2014 Yarenleri! :)

geçen gün diye yazmşsnda ondan canım :) herlde hepimiz telefonunda vardr şafaksayar
Aa suanda fark ettim cnm ders calisiyordum kafam karismis yazarken safak 161 gecen sure 183 sanirim :)

hadi inşallah canım inşallah mehtaplarınız da olur bebeğiim

geçer bebeğim geçer.. bu güne kadar nasıl geçtiyse bundan sonrası da geçmelii.. hoşgeldin bu arada

günaydın canıısıı
hoşbuldum canım ama 2 ay uzatma durumumuz var o olmazsa geçer ama ya uzarsa yandık

Manisa/alasehirde tatlim bnde daha cok yeni gonderdim.. Sag salim gidip gelsinler insallah.. Duadan baska siginicak bisi yok dua edelim sagliklari ve rahatlari yerinde olsun:) seninki nerde kuzucum?
nevşehirde canım benimkide benim yanımda ama şu an ben ankaradayım oda burada gata da yatıyo bir aydır hastane psikolojisi askerlikden daha zor valla tükendik artık inşallah sağlıklı bir şekilde bitirsinler başka birşey istemiyorum bende

Gecmis olsun canim neyi var allah sifa versin

Hatta mesajımı editliyorum şu an, 1 gün geç gitmişti ama o izin sayıldığı için 6 Mayıs dönüş tarihi oluyor. Zaman bir an önce geçsin lütfen ya !

hmm anladım canım :) şafak güzelmiş maşallah maşallah
Izin kullanmayacak diye dusurduk izni canim ama 24 kasimda bi sinava girecek ankarada komutani bir kac gun izin vericek onu eklicem 4 filan en fazla iyi mi sence gercekten gozume guzel gorunmeye basladi benim sanki :) sizin safak kac

Gecmis olsun canim neyi var allah sifa versin
sağol canım akciğerde sıkıntı var çürük vercekler inatla almam askerliğimi yaparım diyo ikna da edemiyorum yatıyo burda gidip görüyorum çok kötü alıştım ne olacak böyle bilmiyorum

güzel tabi canım ya azalmış işte ne güzel. bizimde şuan şafak 85 bzde kalan izinleri düştük canım. Allah bitirmeyi nasip eder inşallah sağsalim.

güzel tabi canım ya azalmış işte ne güzel. bizimde şuan şafak 85 bzde kalan izinleri düştük canım. Allah bitirmeyi nasip eder inşallah sağsalim.
Insallah canim benim ya seninkide cok guzel bi an once kavusmayi nasip etsin rabbim

Aaa cok gecmis olsun tatlim allah sifasini versin nesi var peki?

aa anladim canim supermis yaa yapalim yapalimmmm :)

sağol canım akciğerde sıkıntı var çürük vercekler inatla almam askerliğimi yaparım diyo ikna da edemiyorum yatıyo burda gidip görüyorum çok kötü alıştım ne olacak böyle bilmiyorum
ay bnmkide çürük almamak icin kndini öldürdü ya..ikna edemedim bnde

amaçları ne anlamıyorum ki al diyorum hatta evlilikle ikna etmeye çalıştım o bile işe yaramadı şu an 2 ay askerliği uzattık kar olarak
aynn canim bizimkide oyle..daha saglik sorununu soylemems bile komutanina..kndi hayatını da ordakileride düşünmüyor anlatıyorum anlatıyorum bosa

akciğerde bi sıkıntı var canım sanırım çocukluktan kalma. çürük alacak derecede ama istemiyo bizimki
Erkek icin askerlik onur gurur meselesi tatlim illaki yapmak istiyosa birak yapsin ilerde ukte olarak kalmasin icinde.. Askerligini yarida birakmak onu daha olumsuz etkileyebilir belki.. rabbim saglikla gelmeyi nasip etsin insaAllah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…