- 7 Kasım 2014
- 105
- 34
- 38
- 33
Evet canim gelio allahtan bi mani cikmaSakuzu askerin geliyor mu 21inde kesiin?
ewwt kuzum bnde aramaz diyorum ama yine de gözüm telefonda bi yandan:)hmm o zaman zor artık araması ama Allahtan ümit kesilmez kuzu belli olmazz
hadi iyisiniz yine kuzubizde az önce konustuk günde 4 defa arar sağolsunyarın çarsımız var 3 haftadır cıkmıyordu denetımlerı varmıs yarını iple cekıyorumm
inşallah çıkmaz bebeğiiim ya mehtaplarımız aynı desene hihihi ee Cumartesi-Pazar napıyoruz?Evet canim gelio allahtan bi mani cikmaSa
ee umut işte bitanem bizimkinin de 4/6 nöbeti var bakalım arar inşallah nöbette♥ewwt kuzum bnde aramaz diyorum ama yine de gözüm telefonda bi yandan:)
Evet canim aynen oyle daha plan yapmadik canim :)hadi iyisiniz yine kuzubizimkileri de 1 aydır çıkarmıyorlar olaylar yüzünden bir ihtimal bu haftaiçi çıkarabilirlermiş
inşallah çıkmaz bebeğiiim ya mehtaplarımız aynı desene hihihi ee Cumartesi-Pazar napıyoruz?
ee umut işte bitanem bizimkinin de 4/6 nöbeti var bakalım arar inşallah nöbette♥
belki denk geliriz ne dersinnEvet canim aynen oyle daha plan yapmadik canim :)
Haha olabilir ama biz pek ortalarda gezmicez :)belki denk geliriz ne dersinn
bizimki de uyuyor olacagimi bildigi icin aramaz muhtemelen ama kismet bilemem yine deartk umudum bitti pofuduk16 :) daha aramaz..hadi bakalım inşallah sennki arar tatlim
hmm sahi kuzum dogru soyluyosunn bu arada tanistin mi yenge ve amcaydi galiba onlarlaa? :)Haha olabilir ama biz pek ortalarda gezmicez :)
Evet canim tanistim cok guzeldi :)bizimki de uyuyor olacagimi bildigi icin aramaz muhtemelen ama kismet bilemem yine de
hmm sahi kuzum dogru soyluyosunn bu arada tanistin mi yenge ve amcaydi galiba onlarlaa? :)
ay iyi hadi kuzum cok sevindim yaa:)Evet canim tanistim cok guzeldi :)
Ayyy evet cnm bende cok sevindim ayin 21 ne az aldim dimi hemen gececek zamanay iyi hadi kuzum cok sevindim yaa:)
evett coook az kaldiii bi bakicaz yarimiz yanimizdaaaa♥♥Ayyy evet cnm bende cok sevindim ayin 21 ne az aldim dimi hemen gececek zaman
evett coook az kaldiii bi bakicaz yarimiz yanimizdaaaa♥♥
Gecer tatlimm gecer allahin izniyle.. Bizim 363 :) beterin beteri vardir dimi:)197 geçermi ki offff
en zor dönem o gibi geliyo ben ilk gittiğinde nefes alamıyodum ağlıyodum sürekli kafayı yemiştim şafak atarmı acaba diyodum. hani sayılı gün geçer diyolar ya sanki 5 yıl oldu benim yanımda ama geçmediGecer tatlimm gecer allahin izniyle.. Bizim 363 :) beterin beteri vardir dimi:)
Manisa/alasehirde tatlim bnde daha cok yeni gonderdim.. Sag salim gidip gelsinler insallah.. Duadan baska siginicak bisi yoken zor dönem o gibi geliyo ben ilk gittiğinde nefes alamıyodum ağlıyodum sürekli kafayı yemiştim şafak atarmı acaba diyodum. hani sayılı gün geçer diyolar ya sanki 5 yıl oldu benim yanımda ama geçmedinerde seninki
Bncede pazartesi basla haftasonu diyetemi başlanır caniimm :) bnde zayifim aslinda ama göbek var ya bi gitmiyor bendenpazartesi baslim yaaa yrn evdeyim bi kahvaltı yaparım:) ya bnmki çöp gibi ondan Zayıflamak istiyorum yoksa kilom ii:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?