevdigim, canim nisanlimmben aydinliyimmmm ama is sebebiyle denizlide ikamet ediyorum tatlimmm:) iste boyleee:) acemi birligi yakin coook sukur insaAllah ustasida hayirlisiyla yakin ve rahat edebilicegi bi yere cikaaar dua edelim hepimiz birbirimize sag salim gidip gelsinler kavusalim onlara:)
kisa donem canim agustosta gitti ocagin sonu donecek insallah.. belcikada yasiyoruz canim burda yetistim okudum ise girdim birakip turkiyeye gitmemi istemez biliyorum.. hayirlisi..
anliyorum canim uzun donem daha da zor valla allah yardimciniz olsun ;:
canım sen istanbulun neresinde oturuyodun kii :)
at at kuzum yeridir valla bilirim o mutluluğu
çok sevinecektir yavrum eminim inşallah gidebilirsiniz♥
Allah yardımcısı olsun askerlerimizin hepsinin.
yani daha kullanılmaya başlandı mı bilmiyorum ama ayağın daha rahat etmesini sağlayan daha iyi koruyan bir ayakkabıymış yazılanlara göre en iyi botmuş
geç olsun da güç olmasın bebeğimm benim :)
çok güzel şey hem de canım beniimm çok şükür bize bu duyguları hissettiren Rabbime♥ bu aşkı nasip edene♥
selaam :)
merhabaa kuzu :)
kuzumm hoşgeldin :)
Ailem aydinda bitanem ben denizlide yalnizimGeçer kuzum geçer Allah sağlık sıhhat verir de dönerler inşallah :) acemilik bitti Heraldetelefon sokmadı mı içeri balım:) ben Pendik'te oturuyorum canım sen peki :)
Kasım'da gidecek ozaman demi tatlım :) acemilik neresi peki? Allah bir şekilde geçirtiyor günleri sabırdan başka birşey yapamıyoruz malesefinşallah canm Allah gönlünüze göre verir inşallah :) ailen nerde oturuyor peki?
Olmaz mı canım uzun dönm Oyy oyyyherşeyin başı sabır gözün Aydın canm şimdiden Allah sağ salim Dönmesini nasip etsin
Pendik'te balım :) sen peki?
Aynen yavrucumsen nasılsın görüşmeyeli
Manisa/alasehire gidiyo tatlimGeçer kuzum geçer Allah sağlık sıhhat verir de dönerler inşallah :) acemilik bitti Heraldetelefon sokmadı mı içeri balım:) ben Pendik'te oturuyorum canım sen peki :)
Kasım'da gidecek ozaman demi tatlım :) acemilik neresi peki? Allah bir şekilde geçirtiyor günleri sabırdan başka birşey yapamıyoruz malesefinşallah canm Allah gönlünüze göre verir inşallah :) ailen nerde oturuyor peki?
Olmaz mı canım uzun dönm Oyy oyyyherşeyin başı sabır gözün Aydın canm şimdiden Allah sağ salim Dönmesini nasip etsin
Pendik'te balım :) sen peki?
Aynen yavrucumsen nasılsın görüşmeyeli
Benim sevdicegim isini bilir bebegim yaaeğitim alanına en uzak yer canım.. Çok yürüyecekler. Başındaki komutanlar çok sertmiş falan neyse anlatıpta moralini bozmak istemem gökhan orda yaptıgı halde çocuk rahattı yani işini bilcek sevdiceğin
Iyi geceler tatlimmm nasilsin napiosuniyi geceler canlarim
iyi olmaya calisiyorum canim napayim yaticam birazdan saolasin sen nasilsin?Iyi geceler tatlimmm nasilsin napiosun
Bnde iyi olmaya calisiyorum tatlim yarin sevdigimi ugurluyorum askereiyi olmaya calisiyorum canim napayim yaticam birazdan saolasin sen nasilsin?
canim cok zor biliyorum ama dayanmalisin.. ben askere gittigi ani unutamiyorum biliyomusun bayilacak kadar agladim nerdeyse ilk defa oyle bisey yasadim resmen hickira hickira aglamaktan karnima agrilar girmisti.. en zoru yarin canim yarini atlattiniz mi birde yarin aksam seni aradimi insallah kendine gelceksin canimBnde iyi olmaya calisiyorum tatlim yarin sevdigimi ugurluyorum askerekotuyum
InsaAllah tatlim insaAllahcanim cok zor biliyorum ama dayanmalisin.. ben askere gittigi ani unutamiyorum biliyomusun bayilacak kadar agladim nerdeyse ilk defa oyle bisey yasadim resmen hickira hickira aglamaktan karnima agrilar girmisti.. en zoru yarin canim yarini atlattiniz mi birde yarin aksam seni aradimi insallah kendine gelceksin canim
E yakınına gidiyormuş canım :) bildiğim kadarıyla denizliyle manisa çok yakın ustalıkta orda mıManisa/alasehire gidiyo tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?