2014 Yarenleri! :)

Erkek icin askerlik onur gurur meselesi tatlim illaki yapmak istiyosa birak yapsin ilerde ukte olarak kalmasin icinde.. Askerligini yarida birakmak onu daha olumsuz etkileyebilir belki.. rabbim saglikla gelmeyi nasip etsin insaAllah..
amin inşallah ama şu durumda hem bizim aramız bozuluyo hastane psikolojisinden. çok daha mutluyduk biz birliğindeyken hemde 2 ay uzattı askerliği offf

sizin ki ciddi mi şafak kaç nerde yapıyo ki canım askerliği
canim bnmki is kazasi gecirmisti işaret parmaginda yabanci cisim kalmisti onemsemedi bnmki fazla.acemilige gtti orda tetige basamiyorum dedi..komutanina söylemiş o da usta birliginde söyle yaptır mutlaka çürüğe bile cikabilirsin bu sebepten demisti..simdi usta birliginde tesadüfen yemekhaneye veemisler ama değişebilir nobet tutabilirim dedi söyle parmagini nasıl nobet tutarsin ya oyle herkesin canını tehlikeye atiosun dedim..ztn iki kişi nobet tutuluyo saldırı olsa herkes cikiyo müdahale ediyo dio.var mi böyle bi mantık ya..bbide Tunceli de yani düşün

Erkek icin askerlik onur gurur meselesi tatlim illaki yapmak istiyosa birak yapsin ilerde ukte olarak kalmasin icinde.. Askerligini yarida birakmak onu daha olumsuz etkileyebilir belki.. rabbim saglikla gelmeyi nasip etsin insaAllah..
bna cok sacma geliyo ya..sirf askerden kacmak icin bilerek curuge çıkanlara sozum yok ztn..ama bu öyle degilki sen kendi canini ve oradakilerin canini tehlikeye atamazsin..saglik sorunun varsa bnda gurur yapacak bişey göremiyorum. ama ahhh bu erkekler iste canım

off off şu hale bak ya millet özellikle bahane bulur çürük ister bizimkilerde almamak için neler yapıyo ya. babanın karşısına ne diyip çıkcam evdekilere ne derim millet dalga geçer askerken kaçmak için bahane üretti der diyo ya :/

aaa bn bunu bilmiyodum hava değişimi komple düsmuyo muydu safaktan ya..iki defa ust uste hava değişimi alanda çürüğe cikiyodu
yok artık düşmüyo sadece 30 günü düşüyo askerlikten. bizim 75 çürükden bir hafta da cezadan uzadı dayanamayıp kavga etmş nornalde 170 günümüz vardı şimdi şafak karanlık 2 buçuk ay geriye itti bizi resmen

hava değişimi var 45 gün bi aldı şimdi de 60 gün alıyo ve sadece 30 günü askerlikten düşüyo haliyle 75 gün bizim haneye eksi düştü. nasıl biter bilmiyorum
bak bunu bilmiyodum kotu olmus ya gecen bi arkadasim hava degisimi almisti 3 ay askerlikten düştü ikinciyi aldı sonrada çürüğe cikti ..ama demkki artık öyle değil sasirdim

öyle tabi ama böyle üst üste geldikçe benden uzaklaşıyo ama
ewet canim öyle oluyor gerçekten. .bnde bi ara baski yapiodum uzaklaşmısti pek aramiyo du bni,aradiginda da mesafeli konusuyodu..baktim olmuyo bnde ustune gitmemeye karar verdim. .
sende öyle yap baska şeylerden bahset unutsun hastanede olduğunu

unutamıyo ki benimki biaz sinirli o yüzden ben mesafe koyuncada hastaneyi dağıtıyo ben gidincede kendi açıyo konuyo anlamadım gitti :)

bak bunu bilmiyodum kotu olmus ya gecen bi arkadasim hava degisimi almisti 3 ay askerlikten düştü ikinciyi aldı sonrada çürüğe cikti ..ama demkki artık öyle değil sasirdim
ocakdan beri değişti o durum canım ya yasa çıktı yeni ne yazık ki

Zamansiz dogru soyluyo evrem.. uzerine gitmemeye calis.. Onun psikolojisi hic normal degil suanda sabirli ol bebegim manevi destege cok ihtiyaci vardir sevdiginin en buyuk destekcisi sensin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…