2014 Yarenleri! :)

en son 24 eylulde gormusun erdimi kizlar skypetan vay be.. yarin insallah carsi izni var 2 ay sonra kameradan gorcem insallah.. bize mehtap yok, bize kameradan gorusmek mehtap naparsin :)
hadi inşallah canım inşallah mehtaplarınız da olur bebeğiim

197 geçermi ki offff
geçer bebeğim geçer.. bu güne kadar nasıl geçtiyse bundan sonrası da geçmelii.. hoşgeldin bu arada

Günaydın kızlar 
günaydın canıısıı

kızlaar günaydın önceliklee, nasılsınıız?
bugün sizinle konuşmak istediğim bir konu var artık şafak attıralım diyorum ne dersiniz? bu akşam da başlamak niyetindeyim.. en azından moral olur her gece şafak attırmak için sabırsızlıkla bekleriz ve bir günün daha bitişi muhakkak ki hoşumuza gidecektir fikirlerinize ve düzeltmelerinize açığım nasıl bir sistem başlatalım? o çok değerli fikirlerinizi bizlerden esirgemezseniz sevinirim canlarr

günaydın canım nerde kaldın ya çok canım sıkıldı kimsede yok
harika bir fikir bu canım valla çok iyi gelcek şafak atımı

günaydın canım nerde kaldın ya çok canım sıkıldı kimsede yok
harika bir fikir bu canım valla çok iyi gelcek şafak atımı
geldim bebeğim şimdi de hazırlanıyorum bir yandan klasik pazar gezmesi, mesela o gün yeni başlayanlar olur teskere alan olur yarılayan plakalara dusen vs. olur onları daha renklı yazarız mesela ne bıleyım olabılır mı dersın :)

olur bebeğim herkes ayrı ayrı yazılır başlık altına.bi yapalım bakalım zamanla ayarlama yaparız şekillendiririz kızlarda gelsn söylesn bakalım bişeyler

ben tam olarak anlamadim canim :) napicaz ki tam olaraak :)
canım pofuduk diyorki hepimizin şafaklarının yazılı olduğu bi tablo hazırlıcak.işte mesela bnm şafak 85 plaslan 85
huzuraerdim 80... gibi
normalde kkda şafak imzası vardı ya onu gördnmü bilmiyorum şuan yok ama site değiştiği için.
pofudukta kndi hazırlıcak şafaklarımızı attrcak her akşam bize moral olsun diye.

Süper fikir canim vallaha :)))

Canimmmm bence harika bir fikirrr bak mesela yolun yarisina gelenler sonra 100 lere dusmeyi bekleyenler cift hanelere dusenler plakalara dusenler teskere alanlar diye ayiralim ne dersin cok guzel olur off site degisti safak imzalarimiz da gitti gicik oldumm :)

Şafak Adana diyeceğim günü iple çekiyorum. Şu an bizim şafak izin kullanmazsa 166, kullanırsa 178. Ama ben en kötüye alıştırdım kendimi 7 Mayıs 2015'de dönecek gibi ayarladım kendimi. Erken gelirse de moral olur.

Ins canim hepimiz oyleyiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…