2014 Yarenleri! :)

bizimki ilçe gibiymiş kuzum galiba, evet canım çok şükür geçiyor. nasipse 2 hafta sonra ben gidiyorum bir aksilik çıkmazsa Allahın izniylee

ayy canım valla azalttık ya hala inanamıyorum
seninde maşallhın var harika olmş şafağın
çok sağoll hayatım şu sıralar bana da pek bir güzel görünüyor, maşallah kız ikimize de enişten diyor ki siz gelmeyecek olsaydınız ben yine basıp gelicektim hahah

Huhu kizlarr ben geldimm heyy kimler varr

gözü karartmış enişte
iyi oldu gtmeniz ama
aynen bunalmış yine gelicektim ama madem siz geliyorsunuz benim gelmeme gerek kalmadı diyor dedim kesinlikle gelme zaten bırak kalsın izinler içerde o kadar mutluyuz kii plaslan tabi bize hala şaka gibi geliyor o ayrı konu
ohh ne güzel bol bol hasret giderin askerınle insan doyamıyor ama ne kadar kalıcaksın canım
inşallah canım, haftasonu için gidiyoruz hayatım

aynen bunalmış yine gelicektim ama madem siz geliyorsunuz benim gelmeme gerek kalmadı diyor dedim kesinlikle gelme zaten bırak kalsın izinler içerde o kadar mutluyuz kii plaslan tabi bize hala şaka gibi geliyor o ayrı konu
evet ya erken gelsin kullanmasın izin filan :)

Haha bencede ne var ne yok bakiyim ayy safagim gozume guzel gorunmeye basladi sanki sanada oyle oldu mu poficimmm :)
benim de öyle kuzum ya çok şükür kiiii, napayım askerimle telefondaydımmm şimdi kapattık hayatım sende ne var ne yok? seni çok iyi gördüm bu aradaaa maşallah keyfin yerinde

evet ya erken gelsin kullanmasın izin filan :)
aynen ben de öyle diyorum e beni 2 gün görecek 3-5 ay idare et onunla diyorum gelmeye kalkma hahaha

aferin benim kuzucuğumaaa çok sevindim senin adına hep böyle ol güzelim olur muu? hiçbir şey senden kıymetli değiilll

aferin benim kuzucuğumaaa çok sevindim senin adına hep böyle ol güzelim olur muu? hiçbir şey senden kıymetli değiilll

Canim evet butun gun evdeydim sevgilimle msjlasiyoruz ders calisiyorum gece uyudum sukur ki . Hic birseye uzulmeme degmiyor ya anladim canim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…