2014 Yarenleri! :)

Tsk ederim tatlim insaAllah en kisa surede arar sevdiklerimiz ve tez vakitte kavusuruz onlara.. Seninki nerde askerligini yapiyo cnm? Nekadariniz kaldi?
Acemiliği kutahyaydı.... Şimdi Afyon'da Şafak 114 burda biz kizla tanıştım aynı dönem gitti bizimkiler ikisinin acemiliği afyondaydı.... Şans olarakda usta birilikleride aynı düştü o konuda çok şanslıyım ama benimkisi daha telefon sokamadı ama arkadasımınkisi sokdu telefonunu... En azından ondan bilgi alabiliyorum iyi olup olmadığını rahat mı değil mi o olmasaydı Kafayı sıyırırdım ama sende yanlız değilsin Cnm...

Anladim tatlim sukur yine sansliymissin ayni tertip arkadasla tanisma imkanin olmus:) bizim bakalim ne olucak? Acemilikteyiz henuz 4ncu gunumuz:) rabbim hepimizin hakkinda hayirlisi neyse onu nasip etsin insaAllah:)

kızlar günaydınn kusura bakmayın dün akşam elektrik kesintisi sebebiyle internette olamadım askerimle konuşup uyudum hemen zaten hemen elektrik olmayınca Pazartesii başlangıçları sever biz de bugün başlarızzz evet plaslan'ın dediği gibi şafakları 1 gün azaltıp söyleyeceğiz attıracağımız için seviyorum sizii akşam görüşürüz öpüldünüzz♥

Gunaydin tatliiiim :) ben 359uuuum 360lar bitti bile heheeeeyt:)

193 o halde :)

selam canım seninkide havacı o zmn bizde ordaydık ama bizim ustalık diyarbakır denk geldi. senin askerin martta gtti sanırım

kızlar hepinizin bildiği gibi bugün 10 kasım..
ölümünün 76. yıl dönümünde atamızı saygıyla ve minnetle anıyoruz..
bu yıl 10 kasım'da çok daha farklı bir gurur içindeyim..Sevdiğim, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğini yaptığı ve hala onun ışığında yürüyen ordumuzun bünyesinde vatani görevini yapmakta olduğu için bu gururum kızlar benim gibi hissedenler olduğuna adım kadar eminim :)
Allah'ım vatanımızı milletimizi ve tüm askerlerimizi korusun..

bebeğim cok saol...
niye dargin uyudunuz noldu kuzum
dun carsi izni vardi 1 de cikti 5e kadar.. merkeze gitmedi once yakinlarda cafe vardi netten goruscektik ama net cok kotuydu gorusemedik.. sonra arkadasiyla merkeze gitti avmye mont bakcakti.. dusundum heralde avmden sonra merkezde internete girer az da olsa gorurum ama girmedi.. gorusemedik yine goremedim 2 ay oldu tamam resimlerini gonderiyo ama kameradan gormek gibi olmuyo ki.. sonra nizamiyeye dondu hemen goreve basladi yine konusamadik.. onunda gezmeye ihtiyaci var biliyorum yorulmustu bide dun hicbisey demedim oyuzden

olur öyle şeyler bebeğim firsat olmamıştr o da biraz hava almk istiyo internet cafeler malum basik..ztn sürekli emir altinda onuda anlamaya calis..bi haftasonu var onu da arkadaşlarıyla gezerek gecirmk istemis ..o da hakli.

Gunaydin tatliiiim :) ben 359uuuum 360lar bitti bile heheeeeyt:)
tamam kuzu alıcam bu akşam şafakları listemize eklerim 10 gibi falan kuzucuğuum
tamam hayatıım eklicem bu akşam inşallah listemize yine bir sorun çıkmazsa haha

Günaydın kızlar.... Şafak 114 2 haftaya 2 rakamlardan sayacam
maşallah kuzuu

hepimiz bu gururu bu sene daha farklı yaşıyoruz sanki. en azından benim için öyle. bu 10 Kasım diğerlerine göre daha derin duygular hissettirdi bana.. amin canım sağol böyle güzel bir paylaşım yaptığın içiiin

kızlaar hayırlı akşamlarr ben geldiiim, dünkü sıkıntı için tekrar kusura bakmayın napıyosunuz bakalııım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…