2014 Yarenleri! :)

Ailem aydinda bitanem ben denizlide yalnizim yarin sabah gidicek benim sevdigim son 10saat;(

Manisa/alasehire gidiyo tatlim

Anladim canim ailene falanda yakin sayilirisn :) oyy kuzum kiyamam yaaa Ilk askere gonderdigim gun gelmisti sevdicegimi off off

bende zeytinburnu tatlım çook uzağız

Aboooo uclardayiz Bebeim baya yaaa nasil gidiyor yarenlik :)

Simdi Nerde peki kuzum? Aynen YA baya yakinmisiz benm sevdicekte tuzlada oturuyor sakin ve Huzur buldugum yerdir tuzla :)

Amin kuzuu tabi ki bugunlerimize:) cik Sukur halimize..

aa hadi ya tuzlada demk.:)
cnm bnmki tuncelide ..senn askern nerde

Tsk ederim tatlim.. Dogru soyluyosun kendini yipratmanin kimseye bi faydasi yok en son konustugumuzda tras olmus kafam usuyo benim dedi bebegm orda paramparca oldm yaa
doğrudur hayatım insanın canından can gidiyor onlar kötü bir şey söylediği zaman

Kizlar kayinvalidem benden kotu yaa ona destek olmaktan kendi acimi yasayamiyorum
ona da hak vermek lazım kuzum evlat, ama alışacaktır mutlaka, biz de Manisaya götürmüştük askerimi dönüşte 5 saat boyunca ağladık birlikte tabi benim yüzüm gözüm şişmişti ağlamaktan eve geldiğimde kendi ailem şaşırmıştı ne oldu sana diye. ama şuan her bir günün geçişinin mutluluğunu yaşıyoruz çok şükür ve kabulleniş başlıyor
Hadi bakalim caniko :)
çok heyecanlı sayın plaslan yaaaaa

sevdicegimle konusuyoduk dk bir gol bir cagirdilar hmn
ah kuzum böyle günler de olacak, doya doya konuşacağın günler de
OOOfff kızlarrr içim sıkılıyorrr gün geçmiyor sankkiii
ay bu gerginliğini paylaşamayacağım ya şu sıralar bana o kadar güzel geliyor ki maşallah diyeyim
bak bir gün daha bitiyor ama böyle böyle geçecek biliyorsun

Sevdigimle konustum ben:) rahati iyiymis cok sukur bi suru ankesorlu varmis ben ararim her gun dedi canim askimmmm:)

al sana güzel habeeer çoook sevindim hayatım muhabbetiniz bol olsunn
Amiiin bitanem hepimizin muhabeti bol olsun:) saclarini kestirmis abisi fotosunu gosterdi allahim o sari kellesi ortaya cikmis guzel gozleri buyumus cok yakismis kuzuma yaa:) ama icim ciz etti agladim hatta oyle gorunce cunku saclarini cok seviyodu her gun hic usenmeden fonunu cekiyodu aksamlari yatmadan yikiyodu askim benim yaa

2 oglu var tatlim.. Abisi yapmadi henuz askerligini ondan once bnm nisanlim gidiyo evin kucuk oglu oldgndan daha duskunler ona belki oyuzdendir ne diycegmide bilemiyorum onun evladi tabiki ama bnmde canim cigerim gitti
Anliyorum zor tabi ya bizim hissettiklerimizi onlarda yasiyor. Benmkinin anneside oyleydi arayip moral veriyordum. Alisir ama bir haftaya tatlim sende kndini üzme cok , ilk zamanlar böyle oluyor da sonra rahatliyosun

amiiin bizim gayet boldu dün akşam 1 saat 10 dakika ben de kısa saçı çok yakıştırmıştım askerime, kurban olduğum dedim her saç modeli yakışıyor keretaya
Günaydın kızlar, iyi hafta sonları
bitaneeem günaydıııınnn teşekkür ederiiiz sana da iyi hafta sonlarıı nasılsın bebeğiim?

Gunaydin kizlaaar bugun askerlikteki ilk haftasonumuz ilk sabahimiz dun aksam iyi haberlerini alinca cooook rahatladim insaAllah bugunde alabilirim:) cok merak ediyorum onu rahat uyuyabildi mi gece usudu mu sabah kacta uyandi bugun nd yapicak insaAllah en kisa surede arayabilir beni

arayınca hepsini öğrenirsin inşallah bitaneem, sabah konuştuk biz de

teşkür ederim bebeğim iyiyim bende çalışmaya devam
kolay gelsin kuzumm, benim de sabah bir telefon trafiği sorma gitsin ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…