2014 Yarenleri! :)

E yakınına gidiyormuş canım :) bildiğim kadarıyla denizliyle manisa çok yakın ustalıkta orda mı
Uzun donem oldgu icin ystalik belli degil tatlim.. Hamdolsun aceniligi yakin cikti insaAllah allahin izniyle usta birligide rahat edebilicegi yakin bi yer cikar dua edelim birbirimize kuzun ben en cok buyuzdn uzuluyorum bilinmezlige dogru yola cikiyo

Uzun donem oldgu icin ystalik belli degil tatlim.. Hamdolsun aceniligi yakin cikti insaAllah allahin izniyle usta birligide rahat edebilicegi yakin bi yer cikar dua edelim birbirimize kuzun ben en cok buyuzdn uzuluyorum bilinmezlige dogru yola cikiyo
Bizimde kısa dönem ama ustalık gittiği yerde belli olmuştu gerçekten insan acemiliğin güzel yere çıktığına rahat olduğuna sevinemiyor hep beynimi kemirip durdu ustalık nereye çıkıcak diye uyku uyuyamaz olmuştum canım ama iyi düşün iyi olsun bol bol dua et canım inşallah güzel yere çıkar

Sagol cnm bnm insaAllah.. Aynen oyle yaa coook sukur rabbime yakinimda olucak acemilikte ama sevinemiyorum ben.. cunku burasi gecici bide nette bazi sitelerde alasehirden %70 doguya gonderiyolar diye bisey okudum iyice fena oldum allahim su mubarek gecede insallah rahat edebilicegi yakin bi yer olur

Evet kızdım
Özledim bi de
Ne yapayım evdeyim. Senle konuşurduk vakit geçerdi eskiden şimdi pastaya böreğe vurdum kendimi. Yemiyorum da sadece yapıyorum. Adam akıllı yemek yemeyeli 48 saat omak üzere
Sen napıyosun asıl. Sevdiceğin geldi oara zaten yoktun ortamlarda Sonra anlatırsın diye umut etmiştim ki gittin.

Oo Pofi hanımlar da burdaymış
Sen de mi gittin acaba malum ortamlardan niçin yazmıyorsun bana öyretmenim?

bitti acemilik kuzum ustadayiz 1 aydir..gecicek ins:)
tel sokmadi cok sert komutanlar varmış ust devreler dahi kullanamıyomus bizde riske atmadik,teslim ettik telefonu. .ankesörlüden konuşuyoruz iste..
ya kuzum bnde tuzladayim çok yakinmisiz cok sık gelirim pendige bn:)

Yaa Özür dilerim bebegim milletin derdi olduk herkes bizi takibe gecti canm sıkıldı bnmde dedikodu yapmasinlar diye kapattim bnde :))
Geldi sevdicegim gtti bile 19 gun goz acip kapayana kadr gecti. Guzel gecirdik ama zamanimizi farkli bir hismiş insanin sevdiginin yaninda olmasi :)
Sen niye yemek yemiyon bakiim
İş durumu olmadi galiba evde olduğuna gore

Yok canım haftasonundan haftasonuna iş kadınıyım
Ah bu dedikoducular ayrı koydular bizi
Çok güzel bi his di mi insanın sevdiceğiyle olması İnşallah bitiriverirsiniz de hep yanınızda olurlar.
Yemek yiyemiyom pelinim yine. Az önce kahvaltı yaptım sonra hoop direk tahliye

kıyamam ya. arayamamak sesini duyamamak çok zordur eminim, iyi gidiyor çook şükür bebeğiiimmm

Dün aradı şükür bol bol konuştuk. Bugün de arayacağını söyledi. :) Komutanın postası olacakmış. Bana kötü gibi geldi akşama kadar komutanın peşinde. Var mı buralarda postalık yapan?

senin canın sıkılmış çok ondan böylesin bnde ne zaman stres yapsam aynı yemek yiyemiyom.
evet ya harika bir duygu valla 6 aydan sonra çok iyi geldi ikimizede ayrılırken biraz sıkıntılı oluyor sadece
az kalıyor bizimde şafak 87 plakalara geldim kız şaka gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…