amin bebeğim saol. ..askerlerimiz sag salim yapip gelicek inşallah. .allah kavuştursun inşallah canım benim :)
ayy canım kiyamam yaa.. seni unuttum bi an:)
olur öyle acemilikte bebeğim bozma moralinibugun aramadi askim yaa
Ama bugun pazar yaa egitim megitim olmuyomus bildigim kadariyla tatlimolur öyle acemilikte bebeğim bozma moralini
kuzum acemilikte guvendeler üzülme sen yrn arar telefon sirasi cok oluyo ondan arayamamistirAma bugun pazar yaa egitim megitim olmuyomus bildigim kadariyla tatlimneden aramadiki yaa yuregim daraldi bnm dun ve ondan onceki gun aramisti ama ooofff
Ama burda tlf cok ararim hergun demisti yaakuzum acemilikte guvendeler üzülme sen yrn arar telefon sirasi cok oluyo ondan arayamamistir
nie kavga etsin tatlim aa öyle kotu düşünme. .bizde ilk zamnlar cektik o sıkıntıları hele HuzuraErdim kac hafta konusamadi askeriyleAma burda tlf cok ararim hergun demisti yaaacaba kotu bisi mi oldu kavga mavga mi etti uuf aklima en kotu senaryolar geliyo yaa
Kac hafta miiiii? Neeeeeeeenie kavga etsin tatlim aa öyle kotu düşünme. .bizde ilk zamnlar cektik o sıkıntıları hele HuzuraErdim kac hafta konusamadi askeriyle
HuzuraErdim Belçika'da yaşıyor kart sorunu oldu konusamadilar tatlim..o yüzden 1 gun ne ki yarın arar elbetKac hafta miiiii? Neeeeeeeeaman allahiiiim nedenkiiiii
InsaAllah tatlim yaa insaAllah arar..HuzuraErdim Belçika'da yaşıyor kart sorunu oldu konusamadilar tatlim..o yüzden 1 gun ne ki yarın arar elbet
sesini duymadan icin rahat etmicek biliyorum tatlım. .inşallah hemn ararInsaAllah tatlim yaa insaAllah arar..
Aynen oyle bebegim 1dkcik sesini duyuyayim dunyalar benim olucaksesini duymadan icin rahat etmicek biliyorum tatlım. .inşallah hemn arar
arar canim arar skma sen canini yeni gittigi icin zamanlari yokturAynen oyle bebegim 1dkcik sesini duyuyayim dunyalar benim olucak
arar canim arar skma sen canini yeni gittigi icin zamanlari yoktur
basagim 45 dkk konusmussunuz cok sevindim canim benim..
bu gece dargin uyumakta varmis.. iyi geceler canlarim
Benimkisi hep 4 güne bi ariyo suan en son Perşembe aksamı aramıştı bazen alışmışım gibi oluyorum Bazense meraktan kötü kötü düşüncelere kapılıyorum uyanıyorum.. Yani demek istedim yanlız değilsin Cnm bu konuda sen güçlü olmaya bak ve seni kesinlikle ilk fırsata arayacaktır kötüde DüşünmeinsaAllah tatlim yaa 2gundur arayipta bugun aramayinca aklima binbir turlu sey geldi herkeslerin sevdicegi aramis bi benimki aramadi beni sevmiyo mu acaba diye paranoyaya bagladim yani
Tsk ederim tatlimBenimkisi hep 4 güne bi ariyo suan en son Perşembe aksamı aramıştı bazen alışmışım gibi oluyorum Bazense meraktan kötü kötü düşüncelere kapılıyorum uyanıyorum.. Yani demek istedim yanlız değilsin Cnm bu konuda sen güçlü olmaya bak ve seni kesinlikle ilk fırsata arayacaktır kötüde Düşünme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?