evet canm ya azalttık şükürAyyy maşallah azıcık kalmış kuzucum yaa
Darısı herkeslerin başına Allahımm herkes kavuşsun herkes çok mutlu olsun inşallaaah
inşallah canim ya bi yarilasak daha kolay gecicek sankiinş bebeğim ya geçiyor ama geçerken zor işte arkaya bakınca oo diyosun ne ara bu kadr zaman geçrdk.
seninde aynı olcak bebeğim hemen geçcek zaman
yarılarsın canım ya 100lere düşünce o çok hızlı geçiyor zaten 200ler btsn gerisi kolayinşallah canim ya bi yarilasak daha kolay gecicek sanki
ewet bnde sabırsızlıkla 100 lere dusmeyi bekliyorumyarılarsın canım ya 100lere düşünce o çok hızlı geçiyor zaten 200ler btsn gerisi kolay
hemencik gelirsin inşallah canım sendeewet bnde sabırsızlıkla 100 lere dusmeyi bekliyorum
aşkısıyla telefondaydık böyle olunca da onla konuşur komuşmaz bir yumuşadım zaten o neşeyle uyumuşum hemencecik zaten hehenasılsın canım ya görüşemedik sinirlerimde bozuk off aglıcam suan
Pofudukk uyudun mu heyy :)
iyiyim bebeğim çok şükür bugünlerimizeGeçer kuzum geçer Allah sağlık sıhhat verir de dönerler inşallah :) acemilik bitti Heraldetelefon sokmadı mı içeri balım:) ben Pendik'te oturuyorum canım sen peki :)
Kasım'da gidecek ozaman demi tatlım :) acemilik neresi peki? Allah bir şekilde geçirtiyor günleri sabırdan başka birşey yapamıyoruz malesefinşallah canm Allah gönlünüze göre verir inşallah :) ailen nerde oturuyor peki?
Olmaz mı canım uzun dönm Oyy oyyyherşeyin başı sabır gözün Aydın canm şimdiden Allah sağ salim Dönmesini nasip etsin
Pendik'te balım :) sen peki?
Aynen yavrucumsen nasılsın görüşmeyeli
hahahayyOo Pofi hanımlar da burdaymış
Sen de mi gittin acaba malum ortamlardan niçin yazmıyorsun bana öyretmenim?
çook sevindim hayatım aramasına inşallah arar yineDün aradı şükür bol bol konuştuk. Bugün de arayacağını söyledi.:) Komutanın postası olacakmış. Bana kötü gibi geldi akşama kadar komutanın peşinde. Var mı buralarda postalık yapan?
uyudum ki özüür dilerimuyuyonmu daha gelemedin
Allah kavuştursun canım benim hayırlı teskerelerGitti benim sevdicegiiiiim
hahaha hayıır ama bugün Cuma yaşasın Cumaaaben bugünü cumartesi zannediyordum şuan farkettim cuma günü olduğunu hahahah
hoşgeldin canııımBende geldim kizlaaaaar :)))
su gibi akıp geçsin inşallah canım darısı başımızabugun insallah plakalari saymaya basliyoruzzz canlarrr :) darisi basiniza insalllaaahh
ahhh kurban oldugmuuu nasil ozledim nasiiil
iyiyiz bebeğiim sen nasılsıın?kizlarrr nasilsiniz:)
canımın içii hoşgeldiin iyiyizz seni sormalıııKizlar nasilsinizz
InsaAllah basakcim yaaen zoru ztn o ilk gun tatlım. .bugunu atlatin gerisi daha kolay emin ol
Hosgeldin tatlim nasilsin?kızlaar ben geldiiim
Hosgeldin canımkızlaar ben geldiiim
fıstığım hoşbulduk nasılsıınHosgeldin canım
hoşbulduk, çok şükür bebeğim seni sormalı asıl? sormam da hata gerçi ama inan zamanla geçecek. sen hiç sıkma canını sağı solu hiç dinleme zaten. çok zorlu bir askerlik süreci de geçirebilirsin çok rahatta olabilir. nasibinizden ötesi yok. unutma zaten önemli olan zorlu bir süreçte olsa atlatmak hayatım sabır ve dua..♥Hosgeldin tatlim nasilsin?
Iyiyim canim iste son dakikalarim cikcam bnde:))fıstığım hoşbulduk nasılsıın
evet bitanem bizim de mehtap 14 Allah nasip ederseIyiyim canim iste son dakikalarim cikcam bnde:))
Az kalmis canim ya hedefimiz belli o zaman su iki haftanin geçmesi :)evet bitanem bizim de mehtap 14 Allah nasip ederse
inşallah kuzum:)hemencik gelirsin inşallah canım sende
amin canim..InsaAllah basakcim yaacok enteresan hissediyorum bi bogazim dugum dugum oluyo bi gidip gelicegi icin gurur duyuyorum.. Rabbim sabir versin
ay inşallah bir aksilik çıkmazsaa kuzum♥Az kalmis canim ya hedefimiz belli o zaman su iki haftanin geçmesi :)
kizlar bnde iyi gibiyim ..tunceliyi ilk duydugumda hüngür hüngür aglamistim telefonda, hic alisamam saniyodum..sanki bütün teröristler askerimin gittigi karakolu hedef almış gibi geliyodu. .Allah korusun..
ama alistim sanki tunceli fikrine onun gibi birsuru insan orda..komutanlar kac yıldır orda,demekki oluyo. .bitiyo hayirlisiyla ,die dusunmeye başladım bu dusunce cok ii geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?