bu akşam güncelleyeceğiz bakalım 10 gibi hazırlarım geceye yakın olsun, gönül ister 12de attıralım ama malesef iş güç 12 çok geç oluyor kuzular yatmış oluyorum o saatte üzgünüm ki ama haftasonları 12de attırırızHeycanla listeyi bekliyormmmmm kuzmmm
Acemiliği kutahyaydı.... Şimdi Afyon'da Şafak 114 burda biz kizla tanıştım aynı dönem gitti bizimkiler ikisinin acemiliği afyondaydı.... Şans olarakda usta birilikleride aynı düştü o konuda çok şanslıyım ama benimkisi daha telefon sokamadı ama arkadasımınkisi sokdu telefonunu... En azından ondan bilgi alabiliyorum iyi olup olmadığını rahat mı değil mi o olmasaydı Kafayı sıyırırdım ama sende yanlız değilsin Cnm...
biliyorum tatlim biliyorum oyuzden hicbisey soylemedim ama icten ice cok uzulmustum.. gecti ama kuzum sukur napalim idare edicez artik yeter ki onlar iyi olsun..olur öyle şeyler bebeğim firsat olmamıştr o da biraz hava almk istiyo internet cafeler malum basik..ztn sürekli emir altinda onuda anlamaya calis..bi haftasonu var onu da arkadaşlarıyla gezerek gecirmk istemis ..o da hakli.
hayirli aksamlar sanada kuzum :) erdiye kargosunu hazirladim gonderdim postaneden canim simdi eve gidiyorum sen napiyosun?kızlaar hayırlı akşamlarr ben geldiiim, dünkü sıkıntı için tekrar kusura bakmayın napıyosunuz bakalııım?
Aynen canım hem kendine sıkıntı vermemiş olursun hemde bizim gönlümüzü yaparsınbu akşam güncelleyeceğiz bakalım 10 gibi hazırlarım geceye yakın olsun, gönül ister 12de attıralım ama malesef iş güç 12 çok geç oluyor kuzular yatmış oluyorum o saatte üzgünüm ki ama haftasonları 12de attırırız
aa hadi iyi kuzum sevindim çıkartmışsın aradan neler gönderdinnn?hayirli aksamlar sanada kuzum :) kargoyu hazirladim gonderdim postaneden canim simdi eve gidiyorum sen napiyosun?
haftaiçi saatimiz 10 haftasonu 00:00 kızlarr böyle olsun düzenimiz bundan sonraa, yani bana kalsa her gün 00:00da attırayım da sabahın 6:30unda bu havalarda kalkmak ölüm gibi vallahi hak verirsinizAynen canım hem kendine sıkıntı vermemiş olursun hemde bizim gönlümüzü yaparsın
oh afiyet olsun canimaa hadi iyi kuzum sevindim çıkartmışsın aradan neler gönderdinnn?ben de işten geldim yemek yedim sizlere koştum geldim hemencecikk
sağol kuzum, oh iyi yapmışsın valla. kuzum bu arada ben giderken ne götüreyim sevdiceğime dersiniz? sevdiği yemekler dışında. atkı falan başlasam mı acaba? bitirebilir miyim? yetiştirebilir miyim emin değilim?oh afiyet olsun canim
cikolatalar sekerler aldim yine canim bide tabanlik almistim askere gitmeden once ama biraz inceydi oyuzden simdi silikon tabanlik aldim postallarin ici cok sertmis cunku canim
Ben hic iyi degilim tatlim yaakızlaar hayırlı akşamlarr ben geldiiim, dünkü sıkıntı için tekrar kusura bakmayın napıyosunuz bakalııım?
yapma ya kuzum. ona sen desteğini esirgeme zaten aferin hayatım ama alışacak. böyle yaparsa daha da sıkıntı yaşar. yeni gitti ya onun bocalamasını yaşıyordur düzene oturacaktır tatlım ama biraz zaman ve sabır lazııımBen hic iyi degilim tatlim yaaaz evvel nisanlimla konustum psikolojisi bozulmus agladi yaa kendimi tuttum moral verdim, espri falan yapmaya calistim ama cok kotu oldum tlf kapatir kapatmaz ben agladim
Yeni gtti o zmn seninki bizim şafak 84 canım..Yok Cnm 9. Ay gitti.... Allah sabır versin sana
kuzum ne zaman gidecektin sen? bide senin askerin nerdeydi kuzum unuttum ben?sağol kuzum, oh iyi yapmışsın valla. kuzum bu arada ben giderken ne götüreyim sevdiceğime dersiniz? sevdiği yemekler dışında. atkı falan başlasam mı acaba? bitirebilir miyim? yetiştirebilir miyim emin değilim?
Bende aynilarini soyledim bebegm alisma asamasindasin bak bi gun daha bitti her gecen gun kavusmamiza yaklastiriyo bizi dedimyapma ya kuzum. ona sen desteğini esirgeme zaten aferin hayatım ama alışacak. böyle yaparsa daha da sıkıntı yaşar. yeni gitti ya onun bocalamasını yaşıyordur düzene oturacaktır tatlım ama biraz zaman ve sabır lazııım
Allah nasip ederse 21 Kasım akşamı otobüse biniyorum Cumartesi sabahı ordayım. Kayseri bitanem. ayaklarıyla ilgili falan bir sıkıntı duymadım e her eldiveni askeriyede takamaz dimi kamuflajlarla? o yüzden bana en mantıklısı yiyeceklerin yanında atkı örmek gibi geliyor açıkçası. ya pek resimli şeyleri tercih etmiyorum bizimki o konuda hassas biraz cüzdanında var resim onunla yetiniyor dolapta falan istemiyorum dedi atkı için iplerimi aldırayım ben en iyisi yarın anneme hihihikuzum ne zaman gidecektin sen? bide senin askerin nerdeydi kuzum unuttum ben?
bence borek kurabiye tarzi seyler gotur canim he bide kek cok ozluyolarmis orda, tabanlik mutlaka al kiyamam ayaklarina, soguksa içlik eldiven alabilirsin, atki orebilirsin, ben bide takvim yapmistim ustunede resmimizi cizmistim canim cok begenmisti
kuzum çok zor dönemler ya ne denir ki. onlar öyle bir psikolojiye giriyorlar ki zaten mübarek kimseyi dinlemezler bile doğru dürüst. destekten başka çaren yok bebeğim malesefBende aynilarini soyledim bebegm alisma asamasindasin bak bi gun daha bitti her gecen gun kavusmamiza yaklastiriyo bizi dedimkapatirken biraz daha iyiydi cok sukur ama cok kotu oldum bnm yapabilicegm bisey var mi onun keyfini bi nebze yerine getirmek icin yaa siz tecrubelisiniz kizlar ben tlfda destek disinda ne yapabilirim
yani alttan alicaz kuzum napalım. .haftaya görürsün artık inşallahbiliyorum tatlim biliyorum oyuzden hicbisey soylemedim ama icten ice cok uzulmustum.. gecti ama kuzum sukur napalim idare edicez artik yeter ki onlar iyi olsun..
hoşgeldin fıstıııkkizlarrr bn geldim..Nasılsıniz keyifler nasil:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?