Cok fena :)bn bi hafta yemesem bugunu anca dengelerim
aynn ya fena ki ne fena canim:)Cok fena :)
aynn ya fena ki ne fena canim:)
o da iyimis ya bnde aciktan okuyorum aralıkta sinavim var..ama hergün calismamk icin bahane buluyorumBende suanda ders calismamak icin karnim ac diorum kendi kendime haha ama ac degil
hahaha cık cık cık çok ayıp enişteedun telefonda askim kilo aldim göbeğim senn kdr oldu he diyo ne demk istiyon ya dedim
kuzu askerin geliyor mu 21inde kesiin?Bende suanda ders calismamak icin karnim ac diorum kendi kendime haha ama ac degil
ewwt ya ayip ediyor ama bn kızıyorum hosuna gidiyo ugrasmakhahaha cık cık cık çok ayıp eniştee
bizimki de öyle sataşmalarına alıştım artık hiç aldırmıyorum bazen öyle ciddileşiyor ki gerçek sanıyorum hemen bozuluyorum ses tonumdan falan anlıyor hemen kahkahayı patlatıyor ya canısıewwt ya ayip ediyor ama bn kızıyorum hosuna gidiyo ugrasmak
oh hadi gözün aydın bebeğim çok sevindiiimmm çok güzel duygular bunlar yaKizlaaar rabbime coook sukur aradi benim askimmmm:) kocaman bi ohh cektim yani:) elim ayagim titriyo hala heycandan:):):)
Aynen bitanem yaa coook guzel duygular.. 4dk konustuk o 4dkda dunyalar benim olduuu:)oh hadi gözün aydın bebeğim çok sevindiiimmm çok güzel duygular bunlar ya
ah askerlik ahhAynen bitanem yaa coook guzel duygular.. 4dk konustuk o 4dkda dunyalar benim olduuu:)
Ah alaşehir ahh o zamanlar geldi aklımaah askerlik ahh
geçti bitti mazide kaldı bileeeAh alaşehir ahh o zamanlar geldi aklıma
ayy aynen canim yaa.:)bizimki de öyle sataşmalarına alıştım artık hiç aldırmıyorum bazen öyle ciddileşiyor ki gerçek sanıyorum hemen bozuluyorum ses tonumdan falan anlıyor hemen kahkahayı patlatıyor ya canısı
evet çok şükürrgeçti bitti mazide kaldı bileee
ayy aynen canim yaa.:)
arar arar inşallaahhbnmkii aramadi ..oglen aricam demisti aksama. .bu cocuk hep kandiriyo beni
çook şükürrrevet çok şükürr
4 te kalkıyor tatlım uyumustr heralde. .artik yrn konuşuruz ins :)arar arar inşallaahhazcık sabır bebeğiiimm
çook şükürrr
hmm o zaman zor artık araması ama Allahtan ümit kesilmez kuzu belli olmazz4 te kalkıyor tatlım uyumustr heralde. .artik yrn konuşuruz ins :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?