2014 Yarenleri! :)

Canım senin ne kadar olmuştu gideli ya? Benimki müsait olduğunda her gün arıyor ama bazen iki gün falan aramıyor sinir oluyorum. Ama dediğin gibi özlemek lazım özlemekte güzel.

kayseride canım .. askerim hava değişimi aldı onuda teskere bağladık o yuzden safagımız 40 gün düştü 10 günde onun izni vardı allah nasıp ederde 29 aralıkta yanımda

kızlaar selaaam, öncelikle 1000. sayfamız yayında ve yapımda emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler hahahay

gunaydinnnn yavrukuşlarrr
selam hayatıım hoşgeldiiin
ayy ağzım sulandı bee :)
tamam kuşum haber veririm 4 gün kaldı geçmeye artık nasipse
senin kaç oldu şafak bebeğim
ayy plaslan yedin resmen askerliğii yedin bittiiii maşallah atarsa 177

bndeeee diyete girdim pofuduk16 hedef 5 kilo :):)
harikasııın biz istedikten sonra yapamayacağımız şey yok tatlıım çok sevindim diyete başlamana inşallah elveda dicez fazlalıklarımıza
Canım senin ne kadar olmuştu gideli ya? Benimki müsait olduğunda her gün arıyor ama bazen iki gün falan aramıyor sinir oluyorum. Ama dediğin gibi özlemek lazım özlemekte güzel.
94/2 yiz bebeğim biz bugün gideli 188 gün oluyor.. 1 hafta aramadığı da oldu kuzucum sevdiceğimin 1 keresinde gerçekten çok sinir bozucu bir dıurum mutlaka gerekçesi oluyor ama ben kabullenemiyorum biraz kesinlikle, özlemekte güzeldiir
selam kızlar bir yaren daha geldi benim askerım 94/1 Şafagımız atarsa 50
hoşgeldin canııım maşallah hayırlı teskereler Kayserinin neresinde askerin canım?

kızlar bu arada annemle çarşıya gittik geldik, 10 Kasım Töreni için elbise aldım okulda Pazartesi günü giymek için bir takım kahve fincanı aldım ordan geldim yürüyüşe gittim geldimm ve huzurlarınızdayımmm saygılaarsizler naptınız canlar?

178 hayatım Kayseri/Gesi Mühimmattayız biiz

sizde kayserıdesınız yani ne güzel acaba yakın mı bırbırlerıne ben çok gitmek istedım ama burdan yol 10 saat suruyor ucaga da tek binmeye korkuyorum sen gıttın mi hiç askerının yanına
sizin safakta düşmüş 100 lere geldıgı zaman çabuk gecıyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…