2014 Yarenleri! :)

aferin benim kuzucuğumaaa çok sevindim senin adına hep böyle ol güzelim olur muu? hiçbir şey senden kıymetli değiilll
Yaa alintilar karisti cnm valla ozur telefondan yaziorum bebegim ondan

belki sizin yine gitme durumu olur kuzum belli mi olur o zaman kullanmasına gerek kalmaz

Canim evet butun gun evdeydim sevgilimle msjlasiyoruz ders calisiyorum gece uyudum sukur ki . Hic birseye uzulmeme degmiyor ya anladim canim :)

Yaa alintilar karisti cnm valla ozur telefondan yaziorum bebegim ondan
olsun canım estafurullağ sorma telefondan işkence aynen değmezzz kesinlikle
fistiklar askerlerinizle birlikte resimlerinizi paylasin da bi gorelim yaau cok merak ediyorum :)
burada paylaşamam ki kuzum şuan çok ortalık gibi geliyor bana burası sosyal ağlarda ekleşebilseydik iyi olurduu görürdünüz aslında

belki sizin yine gitme durumu olur kuzum belli mi olur o zaman kullanmasına gerek kalmaz
aa sahi ben niye hiç 2.ye gitme ihtimalini düşünmedim sevgili plaslan

biz gorucez sadece canim ya :) gecenlerde bizde resimleri paylastik 1 2 dkk sonra sildik canim :) :)
Nasil sildiniz ki ben burum estetiginde resim paylastim sonra kaldirma gibi bi durum yokmus valla google aramalara dustu yalvar yakar 1 kere sildirdim yonetim bir daha asla silemeyiz dediler :)

Kizlaaar sevdicek hala aramadi biz onu aradik allahtan bi numara vermis ismini soyleyip cagirabiliniyomus dedilerki acemiler asagida onlara kiyafet dagitiyolar.. Ayy kiyamamki ben kuzucuguma.. InsaAllah isi bitince arayabilir kizlar dua edin bana dun 21.13te aramisti:)

Insallah arar canim :)

inşallah arar hayatım
ben bugünler için varım tatlım öhöm öhömm
iyiki varsın canısıııı seviyorum seniii

ya öğlen diyete girmistim daha az önce bozuldu gitti..bizimkiler bahçede mangal yakmislar gitti diyet

dun telefonda askim kilo aldim göbeğim senn kdr oldu he diyo ne demk istiyon ya dedim

Haha diyet oruc mu kizlar simdi biraz fazla yediniz o zaman mesela yarin yemeyin dengeye girsin unluler hep oyle anlatiyorlar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…