tamam tatlim :)bütün şafaklar gelsin kızların hepsinin ekliycem kuzucum
125 pofudukcum benide ekelrmiisin 100 lerden düşmeyi bekleyenler diye :)eveett şafaklarınızı bekliyorumm
genel adı o diye onu kullanıyorum malesef bende çok memnun değilim bu terimden tavsiyen için teşekkür ederim :)Canım sana tavsiyem, öncelikle şu "çürük" lafını lügâtından çıkarman. Askerlikten "muaf" dersen daha iyi olur. Çürük kelimesi beni bile rahatsız ederken, erkekleri nasıl rahatsız etmesin. Muafiyet kavramı daha doğru ve kulağa daha naif geliyor.
teşekkür ederim canım :)Aynen bitanem su akar yolunu bulur allahin izniyle:) iyi dusun iyi olsun:)
194 pofudukcuğum :)tamam tatlim :)
kaç tatlım :)ayy burda en umutsuz safak bnmki yaaaa:)
194 galiba bizim biraz karışık ben karıştırıyorum en kötü ihtimali düşünerek 194 demeye karar verdim :)eveett şafaklarınızı bekliyorumm
275 :)kaç tatlım :)
bende yeni gönderdin sandım geçer ya 300 sınırı aşılınca biter hayırlısıyla nere yapıyo peki275 :)
bende yeni gönderdin sandım geçer ya 300 sınırı aşılınca biter hayırlısıyla nerede yapıyo peki
ayy ewett ya 300 den dusmek cok zordu..tunceli de canim askerimbende yeni gönderdin sandım geçer ya 300 sınırı aşılınca biter hayırlısıyla nere yapıyo peki
allah kavuştursun inşallah canım benim :)ayy ewett ya 300 den dusmek cok zordu..tunceli de canim askerim
Zamansizim senin moralini yerine getiriyim mi bebegim:) benim safaaaaam 360ayy burda en umutsuz safak bnmki yaaaa:)
Kuzum mukemmel olmus ya bayildiimm :)kızlar bu arada şuan düzenleme yapamıyorum süresi mi ne dolmuş bir şeyler diyor siz şimdi yazın şafaklarınızı ben akşama listeye ekliyim öyle olcak muhtemelen şuan ekleyemiyorum çünküüüben her akşam yatmadan duzenlerım lıstemızı
ayy canım kiyamam yaa.. seni unuttum bi an:)Zamansizim senin moralini yerine getiriyim mi bebegim:) benim safaaaaam 360:) :) :)
ewwt bebeğim bugunu söyledim bn yrn 274 :)Kuzum mukemmel olmus ya bayildiimm :)
Bnmde 85 ama atima 84 yazcan sanirim yarina olcak ya o sebepten. Herkesin bir azaltip yazcan galiba bebis herkes bugunkuleri yazmis zannimca:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?