2014 Yarenleri! :)

niyeki kız ne trafiği bu böyle
kayınvalide kayınpeder görümce ve aşkım sabah sabah biriyle konuşurken öteki arıyor kayınvalidem malzemeleri hazırladım yarın gel mutfağa atalım kendimizi ablan da gelir poğaça börek kek falan yaparız diyor dedim yok öyle bundan sonra ben diyetteyim bana ayak uydurmak zorundasınız hamur işi yok salata tarzı şeyler yapalım diyorum tamam annem arkandayız diyor kadıncağız

evet ya bu ara baya şiştik bnde göbek aldı başını gidiyor
aşkımda kilo almış ama biliyonmu kız göbek yapmış bi geldi irileşmiş maşallah diyimde nazar değmesin
bizde msjlaşıyoz şuan Allah'a şükür ya bugünlerimize pofi dimi kııızz

çook şükür bitaneem ay ben diyettim maşallah de 2 haftada 2,5-3 arası kilo verdim ve çok azimliyim ayy ne güzel kız seninkine biraz göbek lazımdı zaten maşallah maşallah yesin tosun eniştemiz

çook şükür bitaneem ay ben diyettim maşallah de 2 haftada 2,5-3 arası kilo verdim ve çok azimliyim ayy ne güzel kız seninkine biraz göbek lazımdı zaten maşallah maşallah yesin tosun eniştemiz
evet zayıftı boyda yok zaten bizde iyi olmuş böyle aşkım
kız nasıl verdn banada de yapiyim göbeem gitsin

Safak mi sikistiriyor yoksa kuzum Ah ne Guzel duygulardir :) darisi basimiza inşallah :) safak kac tatlim :)

aa hadi ya tuzlada demk.:)
cnm bnmki tuncelide ..senn askern nerde

Evet canim :) benm askerim kutahyada canim :) safak kac canim :)

evet zayıftı boyda yok zaten bizde iyi olmuş böyle aşkım
kız nasıl verdn banada de yapiyim göbeem gitsin
kuzum şekeri kesmiştim biliyorsun şimdi ekmeği kestim, genel beslenmem çorbalar salatalar sebze yemekleri vs, öncelikle azaltmakla başladım mesela yemediğim şeyler vardı benim domates salata pırasa bunları azar azar da olsa yemeye başladım yeme tarzımı değiştiriyorum. ve bol bol bol su bak örnek menümü yazayım
SABAH
beyaz peynir kaşar peynir şekersiz çay omlet

ÖĞLEN
kuru fasulye bulgur pılavı tursu

AKŞAM
çorba pırasa

misal tabi aralara bazen ayran, yoğurt, meyve ekliyorum vs.. çok iyi gidiyor şu an için

kız resimde enişte boylu duruyor ama

oo güzelmiş menü bnde geleyim beraber yiyelim
bnde bu şekilde yiyorum ama bi ara pilav cok yemiştm ekmek yemedm onu yedim o da göbek yaptı sanırım
aynı boyda sayılırız bebiş :)

oo güzelmiş menü bnde geleyim beraber yiyelim
bnde bu şekilde yiyorum ama bi ara pilav cok yemiştm ekmek yemedm onu yedim o da göbek yaptı sanırım
aynı boyda sayılırız bebiş :)
hmm iyi bakalım bitanem ama ne olursa olsun çok yakışıyorsunuz ki siiiz canlarım beniim işte pilav makarna patates kızartması kola falan hepsini çıkardım hayatımdan arada çikolata kaçamağı yapıyorum dayanamadığım zamanlar onun dışında menü bu işte kuzum zamanla porsiyonlar da azalcak falan bakalım nasip ah annem sen gel de diyeti bozmaya da razıyım yaaa

evet ya yakışıyoruz bizzz
bnde yemicem pilav filn artık .aslında kısır partisi yapabiliriz salata ne de olsa heheheh

gel caniko yapiyim yeriz turşulu murşulu
ay valla plaslan yaa yarın kayınvalidemlerle yerken senin yerine de yerim bak hahah bak bizimkiler dün akşam askeriyede çiğ köfte partisi vermişlerr benimki de anlattı bana gece gece yicektim saçmalama yarın tölerans gösteriyorum öğlen yemeği yerine 1 dürüm yiyebilirsin dedi canım deli gibi çiğköfte istiyor anlayacağın öğlen çıkıcaz annemle çarşıya ilk işim çiğköfte yemek olacak

çook sevindim hayatım aramasına inşallah arar yine

Sağ ol canımm. Dün aramadı yaa ühühü. Ben her gün arasın istiyorum çok mu şey istiyorum yaa. Seninki ne sıklıkla arıyor. Telefon sokmayı düşünüyor bir iki haftaya bakalım.

ayy bak bnmde canım çekti şimdi
en son çiğköteyi aşkımla yedim anılaaarrr şimdi gözümde canladılarr :)
ye kız bnm yerimede ohh afiyet şeker olsun

Sağ ol canımm. Dün aramadı yaa ühühü. Ben her gün arasın istiyorum çok mu şey istiyorum yaa. Seninki ne sıklıkla arıyor. Telefon sokmayı düşünüyor bir iki haftaya bakalım.
ben de hep arasın istiyorum ama işte şartlar el vermiyor. kuzum şu sıralar düzene oturdu çok şükür. haftaiçi 1 kez konuşuyoruz akşamları sadece, zaman zaman sabah akşam konuşuyoruz. haftasonları gece yarısı da arar sabahın körü de hiç belli olmuyor evde olduğum zamanlar. haftasonları daha sık konuşuyoruz tabi. ama bana bir sabah bir akşam yeterli geliyor kuzum zırt pırt araması da ne bileyim gerek yok azcıkta özlem girmeli araya iyi iyi telefon sokarsa canım nöbetlerde falan daha rahat arar yeri gelir mesajlaşırsınız

ayy bak bnmde canım çekti şimdi
en son çiğköteyi aşkımla yedim anılaaarrr şimdi gözümde canladılarr :)
ye kız bnm yerimede ohh afiyet şeker olsun
sağol bebeğiim, yok ben çiğköfte delisi olduğum için en son askerimle yiyemedim malesef hahaha gittikten sonra da çok yedim ah anılaaarrr az kaldı kuzum azz bitti bile sizin plakalara düşünce haber ver haa

sağol bebeğiim, yok ben çiğköfte delisi olduğum için en son askerimle yiyemedim malesef hahaha gittikten sonra da çok yedim ah anılaaarrr az kaldı kuzum azz bitti bile sizin plakalara düşünce haber ver haa
ayy ağzım sulandı bee :)
tamam kuşum haber veririm 4 gün kaldı geçmeye artık nasipse
senin kaç oldu şafak bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…