2014 Yarenleri! :)

tabiki kuzum zaman alışmayı öğretiyor bizlere, karamsarlığın yerini umutlar alıyor günden güne

Hayirlisi bebegim yaa iyi haberini aldim cok sukur icim bi nebze rahatladi.. 4.boluge duser diye korkuyodum gec gittigi icin ama cok sukur 1nci bolukteymis..

Hayirlisi bebegim yaa iyi haberini aldim cok sukur icim bi nebze rahatladi.. 4.boluge duser diye korkuyodum gec gittigi icin ama cok sukur 1nci bolukteymis..
bak her şeyin hayırlısı hayatım işte, sen sıkma o güzel canını olur mu? ben bu konuyu açtığımda daha gitmemişti bile Ağustosta açmıştım düşün bak şuan yarıladık çok şükür bir şekilde geçiyor sen yeter ki iyi düşün, kendini yiyip bitirsen ne değişecek mesela çabuk mu geçecek sanki? önemli olan kendini yıpratmadan askerini yıpratmadan gururla bitirmek askerliği

Tsk ederim tatlim.. Dogru soyluyosun kendini yipratmanin kimseye bi faydasi yok en son konustugumuzda tras olmus kafam usuyo benim dedi bebegm orda paramparca oldm yaa

Alisir tatlım o da niye kendini bu kadr saldiki tek cocukmu.
2 oglu var tatlim.. Abisi yapmadi henuz askerligini ondan once bnm nisanlim gidiyo evin kucuk oglu oldgndan daha duskunler ona belki oyuzdendir ne diycegmide bilemiyorum onun evladi tabiki ama bnmde canim cigerim gitti

hoşbulduk canım kolay gelsin. Bizde gökhanla medceziri izliyoruz ,vizeler basladı dimi tatlım
Pazartesi baslio canim tsk valla benim artist sevgilim artistlendi bana simdide uyudu :) gorevden geldiler neyse sohbet edioduk dedimki 20 kasimda geleceksin ya bi elbise alicam ilk bulusmada giymek icin ama sana resim atamam giyinince goreceksin dedim bu artist cocukta bana neden gondermiyorsunda bilmem ne hevesleniyoruz suprizse hic soyleme dedi biseyler dedi neyse tmm dedim hataliyim ozur dilerim dedim gerilmeyelim dedi tmm bencede dedim uyuyim ben dedi tmm dedim gitti uyudu yaa :) artist valla benim sucum neyse oyle sohbet acacaktim acilmadan kapandi valla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…