- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Uzun donem oldgu icin ystalik belli degil tatlim.. Hamdolsun aceniligi yakin cikti insaAllah allahin izniyle usta birligide rahat edebilicegi yakin bi yer cikarE yakınına gidiyormuş canım :) bildiğim kadarıyla denizliyle manisa çok yakın ustalıkta orda mı
Bizimde kısa dönem ama ustalık gittiği yerde belli olmuştu gerçekten insan acemiliğin güzel yere çıktığına rahat olduğuna sevinemiyor hep beynimi kemirip durdu ustalık nereye çıkıcak diye uyku uyuyamaz olmuştum canım ama iyi düşün iyi olsun bol bol dua et canım inşallah güzel yere çıkarUzun donem oldgu icin ystalik belli degil tatlim.. Hamdolsun aceniligi yakin cikti insaAllah allahin izniyle usta birligide rahat edebilicegi yakin bi yer cikardua edelim birbirimize kuzun ben en cok buyuzdn uzuluyorum bilinmezlige dogru yola cikiyo
:)))) bişi demedik kuzum. sıkıntı tınne ozamanBenim sevdicegim isini bilir bebegim yaaguzel gozlu sevdigim benim cooook seviyorum ben onuuu:)
Geçer kuzum geçer Allah sağlık sıhhat verir de dönerler inşallah :) acemilik bitti Heraldetelefon sokmadı mı içeri balım:) ben Pendik'te oturuyorum canım sen peki :)
ben zeytinburnu canım çook uzağızz
başlamak bitirmenin yarısıdır canım sık dişini.. Sınav bu zor bi sınav sabırlı olmalısınYaaaaa deme oyleeeeeee bebegim bizde 365iiiz uuuuf
Sagol cnm bnm insaAllah.. Aynen oyle yaa coook sukur rabbime yakinimda olucak acemilikte ama sevinemiyorum ben.. cunku burasi geciciBizimde kısa dönem ama ustalık gittiği yerde belli olmuştu gerçekten insan acemiliğin güzel yere çıktığına rahat olduğuna sevinemiyor hep beynimi kemirip durdu ustalık nereye çıkıcak diye uyku uyuyamaz olmuştum canım ama iyi düşün iyi olsun bol bol dua et canım inşallah güzel yere çıkar
Her sınıfta vardır canım öyleleri,bende çok şahit oldum yani . Şikayet etsende gülünç duruma düşüyosun üni. ye gidiyosun dediğin gibi lsie değilki herkes sorumlulugunu bilecek.Unv ogrencisi olmuslar bi odevi yapamiolar iste kendimle gurur duydum ya
Harbi zor bi sinavmis bebegim yaabaşlamak bitirmenin yarısıdır canım sık dişini.. Sınav bu zor bi sınav sabırlı olmalısın
kızdın bana haklısınama söylemiştim size gitcem diye. şu nişanımızı yapalım hayırlısı ile çok hızlı bir dönüş yapcam
neler yapıyon kuşum gelse bari kkya diyodum bnde kalbim temizmiş
G
Harbi zor bi sinavmis bebegim yaaallahin izniyle gecicek ama bak size bi kac ay kalmis:) dimi ama:)
Oo Pofi hanımlar da burdaymışyaaa çok zordur bebeğim eminim. bilirim. hepimiz geçtik o yollardan.. sanki canından can gidiyor bir parçanı koparıyorlar
Allah kavuştursun canım, hayırlı teskereler..
oo Muti hanımlar da burdaymış efenim
evet farkettim kayıplardasıın. işte hep bir kişiye kalır o işler. ne anladım grup işinden nerde kaldı bunun grup ödevi. Allah kolaylık versin canım
Sagol canimmOyy Allah kavuştursun. İçim cız etti ha. Ah eski günler. İyi ki bittiler.
bitti acemilik kuzum ustadayiz 1 aydir..gecicek ins:)Geçer kuzum geçer Allah sağlık sıhhat verir de dönerler inşallah :) acemilik bitti Heraldetelefon sokmadı mı içeri balım:) ben Pendik'te oturuyorum canım sen peki :)
Kasım'da gidecek ozaman demi tatlım :) acemilik neresi peki? Allah bir şekilde geçirtiyor günleri sabırdan başka birşey yapamıyoruz malesefinşallah canm Allah gönlünüze göre verir inşallah :) ailen nerde oturuyor peki?
Olmaz mı canım uzun dönm Oyy oyyyherşeyin başı sabır gözün Aydın canm şimdiden Allah sağ salim Dönmesini nasip etsin
Pendik'te balım :) sen peki?
Aynen yavrucumsen nasılsın görüşmeyeli
Yaa Özür dilerim bebegimEvet kızdım
Özledim bi de
Ne yapayım evdeyim. Senle konuşurduk vakit geçerdi eskiden şimdi pastaya böreğe vurdum kendimi. Yemiyorum da sadece yapıyorum. Adam akıllı yemek yemeyeli 48 saat omak üzere
Sen napıyosun asıl. Sevdiceğin geldi oara zaten yoktun ortamlardaSonra anlatırsın diye umut etmiştim ki gittin.
Yaa Özür dilerim bebegimmilletin derdi olduk herkes bizi takibe gecti canm sıkıldı bnmde dedikodu yapmasinlar diye kapattim bnde :))
Geldi sevdicegim gtti bile 19 gun goz acip kapayana kadr gecti. Guzel gecirdik ama zamanimizi farkli bir hismiş insanin sevdiginin yaninda olmasi :)
Sen niye yemek yemiyon bakiim
İş durumu olmadi galiba evde olduğuna gore
Eder eder hiç merak etme sen. Sakin ol öncelikle unutma bitmeyen şafak yok. Ben eski asker yareniyim bu arada ne zaman istersen bana yazabilirsin destek olmaya çalışırım.Sagol canimminsaAllah rabbim bizede ah o eski gunler iyiki bittiler demeyi nasip eder
kıyamam ya. arayamamak sesini duyamamak çok zordur eminim, iyi gidiyor çook şükür bebeğiiimmm
senin canın sıkılmış çok ondan böylesin bnde ne zaman stres yapsam aynı yemek yiyemiyom.Yok canım haftasonundan haftasonuna iş kadınıyım
Ah bu dedikoducular ayrı koydular bizi
Çok güzel bi his di mi insanın sevdiceğiyle olmasıİnşallah bitiriverirsiniz de hep yanınızda olurlar.
Yemek yiyemiyom pelinim yine. Az önce kahvaltı yaptım sonra hoop direk tahliye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?