uyuyonmu daha gelemedincanlar napıyosunuz bakalıım? ben askerimle konuştum çok şükür aradı bu akşam erkenden
ben bugünü cumartesi zannediyordum şuan farkettim cuma günü olduğunu hahahahcanlar napıyosunuz bakalıım? ben askerimle konuştum çok şükür aradı bu akşam erkenden
canım benim Allah kavuştursun..Gitti benim sevdicegiiiiim
Sagol cnm bnm insaAllah.. Aynen oyle yaa coook sukur rabbime yakinimda olucak acemilikte ama sevinemiyorum ben.. cunku burasi gecicibide nette bazi sitelerde alasehirden %70 doguya gonderiyolar diye bisey okudum iyice fena oldum allahim su mubarek gecede insallah rahat edebilicegi yakin bi yer olur
Amin bitanem tsk ederim:)canım benim Allah kavuştursun..
Insaallah kuzum insallah:)Belli olmaz nereye düşeceği sen o yazıları okuyupta canını sıkma kısmet işi birazda Hayırlısıyla inşallah iyi bi yere düşer canmm
geçecek canım zor da olsa geçecek.. Evet ama son aylar asıl hiç geçmiyor sankiG
Harbi zor bi sinavmis bebegim yaaallahin izniyle gecicek ama bak size bi kac ay kalmis:) dimi ama:)
maşallah canımbugun insallah plakalari saymaya basliyoruzzz canlarrr :) darisi basiniza insalllaaahh
ahhh kurban oldugmuuu nasil ozledim nasiiil
Allah kavuştursun tatlimGitti benim sevdicegiiiiim
cok sevindim tatlim..bundan sonrasi kolay gecer inşallahmaşallah canım
bizimde 6 gün sonra plakalar hayırlısıyla çok bekledik bugünleri
Sagol tatlimAllah kavuştursun tatlim
en zoru ztn o ilk gun tatlım. .bugunu atlatin gerisi daha kolay emin olSagol tatlimicim paramparca ne yedi ne icti ne yapti bilmiyorum aklim sadece onda
Ayyy maşallah azıcık kalmış kuzucum yaasenin canın sıkılmış çok ondan böylesin bnde ne zaman stres yapsam aynı yemek yiyemiyom.
evet ya harika bir duygu valla 6 aydan sonra çok iyi geldi ikimizede ayrılırken biraz sıkıntılı oluyor sadece
az kalıyor bizimde şafak 87 plakalara geldim kız şaka gibi
inş bebeğim ya geçiyor ama geçerken zor işte arkaya bakınca oo diyosun ne ara bu kadr zaman geçrdk.cok sevindim tatlim..bundan sonrasi kolay gecer inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?