bu dedigim cocukta mayista gitti askere. .alla alla ona nasil vurmadi acabaocakdan beri değişti o durum canım ya yasa çıktı yeni ne yazık ki
benim sevdiğimde mayısta gitti ama o direk çürük almış zaten bizimki de şu an üst üsta 2. çürüğünü alacak ama inşallah bakalım ne gösterecek zamanbu dedigim cocukta mayista gitti askere. .alla alla ona nasil vurmadi acaba
farkındayım o bi askerlik yapıyo ben daha fazlasını yapıyorum hem aile hem o hem dersler çok bunaldım artık bitsin istiyorum hatta çürüğü bile en çok onun için istiyorum artık ama daha çok üzülecekse bakalım nasılsa herşey yoluna girerZamansiz dogru soyluyo evrem.. uzerine gitmemeye calis.. Onun psikolojisi hic normal degil suanda sabirli ol bebegim manevi destege cok ihtiyaci vardir sevdiginin en buyuk destekcisi sensin..
Aynen bitanem su akar yolunu bulur allahin izniyle:) iyi dusun iyi olsun:)farkındayım o bi askerlik yapıyo ben daha fazlasını yapıyorum hem aile hem o hem dersler çok bunaldım artık bitsin istiyorum hatta çürüğü bile en çok onun için istiyorum artık ama daha çok üzülecekse bakalım nasılsa herşey yoluna girer
farkındayım o bi askerlik yapıyo ben daha fazlasını yapıyorum hem aile hem o hem dersler çok bunaldım artık bitsin istiyorum hatta çürüğü bile en çok onun için istiyorum artık ama daha çok üzülecekse bakalım nasılsa herşey yoluna girer
bizim de aynı kuzum 177 benim şafağım da♥ ben de öyle izin kullanırmış gibi hesaplıyorum o da 177 oluyor :)Şafak Adana diyeceğim günü iple çekiyorum. Şu an bizim şafak izin kullanmazsa 166, kullanırsa 178. Ama ben en kötüye alıştırdım kendimi 7 Mayıs 2015'de dönecek gibi ayarladım kendimi. Erken gelirse de moral olur.
161 canim :))
beğenmene çook sevindim bebeğimm sağolllHarika oldu bu arada safak listemiz ellerine saglik pofim
eveett şafaklarınızı bekliyorummtablomuz hazirlanmis :):)
275 :)eveett şafaklarınızı bekliyorumm
Harikasın tatlım:)kızlar bu arada şuan düzenleme yapamıyorum süresi mi ne dolmuş bir şeyler diyor siz şimdi yazın şafaklarınızı ben akşama listeye ekliyim öyle olcak muhtemelen şuan ekleyemiyorum çünküüüben her akşam yatmadan duzenlerım lıstemızı
hepimiz öyleyiz kuzum maşallah bizeHarikasın tatlım:)
bütün şafaklar gelsin kızların hepsinin ekliycem kuzucumoyy super olmus pofudukummm :) benide 80 Osmaniyeee diye yazarmisin listeye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?