Hep olur bizede olurdu onceden cnmsevdicegimle konusuyoduk dk bir gol bir cagirdilar hmn
sinir oldum ya daha hicbisey konusamamistik ...demkki ilk zamnlar oluyomus. ..bakalim tekrar aramasini bekliyorum:)Hep olur bizede olurdu onceden cnm
Ilk zamanla alakasi yok cnm ya :)sinir oldum ya daha hicbisey konusamamistik ...demkki ilk zamnlar oluyomus. ..bakalim tekrar aramasini bekliyorum:)
Ailem aydinda bitanem ben denizlide yalnizimyarin sabah gidicek benim sevdigim son 10saat;(
Manisa/alasehire gidiyo tatlim
bende zeytinburnu tatlım çook uzağız
bitti acemilik kuzum ustadayiz 1 aydir..gecicek ins:)
tel sokmadi cok sert komutanlar varmış ust devreler dahi kullanamıyomus bizde riske atmadik,teslim ettik telefonu. .ankesörlüden konuşuyoruz iste..
ya kuzum bnde tuzladayim çok yakinmisiz cok sık gelirim pendige bn:)
aşkısıyla telefondaydık böyle olunca da onla konuşur komuşmaz bir yumuşadım zaten o neşeyle uyumuşum hemencecik zaten hehe
iyiyim bebeğim çok şükür bugünlerimize
hahahayyyok canım benim oralardayım da haftaiçi mesai yorgunluğu beni yiyip bitiriyor buraya bile 1-2 saat görünüp kaçıyorum
çook sevindim hayatım aramasına inşallah arar yine
uyudum ki özüür dilerim
Allah kavuştursun canım benim hayırlı teskereler
hahaha hayıır ama bugün Cuma yaşasın Cumaaa
hoşgeldin canııım
su gibi akıp geçsin inşallah canım darısı başımıza
iyiyiz bebeğiim sen nasılsıın?
canımın içii hoşgeldiin iyiyizz seni sormalııı
Anladim canim ailene falanda yakin sayilirisn :) oyy kuzum kiyamam yaaaIlk askere gonderdigim gun gelmisti sevdicegimi off off
Aboooo uclardayiz Bebeim baya yaaanasil gidiyor yarenlik :)
Nasıl gitsin canım iyi gidiyor ama son aylar zor geçiyor sanki
aradi tatlim bu seferde diger askerler siradaydi iki tane ankesörlü var yine adam akilli konusamadik yaaa:)Ilk zamanla alakasi yok cnm ya :)
aa hadi ya tuzlada demk.:)Anladim canim ailene falanda yakin sayilirisn :) oyy kuzum kiyamam yaaaIlk askere gonderdigim gun gelmisti sevdicegimi off off
Aboooo uclardayiz Bebeim baya yaaanasil gidiyor yarenlik :)
Simdi Nerde peki kuzum? Aynen YA baya yakinmisizbenm sevdicekte tuzlada oturuyor sakin ve Huzur buldugum yerdir tuzla :)
Amin kuzuu tabi ki bugunlerimize:) cik Sukur halimize..
doğrudur hayatım insanın canından can gidiyor onlar kötü bir şey söylediği zamanTsk ederim tatlim.. Dogru soyluyosun kendini yipratmanin kimseye bi faydasi yoken son konustugumuzda tras olmus kafam usuyo benim dedi bebegm orda paramparca oldm yaa
ona da hak vermek lazım kuzum evlat, ama alışacaktır mutlaka, biz de Manisaya götürmüştük askerimi dönüşte 5 saat boyunca ağladık birlikte tabi benim yüzüm gözüm şişmişti ağlamaktan eve geldiğimde kendi ailem şaşırmıştı ne oldu sana diye. ama şuan her bir günün geçişinin mutluluğunu yaşıyoruz çok şükür ve kabulleniş başlıyorKizlar kayinvalidem benden kotu yaaona destek olmaktan kendi acimi yasayamiyorum
çok heyecanlı sayın plaslan yaaaaaHadi bakalim caniko :)
ah kuzum böyle günler de olacak, doya doya konuşacağın günler desevdicegimle konusuyoduk dk bir gol bir cagirdilar hmn
ay bu gerginliğini paylaşamayacağım ya şu sıralar bana o kadar güzel geliyor ki maşallah diyeyimOOOfff kızlarrr içim sıkılıyorrr gün geçmiyor sankkiii
al sana güzel habeeer çoook sevindim hayatım muhabbetiniz bol olsunnSevdigimle konustum ben:) rahati iyiymis cok sukur bi suru ankesorlu varmis ben ararim her gun dedi canim askimmmm:)
Amiiin bitanem hepimizin muhabeti bol olsun:) saclarini kestirmis abisi fotosunu gosterdi allahim o sari kellesi ortaya cikmis guzel gozleri buyumus cok yakismis kuzuma yaa:) ama icim ciz etti agladim hatta oyle gorunce cunku saclarini cok seviyodu her gun hic usenmeden fonunu cekiyodu aksamlari yatmadan yikiyodual sana güzel habeeer çoook sevindim hayatım muhabbetiniz bol olsunn
Anliyorum zor tabi ya bizim hissettiklerimizi onlarda yasiyor. Benmkinin anneside oyleydi arayip moral veriyordum. Alisir ama bir haftaya tatlim sende kndini üzme cok , ilk zamanlar böyle oluyor da sonra rahatliyosun2 oglu var tatlim.. Abisi yapmadi henuz askerligini ondan once bnm nisanlim gidiyoevin kucuk oglu oldgndan daha duskunler ona belki oyuzdendir ne diycegmide bilemiyorum onun evladi tabiki ama bnmde canim cigerim gitti
amiiin bizim gayet boldu dün akşam 1 saat 10 dakikaAmiiin bitanem hepimizin muhabeti bol olsun:) saclarini kestirmis abisi fotosunu gosterdi allahim o sari kellesi ortaya cikmis guzel gozleri buyumus cok yakismis kuzuma yaa:) ama icim ciz etti agladim hatta oyle gorunce cunku saclarini cok seviyodu her gun hic usenmeden fonunu cekiyodu aksamlari yatmadan yikiyoduaskim benim yaa
bitaneeem günaydıııınnn teşekkür ederiiiz sana da iyi hafta sonlarıı nasılsın bebeğiim?Günaydın kızlar, iyi hafta sonları
teşkür ederim bebeğim iyiyim bende çalışmaya devambitaneeem günaydıııınnn teşekkür ederiiiz sana da iyi hafta sonlarıı nasılsın bebeğiim?
arayınca hepsini öğrenirsin inşallah bitaneem, sabah konuştuk biz deGunaydin kizlaaar bugun askerlikteki ilk haftasonumuz ilk sabahimizdun aksam iyi haberlerini alinca cooook rahatladim insaAllah bugunde alabilirim:) cok merak ediyorum onu rahat uyuyabildi mi gece usudu mu sabah kacta uyandi bugun nd yapicak insaAllah en kisa surede arayabilir beni
kolay gelsin kuzumm, benim de sabah bir telefon trafiği sorma gitsin yateşkür ederim bebeğim iyiyim bende çalışmaya devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?