2014 Yarenleri! :)

Heycanla listeyi bekliyormmmmm kuzmmm
bu akşam güncelleyeceğiz bakalım 10 gibi hazırlarım geceye yakın olsun, gönül ister 12de attıralım ama malesef iş güç 12 çok geç oluyor kuzular yatmış oluyorum o saatte üzgünüm ki ama haftasonları 12de attırırız

Kuzucummm benden bahsetmişşş Biz çok şanslıyız burda tanıştık acemilikte şans olarak ustalıklarıda aynı yere düştüü

olur öyle şeyler bebeğim firsat olmamıştr o da biraz hava almk istiyo internet cafeler malum basik..ztn sürekli emir altinda onuda anlamaya calis..bi haftasonu var onu da arkadaşlarıyla gezerek gecirmk istemis ..o da hakli.
biliyorum tatlim biliyorum oyuzden hicbisey soylemedim ama icten ice cok uzulmustum.. gecti ama kuzum sukur napalim idare edicez artik yeter ki onlar iyi olsun..

Aynen canım hem kendine sıkıntı vermemiş olursun hemde bizim gönlümüzü yaparsın

Aynen canım hem kendine sıkıntı vermemiş olursun hemde bizim gönlümüzü yaparsın
haftaiçi saatimiz 10 haftasonu 00:00 kızlarr böyle olsun düzenimiz bundan sonraa, yani bana kalsa her gün 00:00da attırayım da sabahın 6:30unda bu havalarda kalkmak ölüm gibi vallahi hak verirsiniz

aa hadi iyi kuzum sevindim çıkartmışsın aradan neler gönderdinnn? ben de işten geldim yemek yedim sizlere koştum geldim hemencecikk
oh afiyet olsun canim
cikolatalar sekerler aldim yine canim bide tabanlik almistim askere gitmeden once ama biraz inceydi oyuzden simdi silikon tabanlik aldim postallarin ici cok sertmis cunku canim

oh afiyet olsun canim
cikolatalar sekerler aldim yine canim bide tabanlik almistim askere gitmeden once ama biraz inceydi oyuzden simdi silikon tabanlik aldim postallarin ici cok sertmis cunku canim
sağol kuzum, oh iyi yapmışsın valla. kuzum bu arada ben giderken ne götüreyim sevdiceğime dersiniz? sevdiği yemekler dışında. atkı falan başlasam mı acaba? bitirebilir miyim? yetiştirebilir miyim emin değilim?

kızlaar hayırlı akşamlarr ben geldiiim, dünkü sıkıntı için tekrar kusura bakmayın napıyosunuz bakalııım?
Ben hic iyi degilim tatlim yaa az evvel nisanlimla konustum psikolojisi bozulmus agladi yaa kendimi tuttum moral verdim, espri falan yapmaya calistim ama cok kotu oldum tlf kapatir kapatmaz ben agladim

Ben hic iyi degilim tatlim yaa az evvel nisanlimla konustum psikolojisi bozulmus agladi yaa kendimi tuttum moral verdim, espri falan yapmaya calistim ama cok kotu oldum tlf kapatir kapatmaz ben agladim
yapma ya kuzum. ona sen desteğini esirgeme zaten aferin hayatım ama alışacak. böyle yaparsa daha da sıkıntı yaşar. yeni gitti ya onun bocalamasını yaşıyordur düzene oturacaktır tatlım ama biraz zaman ve sabır lazııım

kuzum ne zaman gidecektin sen? bide senin askerin nerdeydi kuzum unuttum ben?

bence borek kurabiye tarzi seyler gotur canim he bide kek cok ozluyolarmis orda, tabanlik mutlaka al kiyamam ayaklarina, soguksa içlik eldiven alabilirsin, atki orebilirsin, ben bide takvim yapmistim ustunede resmimizi cizmistim canim cok begenmisti

Bende aynilarini soyledim bebegm alisma asamasindasin bak bi gun daha bitti her gecen gun kavusmamiza yaklastiriyo bizi dedim kapatirken biraz daha iyiydi cok sukur ama cok kotu oldum bnm yapabilicegm bisey var mi onun keyfini bi nebze yerine getirmek icin yaa siz tecrubelisiniz kizlar ben tlfda destek disinda ne yapabilirim

Allah nasip ederse 21 Kasım akşamı otobüse biniyorum Cumartesi sabahı ordayım. Kayseri bitanem. ayaklarıyla ilgili falan bir sıkıntı duymadım e her eldiveni askeriyede takamaz dimi kamuflajlarla? o yüzden bana en mantıklısı yiyeceklerin yanında atkı örmek gibi geliyor açıkçası. ya pek resimli şeyleri tercih etmiyorum bizimki o konuda hassas biraz cüzdanında var resim onunla yetiniyor dolapta falan istemiyorum dedi atkı için iplerimi aldırayım ben en iyisi yarın anneme hihihi
kuzum çok zor dönemler ya ne denir ki. onlar öyle bir psikolojiye giriyorlar ki zaten mübarek kimseyi dinlemezler bile doğru dürüst. destekten başka çaren yok bebeğim malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…