dahaaa cokk var safaak 276Safak mi sikistiriyor yoksa kuzumAh ne Guzel duygulardir :) darisi basimiza inşallah :) safak kac tatlim :)
Evet canim :) benm askerim kutahyada canim :) safak kac canim :)
gunaydin tatlimm ..nasilsin bakim:)gunaydinnnn yavrukuşlarrr
ben de hep arasın istiyorum ama işte şartlar el vermiyor. kuzum şu sıralar düzene oturdu çok şükür. haftaiçi 1 kez konuşuyoruz akşamları sadece, zaman zaman sabah akşam konuşuyoruz. haftasonları gece yarısı da arar sabahın körü de hiç belli olmuyor evde olduğum zamanlar. haftasonları daha sık konuşuyoruz tabi. ama bana bir sabah bir akşam yeterli geliyor kuzum zırt pırt araması da ne bileyim gerek yok azcıkta özlem girmeli arayaiyi iyi telefon sokarsa canım nöbetlerde falan daha rahat arar yeri gelir mesajlaşırsınız
eh iste kuzum biraz kafam dagilsin diye alisverise cikcam simdi.. sen nasilsin :)gunaydin tatlimm ..nasilsin bakim:)
iim bnde tatlim napim bnde yarin bi alışveriş düşünüyorum:)eh iste kuzum biraz kafam dagilsin diye alisverise cikcam simdi.. sen nasilsin :)
hosgeldin tatlım. . sizin bitmiş ya ne güzel. ..nerde askerin canımselam kızlar bir yaren daha geldi benim askerım 94/1 Şafagımız atarsa 50
nie hava değişimi aldı canimkayseride canım .. askerim hava değişimi aldı onuda teskere bağladık o yuzden safagımız 40 gün düştü 10 günde onun izni vardı allah nasıp ederde 29 aralıkta yanımda
Devrem hosgeldin :)selam kızlar bir yaren daha geldi benim askerım 94/1 Şafagımız atarsa 50
Sen gttin gözde vardi bizden hatirlarsan o da kayboldu bi ben kaldim burda daimi :)hoşbuldum devremmm
selam hayatıım hoşgeldiiingunaydinnnn yavrukuşlarrr
ayy plaslan yedin resmen askerliğii yedin bittiiii maşallahayy ağzım sulandı bee :)
tamam kuşum haber veririm 4 gün kaldı geçmeye artık nasipse
senin kaç oldu şafak bebeğim
harikasııın biz istedikten sonra yapamayacağımız şey yok tatlıım çok sevindim diyete başlamana inşallah elveda dicez fazlalıklarımızabndeeee diyete girdim pofuduk16 hedef 5 kilo :):)
94/2 yiz bebeğim biz bugün gideli 188 gün oluyor.. 1 hafta aramadığı da oldu kuzucum sevdiceğimin 1 keresinde gerçekten çok sinir bozucu bir dıurum mutlaka gerekçesi oluyor ama ben kabullenemiyorum birazCanım senin ne kadar olmuştu gideli ya?Benimki müsait olduğunda her gün arıyor ama bazen iki gün falan aramıyor sinir oluyorum. Ama dediğin gibi özlemek lazım özlemekte güzel.
hoşgeldin canııım maşallah hayırlı teskerelerselam kızlar bir yaren daha geldi benim askerım 94/1 Şafagımız atarsa 50
hoşgeldin canııım maşallah hayırlı teskerelerKayserinin neresinde askerin canım?
178 hayatım Kayseri/Gesi Mühimmattayız biizKayseri melikgazi de canım hava ikmal bakım merkesi komutanlıgında canım , senin askerın nerede safagınız kaç :)
Sen gttin gözde vardi bizden hatirlarsan o da kayboldu bi ben kaldim burda daimi :)
178 hayatım Kayseri/Gesi Mühimmattayız biiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?