2014 Yarenleri! :)

bizde az önce konustuk günde 4 defa arar sağolsun yarın çarsımız var 3 haftadır cıkmıyordu denetımlerı varmıs yarını iple cekıyorumm

bizde az önce konustuk günde 4 defa arar sağolsun yarın çarsımız var 3 haftadır cıkmıyordu denetımlerı varmıs yarını iple cekıyorumm
hadi iyisiniz yine kuzu bizimkileri de 1 aydır çıkarmıyorlar olaylar yüzünden bir ihtimal bu haftaiçi çıkarabilirlermiş

Evet canim gelio allahtan bi mani cikmaSa
inşallah çıkmaz bebeğiiim ya mehtaplarımız aynı desene hihihi ee Cumartesi-Pazar napıyoruz?
ewwt kuzum bnde aramaz diyorum ama yine de gözüm telefonda bi yandan:)
ee umut işte bitanem bizimkinin de 4/6 nöbeti var bakalım arar inşallah nöbette♥

Evet canim aynen oyle daha plan yapmadik canim :)

artk umudum bitti pofuduk16 :) daha aramaz..hadi bakalım inşallah sennki arar tatlim

bizimki de uyuyor olacagimi bildigi icin aramaz muhtemelen ama kismet bilemem yine de

hmm sahi kuzum dogru soyluyosunn bu arada tanistin mi yenge ve amcaydi galiba onlarlaa? :)
Evet canim tanistim cok guzeldi :)

en son 24 eylulde gormusun erdimi kizlar skypetan vay be.. yarin insallah carsi izni var 2 ay sonra kameradan gorcem insallah.. bize mehtap yok, bize kameradan gorusmek mehtap naparsin :)

Gecer tatlimm gecer allahin izniyle.. Bizim 363 :) beterin beteri vardir dimi:)
en zor dönem o gibi geliyo ben ilk gittiğinde nefes alamıyodum ağlıyodum sürekli kafayı yemiştim şafak atarmı acaba diyodum. hani sayılı gün geçer diyolar ya sanki 5 yıl oldu benim yanımda ama geçmedi nerde seninki

Manisa/alasehirde tatlim bnde daha cok yeni gonderdim.. Sag salim gidip gelsinler insallah.. Duadan baska siginicak bisi yok dua edelim sagliklari ve rahatlari yerinde olsun:) seninki nerde kuzucum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…