2014 Yarenleri! :)

nasılsın canım ya görüşemedik sinirlerimde bozuk off aglıcam suan

Pofudukk uyudun mu heyy :)
aşkısıyla telefondaydık böyle olunca da onla konuşur komuşmaz bir yumuşadım zaten o neşeyle uyumuşum hemencecik zaten hehe

iyiyim bebeğim çok şükür bugünlerimize

Oo Pofi hanımlar da burdaymış
Sen de mi gittin acaba malum ortamlardan niçin yazmıyorsun bana öyretmenim?
hahahayy yok canım benim oralardayım da haftaiçi mesai yorgunluğu beni yiyip bitiriyor buraya bile 1-2 saat görünüp kaçıyorum

çook sevindim hayatım aramasına inşallah arar yine

uyuyonmu daha gelemedin
uyudum ki özüür dilerim

Gitti benim sevdicegiiiiim
Allah kavuştursun canım benim hayırlı teskereler

ben bugünü cumartesi zannediyordum şuan farkettim cuma günü olduğunu hahahah
hahaha hayıır ama bugün Cuma yaşasın Cumaaa

Bende geldim kizlaaaaar :)))
hoşgeldin canııım
bugun insallah plakalari saymaya basliyoruzzz canlarrr :) darisi basiniza insalllaaahh

ahhh kurban oldugmuuu nasil ozledim nasiiil
su gibi akıp geçsin inşallah canım darısı başımıza
kizlarrr nasilsiniz:)
iyiyiz bebeğiim sen nasılsıın?

Kizlar nasilsinizz
canımın içii hoşgeldiin iyiyizz seni sormalııı

Hosgeldin tatlim nasilsin?
hoşbulduk, çok şükür bebeğim seni sormalı asıl? sormam da hata gerçi ama inan zamanla geçecek. sen hiç sıkma canını sağı solu hiç dinleme zaten. çok zorlu bir askerlik süreci de geçirebilirsin çok rahatta olabilir. nasibinizden ötesi yok. unutma zaten önemli olan zorlu bir süreçte olsa atlatmak hayatım sabır ve dua..♥

kizlar bnde iyi gibiyim ..tunceliyi ilk duydugumda hüngür hüngür aglamistim telefonda, hic alisamam saniyodum..sanki bütün teröristler askerimin gittigi karakolu hedef almış gibi geliyodu. .Allah korusun..
ama alistim sanki tunceli fikrine onun gibi birsuru insan orda..komutanlar kac yıldır orda,demekki oluyo. .bitiyo hayirlisiyla ,die dusunmeye başladım bu dusunce cok ii geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…