Yoo safak sayiyorum canim safak matik sayiyo :)sen şafak saymıyon galiba geçen günleri sayıyon
geçen gün diye yazmşsnda ondan canım :) herlde hepimiz telefonunda vardr şafaksayarYoo safak sayiyorum canim safak matik sayiyo :)
Aa suanda fark ettim cnm ders calisiyordum kafam karismis yazarken safak 161 gecen sure 183 sanirim :)geçen gün diye yazmşsnda ondan canım :) herlde hepimiz telefonunda vardr şafaksayar
hoşbuldum canım ama 2 ay uzatma durumumuz var o olmazsa geçer ama ya uzarsa yandıkhadi inşallah canıminşallah mehtaplarınız da olur bebeğiim
geçer bebeğim geçer.. bu güne kadar nasıl geçtiyse bundan sonrası da geçmelii.. hoşgeldin bu arada
günaydın canıısıı
nevşehirde canım benimkide benim yanımda ama şu an ben ankaradayım oda burada gata da yatıyo bir aydır hastane psikolojisi askerlikden daha zor valla tükendik artıkManisa/alasehirde tatlim bnde daha cok yeni gonderdim.. Sag salim gidip gelsinler insallah.. Duadan baska siginicak bisi yokdua edelim sagliklari ve rahatlari yerinde olsun:) seninki nerde kuzucum?
hmm anladım canım :) şafak güzelmiş maşallah maşallahAa suanda fark ettim cnm ders calisiyordum kafam karismis yazarken safak 161 gecen sure 183 sanirim :)
Gecmis olsun canim neyi var allah sifa versinnevşehirde canım benimkide benim yanımda ama şu an ben ankaradayım oda burada gata da yatıyo bir aydır hastane psikolojisi askerlikden daha zor valla tükendik artıkinşallah sağlıklı bir şekilde bitirsinler başka birşey istemiyorum bende
Şafak Adana diyeceğim günü iple çekiyorum. Şu an bizim şafak izin kullanmazsa 166, kullanırsa 178. Ama ben en kötüye alıştırdım kendimi 7 Mayıs 2015'de dönecek gibi ayarladım kendimi. Erken gelirse de moral olur.
Izin kullanmayacak diye dusurduk izni canim ama 24 kasimda bi sinava girecek ankarada komutani bir kac gun izin vericek onu eklicem 4 filan en fazla iyi mi sence gercekten gozume guzel gorunmeye basladi benim sanki :) sizin safak kachmm anladım canım :) şafak güzelmiş maşallah maşallah
sağol canım akciğerde sıkıntı var çürük vercekler inatla almam askerliğimi yaparım diyo ikna da edemiyorum yatıyo burda gidip görüyorum çok kötü alıştım ne olacak böyle bilmiyorumGecmis olsun canim neyi var allah sifa versin
güzel tabi canım ya azalmış işte ne güzel. bizimde şuan şafak 85 bzde kalan izinleri düştük canım. Allah bitirmeyi nasip eder inşallah sağsalim.Izin kullanmayacak diye dusurduk izni canim ama 24 kasimda bi sinava girecek ankarada komutani bir kac gun izin vericek onu eklicem 4 filan en fazla iyi mi sence gercekten gozume guzel gorunmeye basladi benim sanki :) sizin safak kac
Insallah canim benim ya seninkide cok guzel bi an once kavusmayi nasip etsin rabbimgüzel tabi canım ya azalmış işte ne güzel. bizimde şuan şafak 85 bzde kalan izinleri düştük canım. Allah bitirmeyi nasip eder inşallah sağsalim.
Aaa cok gecmis olsun tatlim allah sifasini versinnevşehirde canım benimkide benim yanımda ama şu an ben ankaradayım oda burada gata da yatıyo bir aydır hastane psikolojisi askerlikden daha zor valla tükendik artıkinşallah sağlıklı bir şekilde bitirsinler başka birşey istemiyorum bende
akciğerde bi sıkıntı var canım sanırım çocukluktan kalma. çürük alacak derecede ama istemiyo bizimkiAaa cok gecmis olsun tatlim allah sifasini versinnesi var peki?
amin canım hepimize inşallahInsallah canim benim ya seninkide cok guzel bi an once kavusmayi nasip etsin rabbim
canım pofuduk diyorki hepimizin şafaklarının yazılı olduğu bi tablo hazırlıcak.işte mesela bnm şafak 85 plaslan 85
huzuraerdim 80... gibi
normalde kkda şafak imzası vardı ya onu gördnmü bilmiyorum şuan yok ama site değiştiği için.
pofudukta kndi hazırlıcak şafaklarımızı attrcak her akşam bize moral olsun diye.
ay bnmkide çürük almamak icin kndini öldürdü ya..ikna edemedim bndesağol canım akciğerde sıkıntı var çürük vercekler inatla almam askerliğimi yaparım diyo ikna da edemiyorum yatıyo burda gidip görüyorum çok kötü alıştım ne olacak böyle bilmiyorum
amaçları ne anlamıyorum ki al diyorum hatta evlilikle ikna etmeye çalıştım o bile işe yaramadı şu an 2 ay askerliği uzattık kar olarakay bnmkide çürük almamak icin kndini öldürdü ya..ikna edemedim bnde
aynn canim bizimkide oyle..daha saglik sorununu soylemems bile komutanina..kndi hayatını da ordakileride düşünmüyor anlatıyorum anlatıyorum bosaamaçları ne anlamıyorum ki al diyorum hatta evlilikle ikna etmeye çalıştım o bile işe yaramadı şu an 2 ay askerliği uzattık kar olarak
Erkek icin askerlik onur gurur meselesi tatlimakciğerde bi sıkıntı var canım sanırım çocukluktan kalma. çürük alacak derecede ama istemiyo bizimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?