Yaa alintilar karisti cnm valla ozuraferin benim kuzucuğumaaa çok sevindim senin adına hep böyle ol güzelim olur muu? hiçbir şey senden kıymetli değiilll
belki sizin yine gitme durumu olur kuzum belli mi olur o zaman kullanmasına gerek kalmazbenim de öyle kuzum ya çok şükür kiiii, napayım askerimle telefondaydımmm şimdi kapattık hayatım sende ne var ne yok? seni çok iyi gördüm bu aradaaa maşallah keyfin yerinde
aynen ben de öyle diyorum e beni 2 gün görecek 3-5 ay idare et onunla diyorum gelmeye kalkma hahaha
Canim resim paylasmak defişre olmak demek ben paylasamam ya :)fistiklar askerlerinizle birlikte resimlerinizi paylasin da bi gorelim yaau cok merak ediyorum :)
biz gorucez sadece canim ya :) gecenlerde bizde resimleri paylastik 1 2 dkk sonra sildik canim :) :)Canim resim paylasmak defişre olmak demek ben paylasamam ya :)
Canim evet butun gun evdeydim sevgilimle msjlasiyoruz ders calisiyorum gece uyudum sukur ki . Hic birseye uzulmeme degmiyor ya anladim canim :)
olsun canım estafurullağ sorma telefondan işkenceYaa alintilar karisti cnm valla ozurtelefondan yaziorum bebegim ondan
burada paylaşamam ki kuzum şuan çok ortalık gibi geliyor bana burası sosyal ağlarda ekleşebilseydik iyi olurduu görürdünüz aslındafistiklar askerlerinizle birlikte resimlerinizi paylasin da bi gorelim yaau cok merak ediyorum :)
aa sahi ben niye hiç 2.ye gitme ihtimalini düşünmedim sevgili plaslanbelki sizin yine gitme durumu olur kuzum belli mi olur o zaman kullanmasına gerek kalmaz
Nasil sildiniz ki ben burum estetiginde resim paylastim sonra kaldirma gibi bi durum yokmus valla google aramalara dustu yalvar yakar 1 kere sildirdim yonetim bir daha asla silemeyiz dediler :)biz gorucez sadece canim ya :) gecenlerde bizde resimleri paylastik 1 2 dkk sonra sildik canim :) :)
Insallah arar canim :)Kizlaaar sevdicek hala aramadibiz onu aradik allahtan bi numara vermis ismini soyleyip cagirabiliniyomus dedilerki acemiler asagida onlara kiyafet dagitiyolar.. Ayy kiyamamki ben kuzucuguma.. InsaAllah isi bitince arayabilir kizlar dua edin bana dun 21.13te aramisti:)
ben bugünler için varım tatlım öhöm öhömmaa sahi ben niye hiç 2.ye gitme ihtimalini düşünmedim sevgili plaslan
inşallah arar hayatımKizlaaar sevdicek hala aramadibiz onu aradik allahtan bi numara vermis ismini soyleyip cagirabiliniyomus dedilerki acemiler asagida onlara kiyafet dagitiyolar.. Ayy kiyamamki ben kuzucuguma.. InsaAllah isi bitince arayabilir kizlar dua edin bana dun 21.13te aramisti:)
iyiki varsın canısıııı seviyorum seniiiben bugünler için varım tatlım öhöm öhömm
bnde seni seviyore öpüldünnniyiki varsın canısıııı seviyorum seniii
bizim diyette ancak bu kadr olur işteya öğlen diyete girmistim daha az önce bozuldu gitti..bizimkiler bahçede mangal yakmislar gitti diyet
pazartesi baslim yaaa yrn evdeyim bi kahvaltı yaparım:) ya bnmki çöp gibi ondan Zayıflamak istiyorum yoksa kilom ii:)bizim diyette ancak bu kadr olur işteyarın başla o zman
Pazartesi başlarsın kuzuya öğlen diyete girmistim daha az önce bozuldu gitti..bizimkiler bahçede mangal yakmislar gitti diyet
bnde seni seviyore öpüldünnn
bn bi hafta yemesem bugunu anca dengelerimHaha diyet oruc mu kizlar simdi biraz fazla yediniz o zaman mesela yarin yemeyin dengeye girsin unluler hep oyle anlatiyorlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?