2014 Yarenleri! :)

Zamansiz dogru soyluyo evrem.. uzerine gitmemeye calis.. Onun psikolojisi hic normal degil suanda sabirli ol bebegim manevi destege cok ihtiyaci vardir sevdiginin en buyuk destekcisi sensin..
farkındayım o bi askerlik yapıyo ben daha fazlasını yapıyorum hem aile hem o hem dersler çok bunaldım artık bitsin istiyorum hatta çürüğü bile en çok onun için istiyorum artık ama daha çok üzülecekse bakalım nasılsa herşey yoluna girer

Aynen bitanem su akar yolunu bulur allahin izniyle:) iyi dusun iyi olsun:)

Canım sana tavsiyem, öncelikle şu "çürük" lafını lügâtından çıkarman. Askerlikten "muaf" dersen daha iyi olur. Çürük kelimesi beni bile rahatsız ederken, erkekleri nasıl rahatsız etmesin. Muafiyet kavramı daha doğru ve kulağa daha naif geliyor.

bizim de aynı kuzum 177 benim şafağım da♥ ben de öyle izin kullanırmış gibi hesaplıyorum o da 177 oluyor :)

- 2014 YARENLERİ ŞAFAK TABLOMUZ -

9 KASIM 2014

*TESKERE ALAN YARENLERİMİZ
Çok yakında tam da burada olacaklaarr!

*PLAKA SAYAN YARENLERİMİZ
Bekliyorum plaka sayan yarenlerimiii

*PLAKALARA MERHABA DEMEK İÇİN SABIRSIZLANAN YARENLERİMİZ
Plaka saymayı bekleyen sabırsız yarenleri görebilir miyiim?

*YÜZLERDEN KURTULAN YARENLERİMİZ
Yüzlere veda eden yarenlerim de buraya gelsin bakalıım

*YOLU YARILAYAN YARENLERİMİZ
pofuduk16 / 177
tuce_tuce / 161

*200'LERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ
hadi bakalım 200lere düşmek isteyen yarenlerimiiiz

*YOLA YENİ BAŞLAYAN YARENLERİMİZ
nerelerdeler bizim tazecik yarenlerimiiiz?

Son düzenleme:
Harika oldu bu arada safak listemiz ellerine saglik pofim

kızlar bu arada şuan düzenleme yapamıyorum süresi mi ne dolmuş bir şeyler diyor siz şimdi yazın şafaklarınızı ben akşama listeye ekliyim öyle olcak muhtemelen şuan ekleyemiyorum çünküüü ben her akşam yatmadan duzenlerım lıstemızı

kızlar o liste iptal görmesin gözünüz örnek olarak düşünün son düzenlemeleri yapıp bu gece asıl listemizi hazırlayıp şafağını yazan herkesi de listeye ekleyeceğim

Harikasın tatlım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…