cnmmm hoşgedinn nasılsınnn :)kızlaar ben geldiiim
hoşbulduuk iyiyim hayatıım seni sormalııcnmmm hoşgedinn nasılsınnn :)
tabiki kuzum zaman alışmayı öğretiyor bizlere, karamsarlığın yerini umutlar alıyor günden günekizlar bnde iyi gibiyim ..tunceliyi ilk duydugumda hüngür hüngür aglamistim telefonda, hic alisamam saniyodum..sanki bütün teröristler askerimin gittigi karakolu hedef almış gibi geliyodu. .Allah korusun..
ama alistim sanki tunceli fikrine onun gibi birsuru insan orda..komutanlar kac yıldır orda,demekki oluyo. .bitiyo hayirlisiyla ,die dusunmeye başladım bu dusunce cok ii geldi
Hayirlisi bebegim yaahoşbulduk, çok şükür bebeğim seni sormalı asıl? sormam da hata gerçi ama inan zamanla geçecek. sen hiç sıkma canını sağı solu hiç dinleme zaten. çok zorlu bir askerlik süreci de geçirebilirsin çok rahatta olabilir. nasibinizden ötesi yok. unutma zaten önemli olan zorlu bir süreçte olsa atlatmak hayatım sabır ve dua..♥
bak her şeyin hayırlısı hayatım işte, sen sıkma o güzel canını olur mu? ben bu konuyu açtığımda daha gitmemişti bile Ağustosta açmıştım düşün bak şuan yarıladık çok şükür bir şekilde geçiyor sen yeter ki iyi düşün, kendini yiyip bitirsen ne değişecek mesela çabuk mu geçecek sanki? önemli olan kendini yıpratmadan askerini yıpratmadan gururla bitirmek askerliğiHayirlisi bebegim yaaiyi haberini aldim cok sukur icim bi nebze rahatladi.. 4.boluge duser diye korkuyodum gec gittigi icin ama cok sukur 1nci bolukteymis..
ewet kuzum..boylede devam eder inşallah:)tabiki kuzum zaman alışmayı öğretiyor bizlere, karamsarlığın yerini umutlar alıyor günden güne
inşallah bitanem inşallah♥ewet kuzum..boylede devam eder inşallah:)
ya cnm ben uyuyamıorum :)hoşbulduuk iyiyim hayatıım seni sormalıı
neden hayatım? çok stresli gibisin şu sıralar ondan olabilir mi ki?ya cnm ben uyuyamıorum :)
Tsk ederim tatlim.. Dogru soyluyosun kendini yipratmanin kimseye bi faydasi yokbak her şeyin hayırlısı hayatım işte, sen sıkma o güzel canını olur mu? ben bu konuyu açtığımda daha gitmemişti bile Ağustosta açmıştım düşün bak şuan yarıladık çok şükür bir şekilde geçiyor sen yeter ki iyi düşün, kendini yiyip bitirsen ne değişecek mesela çabuk mu geçecek sanki? önemli olan kendini yıpratmadan askerini yıpratmadan gururla bitirmek askerliği
Hadi bakalim caniko :)ay inşallah bir aksilik çıkmazsaa kuzum♥
Alisir tatlım o da niye kendini bu kadr saldiki tek cocukmu.Kizlar kayinvalidem benden kotu yaaona destek olmaktan kendi acimi yasayamiyorum
2 oglu var tatlim.. Abisi yapmadi henuz askerligini ondan once bnm nisanlim gidiyoAlisir tatlım o da niye kendini bu kadr saldiki tek cocukmu.
Benim kayinvalidem beni teselli etmisti yolcu edip onlarin evine gittik aglamaktan bacagin titriodu su icirmisti bana aklima geldi suanKimse yok muu
Slm canim ders calisiyorum hosgeldin sen ne yapiyorsun bakalim :)selam kızlaar napıyonzu bakalım
hoşbulduk canım kolay gelsin. Bizde gökhanla medceziri izliyoruz ,vizeler basladı dimi tatlımSlm canim ders calisiyorum hosgeldin sen ne yapiyorsun bakalim :)
Pazartesi baslio canim tsk valla benim artist sevgilim artistlendi bana simdide uyudu :) gorevden geldiler neyse sohbet edioduk dedimki 20 kasimda geleceksin ya bi elbise alicam ilk bulusmada giymek icin ama sana resim atamam giyinince goreceksin dedim bu artist cocukta bana neden gondermiyorsunda bilmem ne hevesleniyoruz suprizse hic soyleme dedi biseyler dedi neyse tmm dedim hataliyim ozur dilerim dedim gerilmeyelim dedi tmm bencede dedim uyuyim ben dedi tmm dedim gitti uyudu yaa :) artist valla benim sucum neyse oyle sohbet acacaktim acilmadan kapandi valla :)hoşbulduk canım kolay gelsin. Bizde gökhanla medceziri izliyoruz ,vizeler basladı dimi tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?