2014 Yarenleri! :)

Evet ya ozledim valla muhabbetinizi mutide gelir ama yakindir hissediyorum :) o artik nişanlı bir bayaan :) yoğun sevdigide yaninda ohh:)
aynen o kavuştu sıra bizler de artık ben de çok özlüyorum kuzum sizleri
nasılsın canım ya görüşemedik sinirlerimde bozuk off aglıcam suan
iyiyim canım çok şükür işte, sen çok gerginsin ya kendini sakinleştirmeye bak bebeğiimm sıkma canını

İyi aksamlarrr şekerlerrr
iyi akşamlar canııım hoşgeldin

Ben de gelebilir miyim ? :)
tabiiki hoşgeldin canıım

canlar napıyosunuz bakalıım? ben askerimle konuştum çok şükür aradı bu akşam erkenden

öğretmenine söylersin ozaman kusura bakmasınlar sadece sen emek vermişsin.

evet farkettim kayıplardasıın. işte hep bir kişiye kalır o işler. ne anladım grup işinden nerde kaldı bunun grup ödevi. Allah kolaylık versin canım
nasılsın canım ya görüşemedik sinirlerimde bozuk off aglıcam suan
canlar napıyosunuz bakalıım? ben askerimle konuştum çok şükür aradı bu akşam erkenden
Pofudukk uyudun mu heyy :)

hb tatlim ..bizde uzun donm daha 281 deyiz yolumuz uzun askerim tuncelide bnm..iletişim sorunumuz var biraz, butun gun kizlarin kafasını sisiriyorum:) basak bnde kuzum ..istde oturuyorum . sen neresindesin

Geçer kuzum geçer Allah sağlık sıhhat verir de dönerler inşallah :) acemilik bitti Heralde telefon sokmadı mı içeri balım:) ben Pendik'te oturuyorum canım sen peki :)

Kasım'da gidecek ozaman demi tatlım :) acemilik neresi peki? Allah bir şekilde geçirtiyor günleri sabırdan başka birşey yapamıyoruz malesef inşallah canm Allah gönlünüze göre verir inşallah :) ailen nerde oturuyor peki?

Olmaz mı canım uzun dönm Oyy oyyy herşeyin başı sabır gözün Aydın canm şimdiden Allah sağ salim Dönmesini nasip etsin

canım sen istanbulun neresinde oturuyodun kii :)

Pendik'te balım :) sen peki?

Aynen yavrucum sen nasılsın görüşmeyeli

Ailem aydinda bitanem ben denizlide yalnizim yarin sabah gidicek benim sevdigim son 10saat;(

Manisa/alasehire gidiyo tatlim

Benim sevdicegim isini bilir bebegim yaa guzel gozlu sevdigim benim cooook seviyorum ben onuuu:)

Bnde iyi olmaya calisiyorum tatlim yarin sevdigimi ugurluyorum askere kotuyum
canim cok zor biliyorum ama dayanmalisin.. ben askere gittigi ani unutamiyorum biliyomusun bayilacak kadar agladim nerdeyse ilk defa oyle bisey yasadim resmen hickira hickira aglamaktan karnima agrilar girmisti.. en zoru yarin canim yarini atlattiniz mi birde yarin aksam seni aradimi insallah kendine gelceksin canim

InsaAllah tatlim insaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…